AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- StephanEl92
- Kontakt:
Re: AC Milan
Pametnije bi bilo da ne uvode EL i ovako omamo prob sa ozljedama pa nam jos jedna od 4-5 mjeseci ne bi dobro legla
Sent from my GT-I5800 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I5800 using Tapatalk 2
Forza Milan
- Interista02
- Kontakt:
Šta je ovo, ništa ne pišete za derbi. Vidim i ne nadate se, već se predali

- IlPrincipe
- Kontakt:
Corriere dello Sport reports that Silvio Berlusconi has already been in contact with Spalletti, but Donadoni is still the first choice.

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
ma komšija dragi, šta da se priča, jadni mi, jadni vi...ljudima zanimljvija utakmica West Ham-Norwich, nego gradski derbi Milana i Šintera...Interista02 je napisao/la:Šta je ovo, ništa ne pišete za derbi. Vidim i ne nadate se, već se predali![]()
a mene muči i kiša, rijeka skoro izlila u avliju

ipak, očekujem malo navijačkog prepucavanja na temi, kad će 20:45...
Undici stelle - ACM 1899
- IlPrincipe
- Kontakt:
Nije da smo se predali, ima nas koji mahmuraju, pa nemamo vremena za razgovore.
A evo, bas kao sto baltazar rece, ne zna se ko je gori od koga, nemam vise ni zelje kao prije gledati derbije.
Znam da ce dati sve od sebe jer uvijek budu maksimalno nabrijani u derbijima, ali kljucna je i sreca koja nije bila na nasoj strani u zadnje vrijeme.
Je'bat ga, nadamo se pobjedi, al' et... mene vise apsolutno nista ne iznenadjuje, golemo sam otupio na sve.

A evo, bas kao sto baltazar rece, ne zna se ko je gori od koga, nemam vise ni zelje kao prije gledati derbije.
Znam da ce dati sve od sebe jer uvijek budu maksimalno nabrijani u derbijima, ali kljucna je i sreca koja nije bila na nasoj strani u zadnje vrijeme.
Je'bat ga, nadamo se pobjedi, al' et... mene vise apsolutno nista ne iznenadjuje, golemo sam otupio na sve.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
"Guess who's back, back againIlPrincipe je napisao/la:
SES is back, tell a friend..."

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Uopste ga ne iscekujem jer nema nista od njega, ali bar ce ga biti fino vidjeti, pa makar i na klupi.
Steta sto nije prije ozdravio jer ga voli zabijati Interu, ali eto... valjda dobije koju minutu, puno ce mu znacit da osjeti atmosferu derbija.
https://pbs.twimg.com/media/Bmx6A1TIAAA1NM6.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ne svidja mi se font na novim dresovima

Steta sto nije prije ozdravio jer ga voli zabijati Interu, ali eto... valjda dobije koju minutu, puno ce mu znacit da osjeti atmosferu derbija.
https://pbs.twimg.com/media/Bmx6A1TIAAA1NM6.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ne svidja mi se font na novim dresovima

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Interista02
- Kontakt:
Re: Odg: AC Milan
P
Nemojte tako, zna se ko je gori :p
I nije baš da je nas sreća pratila ove sezone....
Koliko nas ono dugo niste uzeli?
rope11 je napisao/la:Nije da smo se predali, ima nas koji mahmuraju, pa nemamo vremena za razgovore.![]()
Nemojte tako, zna se ko je gori :p
I nije baš da je nas sreća pratila ove sezone....
Koliko nas ono dugo niste uzeli?
Ma da se ne lazemo, ne zna se ko je ocajniji. Nije to vise kao prije. A cini mi se da vas nismo dobili od 2011-te, veceras bi veci klub iz Milana to mogao promijeniti.
U sustini nam moze biti svejedno, rezultat nista ne mjenja, ostajemo bez Evrope ionako, ali bar da jednom u sezoni dobijemo ljutitog rivala. Bar smo toliko zasluzili.

U sustini nam moze biti svejedno, rezultat nista ne mjenja, ostajemo bez Evrope ionako, ali bar da jednom u sezoni dobijemo ljutitog rivala. Bar smo toliko zasluzili.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
AC Milan vs Inter(4-2-3-1): Abbiati; De Sciglio, Rami, Mexes, Constant; De Jong, Montolivo; Poli, Kaka, Taarabt; Balotelli
- _forzamilan_
- Kontakt:
Zadnja pobjeda nad komšijama je bila ja mislim u finalu superkupa u Kini jel ono bješe? Boateng i Ibra za preokret. Eh kako je Milan tada bio jak u odnosu na ovaj. Otada sve porazi tako da ne očekujem mnogo. Inter i ovako loš mislim da je za nijansu jači od Milana ali eto uvijek je tu onaj tračak optimizma da bi se nešto moglo uraditi. Kako god jedva čekam da završi ova mučna sezona i nadam se najboljem u prelaznom roku.
Nadam se da će Milanisti večeras ispratiti Zanettija kako on to i zaslužuje. Respekt.
Nadam se da će Milanisti večeras ispratiti Zanettija kako on to i zaslužuje. Respekt.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Vakat je da ih dobijemo, zadnjih 5 utakmica 4 pobjede manjeg milanskog kluba i 1 neriješena, a taj x prošle sezone, rasuli smo ih al nam ga uvali onaj čupo Schelotto a guz.ove..rope11 je napisao/la:Ma da se ne lazemo, ne zna se ko je ocajniji. Nije to vise kao prije. A cini mi se da vas nismo dobili od 2011-te, veceras bi veci klub iz Milana to mogao promijeniti.![]()
Zar i 6 mjesto ne vodi u Europi? Ako bi ih uzeli Torino nam bježi bod a izjednačeni smo sa Parmom. A iduće kolo Torino-Parma + zadnje kolo Fiorentina-Torino i Parma-Livorno.
Sutra Lazio-Verona x logično

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!

najbolji milan ikada

"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
ili kad dodas jos Kaku tu 

pa mozeronaldo99 je napisao/la:ili kad dodas jos Kaku tu

"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
- _forzamilan_
- Kontakt:
Tbe jrbMrUnited je napisao/la:
najbolji milan ikada![]()

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
dobro mozda on i ne pamti te igrace, ali i ovo je generacija koje je poharala u LP 3 finala u 5 godina i dvije titule
tako da nije dalkeo od toga da je ovo jedna od uspjesnih generacija milana, samo sto je zamjenio mjesta cafu i maldini
tako da nije dalkeo od toga da je ovo jedna od uspjesnih generacija milana, samo sto je zamjenio mjesta cafu i maldini

Hajde Balotelli zabij ga da ti dignemo cijenu prije prodaje 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.