Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ubio se za Engleske lige 

Samo da Prcić, Bešić i Zec dobiju pozive i mirna Bosna 

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
ako selektor bude posten do kraja,korektan i fer,onda ova trojica sigurno putuju u Brazil! momci sute,na terenu najbolje pricaju... igraju u odlicnoj formi i sigurno bi nam bili od velike koristi! sad sto iza njih ne stoje nekakve menadzerske agencije,razni lobiji i druge necasne radnje,izgleda da im moze prestavljati problem,ali sacekajmo ipak ponedjeljak pa cemo znati kuda ovaj brod ide sa nasim kapetanom!fukarezv je napisao/la:Samo da Prcić, Bešić i Zec dobiju pozive i mirna Bosna
Ti si izgleda prespavao zadnjih godinu dana.bosnas_ je napisao/la:ako selektor bude posten do kraja,korektan i fer,onda ova trojica sigurno putuju u Brazil! momci sute,na terenu najbolje pricaju...fukarezv je napisao/la:Samo da Prcić, Bešić i Zec dobiju pozive i mirna Bosna
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Licno bi volio vidjeti besica zec prcica I arslanagica na spisku zna Li ko sta je Sa dinom ?
Pape je rekao da nam netreba.Boskvalitet je napisao/la:Licno bi volio vidjeti besica zec prcica I arslanagica na spisku zna Li ko sta je Sa dinom ?
- 1988risha
- Kontakt:
A JESTE navalaili sa Arslanagićem,Dino nema jos uvijek naše papire,ne može ga uopste stavit na spisak...PapeSusic je napisao/la:Pape je rekao da nam netreba.Boskvalitet je napisao/la:Licno bi volio vidjeti besica zec prcica I arslanagica na spisku zna Li ko sta je Sa dinom ?
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Pa? Nisu ih imali ni Stinky ni Hadzic pa je ih Safet isao gledati i obecao im poziv kada srede papire... Valjda germanska veza1988risha je napisao/la:A JESTE navalaili sa Arslanagićem,Dino nema jos uvijek naše papire,ne može ga uopste stavit na spisak...PapeSusic je napisao/la:Pape je rekao da nam netreba.Boskvalitet je napisao/la:Licno bi volio vidjeti besica zec prcica I arslanagica na spisku zna Li ko sta je Sa dinom ?

Ne znam jeste li gore sta pisali,al mislim da bi selektorov smrtni grijeh bio da se na spisku ne nadju Zec i Stilic,prvi jer je trenutno poslije dzeke nas najbolji napadac,msm na formu,a drugi jer je svjetlosnu godinu daleko ispred Hadzica i Susica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
apsolutno! Stilic je definitivno puno bolji igrac od Hadzica i T.Susica,ali izgleda nema jak lobi,dok je Zec poslije Dzeke igrac koji je mozda u najboljoj formi... iz utakmice u utakmicu zabija vazne golove,igra u top formi,ne znam sta vise covjek treba uraditi da bude pozvan!? Sto se tice Prcica i Besica,kvalitetom zasluzuju poziv,pogotovo Prcic,za neke od igraca koji su pozivani u A selekciju je izmislio fudbal,ali nazalost ni on nema iza sebe neki lobi menadzerskih agencija,nije dio kriminalnih radnji,zato momak i ispasta,ali opet kazem sacekajmo 5.Maj...esprit24 je napisao/la:Ne znam jeste li gore sta pisali,al mislim da bi selektorov smrtni grijeh bio da se na spisku ne nadju Zec i Stilic,prvi jer je trenutno poslije dzeke nas najbolji napadac,msm na formu,a drugi jer je svjetlosnu godinu daleko ispred Hadzica i Susica
Joj kad kažu 'kriminalne radnje', hahaha, k'o da je Zika Turković 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pare se okrecu moj Virtualni, bolje ne pricati o tome ode glava.Virtu4l je napisao/la:Joj kad kažu 'kriminalne radnje', hahaha, k'o da je Zika Turković
Kako su ludi ovi sto kao iscekuju 5. maj i da vide Salatica, Prcica, Besica, Stilica i ostale na spisku, pa nije video igra da preko noci bude promjena.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Imate priliku gledati Paderborn i Vrancica na ES2
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Slucajno sad na rezultatima vidjeh onaj Samsunspor gdje igra Adilovic. Vode 3-1, Eldin postigao 2 gola i sada ukupno ima 15 golova u sezoni. 

prcic od prve minute protiv nicea, izvor twitter sochauxa.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Evo gledam tekmu od početka Vrančić je najbolji igrač na terenu, postigao je drugi pogodak za svoju ekipu. Sličan Medunjaninu samo brži, pokretljiviji i jači u defanzivnim duelima. U svakom slučaju treba ga zvati u repku za naredne kvale kao i Ščuka, E.Hadžića, Arslanagić, Zeca i sl.Bosniacum Lilium je napisao/la:Imate priliku gledati Paderborn i Vrancica na ES2
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
puno bolji od npr. Hadzica i TSS
neuporedivo bolji,,klasa , dvije iznad,al ga hebi kad Safet i ne zna da postoji Mario.Bosniacum Lilium je napisao/la:puno bolji od npr. Hadzica i TSS
Harba pogodio za Jihlavu

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Stilic je za klasu bolji od vecine tih igraca koje spominjete na tim pozicijama. Scuk, Prcic, Vrancic itd.
Pravite Maradone od njih ali budimo realni, ono sto oni mogu uraditi sa loptom, Stila moze uraditi sa narandzom.
Pravite Maradone od njih ali budimo realni, ono sto oni mogu uraditi sa loptom, Stila moze uraditi sa narandzom.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mario Vrancic ima slicnu tehniku kao Stilic, s tim da je dosta agilniji, brzi i jaci od Stilicacalcio je napisao/la:Stilic je za klasu bolji od vecine tih igraca koje spominjete na tim pozicijama. Scuk, Prcic, Vrancic itd.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, Blackwargreymon, CAGarfia, Dinhooo, soko, zikerrz21 i 53 gosta.