Nisam znao gdje bi ovo stavio, pa mislim da je ovdje najbolje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
nisam siguran da su jos odlucili ali aj ako kazes to bi bilo dobro za Atleticomiky_hz je napisao/la:Finale kupa na Bernabeu
pa zar nije finale kupa u Martu...P|p|ta je napisao/la:To sam citao jucer i nije mi jos uvijek jasno kako da odrze dva finala u pet danamiky_hz je napisao/la:Finale kupa na Bernabeu
slazem se s tobom, ja ovo odavno nisam vidioNeutral je napisao/la:Villareal-Bilbao , utakmica fenomenalna. Jao šta se radi, 2:1 a penal za Bilbao u 88 minuti. Bilbao promašuje, onda kontrao žute podmornice i promašuju, pa dva crvena jedan za Villareal, te jedan za Bilbao, pa kasnije opet crveni za Bilbao. 7 minuta nadoknade, pomoćni treneri se htjeli biti, ludnica na tribinama. Fenomenalna utakmica.
zna se gdje se igra naljepsi fudbal... al ubjedljivoNeutral je napisao/la:Villareal-Bilbao , utakmica fenomenalna. Jao šta se radi, 2:1 a penal za Bilbao u 88 minuti. Bilbao promašuje, onda kontrao žute podmornice i promašuju, pa dva crvena jedan za Villareal, te jedan za Bilbao, pa kasnije opet crveni za Bilbao. 7 minuta nadoknade, pomoćni treneri se htjeli biti, ludnica na tribinama. Fenomenalna utakmica.
SkoroCRNI_SA je napisao/la:kukam od pocetka da reyes mora igratipa to je igracina teska
hvala bogu pa je resino dobio otkaz .cim je dosao flores reyes igra kao u arsenalu
CRNI_SA je napisao/la:ma nemoj u engeskoj je dominacija manchestera tek se ukljuci tu i tamo chelsea nekad arsenal i to je to u primeri valencia 2 puta jednom deportivo opet to je tu negdje .a vidjeli smo liverpool vs Atletico madrid, cista pobjeda jorgandjija ali je sudija spasio liverpool a u toj tekmi je Atletico razvalio prosto demonsteacije fudbala je bila .vidim da se uvijek vracate na chelsea vs barca i ovreba a ne spominjete kradju na anfieldu onaj ruzni gerrard kada se bacio
i na kraju samo za patka i cikicangu jedna slika
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.