FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukarezv
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukarezv » 04 maj 2014, 12:17

Zodiac je napisao/la:Kvota 1.15 da je ovaj iz Bihaca kakav Kakanj i pm :lol: .
hahah :D :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 04 maj 2014, 12:25

Ni vi mi niste jasni kad pristajete s djecom. Dobro djulba rece jutros..
tuzlanska Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 maj 2014, 12:27

zlajci je napisao/la:Ni vi mi niste jasni kad pristajete s djecom. Dobro djulba rece jutros..
de bolan...malo smijeha,sege,z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.e :lol: :lol: ....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 04 maj 2014, 13:22

[quote="GreenFirm06"]Pozdrav za tribinu sa najmanje zuba u drzavi pravi naziv vam stoji za Fukare i pozdrav za onu grupicu kod Konzuma od 20 momaka koja je bjezala prema distribuciji , brojnost dobra ,zajednistvo i muda nula bodova , sta bi vama bilo da vas safataju jace skupine Horde,Manijaci i ostali ,cuvajte se ,a ko ekipa na terenu takodjer nula bodova sa ovom ekipom ako budete u PL vas ce i Obarska punit , a sve u svemu sretno :wave:[/quote

e druze da i ja komentar bacim jedan bio bi red...2 auta zenicana je islo sa nama(robijasi) i cijelo vrijeme su govorili vidicete Kakanj i stadion sve okolo su cigani,kao najvece cigansko naselje u drzavi..kad smo dosli oko stadiona sve se usmrdilo sve cigani,seljacine one ortodoxne...imali smo tih problema sa policijom,mislim da je to sve izrezirano,dobro se zna da cim je policija na istoj tribini gdje su navijaci da tu mora bit problem...na poluvremenu su nas gadjali kamenjem iza stadiona,ne znam zasto....i znaci sve je do nas bilo da smo htjeli mogli smo ugasit te "gusare" nesto provociraju dizu srednjak i frajeri sve,a prije utakmcie u parku pred stadionom su sutili...

sto se tice tih penala,cist penal za Slobodu mozda i crveni,al eto sudija nije zelio pokvarit utakmicu...a nez stv zasto vi trazite penal kad je Hadzija dosao prije do lopte izbio i nije on kriv sto igrac Kaknja nije htio da skoci nego se bacio...

1:1 mozda najrealnije :)
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 04 maj 2014, 13:24

solar1987 je napisao/la:a nez stv zasto vi trazite penal kad je Hadzija dosao prije do lopte izbio i nije on kriv sto igrac Kaknja nije htio da skoci nego se bacio...
Amel je stigao prvi do lopte i pomjerio je malo, nakon cega se Ado zabio u njega i izbio loptu zajedno s njim. Mojne glumit slijepca

mada je to sad sasvim nebitno. Cinjenica je da je Rudar dao gol iz igre, i imao jos par zicera dok Sloboda bez penala (ne sporim njegovu opravdanost) ne bi dala gola s onakvom igrom jos 360 minuta...
Zao mi je sto niste bili na novoj tribini, tu ne bi bili ni gadjani ni provocirani, dok na ovoj staroj...bolje da ne pricam.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 maj 2014, 13:33

je l' ovo Suljo killer sjeba na kraju? :facepalm: ovo je morao biti gol

[youtube][/youtube]

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 maj 2014, 13:39

Chinaglia je napisao/la:je l' ovo Suljo killer sjeba na kraju? :facepalm: ovo je morao biti gol

[youtube][/youtube]
Jeste Suljo. Al' brate klizav teren, klizava lopta, iz mog ugla se baš vidilo da mu je skliznula... nažalost :eh:
075

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 maj 2014, 13:42

jebga, ne bi nam se smjele dešavati takve stvari na gostovanjima, pogotovo kad budemo u Rodoču, svaka šansa mora da se iskoristi :D a vala, godinama smo na gostovanjima fulali šanse, nismo znali gola zabit', tako da i ne čudi kad nam igrači promašuju, isto k'o da smo ukleti

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 maj 2014, 13:46

Ma ajde, zabio je frajer 8 komada u 10 utakmica, može mu se halalit :D ...

Nego što neko napisa gore, mislim da Jedinstvo nema šta tražit u Kaknju sa igrom i formom kakvu prikazuju u posljednjih nekoliko utakmica (naravno ako sve bude po PS-u).
075

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 maj 2014, 13:49

pa, ako Rudar odigra kao protiv Slobode, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje, ali uvijek postoji mogućnost da im Jedinstvo zavrne neku kontru :D ali eto, vidjeti ćemo, pred nama je .. mene samo zanima da l' nam Rudar nije htio prodati jer su odlučili prodati Jedinstvu, ili uopšte nismo pokušali kupiti tekmu, što bih ja lično napravio :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 maj 2014, 13:52

ma Rudar je sigurno medju najboljim ekipama u ligi i dole nema ko sta da trazi osim ako se ne nag.uze prije pocetka tekme...a nesto nisam optimista da ce igrati, jer nema bas previse budala u ovoj ligi da ne uzmu pare ni od jednog tima a ne mogu ni gore ni dole....ako tako bude onda svaka im cast, mada sumnjam jer i neki njihovi govore da ce se jednim prodat, a jucer se ocigledno nisu prodali..

da smo imali malo srece u ovoj polusezoni kao sto je imalo Jedinstvo (ili da oni nisu jednom imali srece u sudijskoj nadoknadi) ovaj bod bi bio ravan premijer ligi, ovako ostaje taj prokleti Rodoc
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 04 maj 2014, 14:23

Za nadati se da ce u rodocu proci sve kako treba ne treba zaboraviti da i jedinstvo gostuje branitelju .... ako su oni kupili rudar mi bi trebali branitelj ali nismo mi od tog posla zato me i brine to gostovanje :think:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 maj 2014, 14:25

Bice fotofinis na kraju.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 04 maj 2014, 15:27

Chinaglia je napisao/la:pa, ako Rudar odigra kao protiv Slobode, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje, ali uvijek postoji mogućnost da im Jedinstvo zavrne neku kontru :D ali eto, vidjeti ćemo, pred nama je .. mene samo zanima da l' nam Rudar nije htio prodati jer su odlučili prodati Jedinstvu, ili uopšte nismo pokušali kupiti tekmu, što bih ja lično napravio :D
Ne mogu Igmanu kod kuće kontru zavrnut, gdje će Rudaru. :D Čitajući reakcije navijača, Jedinstvo se već predalo, klub je u banani, al' ne treba ih još otpisat, a načuo sam da je nama Kakanj jedini bio upitan, da je do kraja sezone sve već "riješeno". :oops:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 04 maj 2014, 15:30

slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ludilo
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 04 maj 2014, 15:49

Sulejman Krpić sustigao Jasmina Mujkića

slika

Sulejman Krpić je tako sustigao Jasmina Mujkića i sada obojica drže vrh liste najboljih strijelaca našeg tima.

Zanimljivo, osmi pogodak Krpića bio je prvi koji je kakanjski Rudar uopšte primio na svom stadionu u ovoj sezoni.

Jasmin Mujkić je pet golova postigao u prvom dijelu sezone. Tresao je mreže Troglava (1. kolo), Čapljine (3. kolo), Budućnosti (8. kolo), Rudara (10. kolo) i Iskre (13. kolo). U proljetnoj polusezoni gol je postigao Mladosti (17. kolo) i dva GOŠK - u (22. kolo). Od osam postignutih golova Mujkić je samo jedan dao iz penala (Čapljina).

Za razliku od njega, novajlija u redovima Crveno - crnih sve svoje pogotke postigao je ovog proljeća. Prvijenac protiv Troglava (16. kolo), te dva gola Jedinstvu (20. kolo), dva gola GOŠKU - u (22. kolo), Budućnosti (23. kolo), Podgrmeču (24. kolo) i Rudaru (25. kolo). Od svojih osam golova, Krpić je tri postigao sa 11 metara (Jedinstvo, Podgrmeč, Rudar).

Iza ovog dvojca naših napadača na listi strijelaca drugo mjesto zauzima Damir Mehidić sa sedam, te treći Haris Redžepi sa šest golova.

Po četiri gola na kontu imaju Adnan Salihović i Mirza Musić.

fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 maj 2014, 16:14

klasik je napisao/la:slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ludilo
prejaka fora :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 04 maj 2014, 16:30

Neka im je sve najbolje u životu :clap:

[youtube][/youtube]

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 maj 2014, 17:51

Bod u Kaknju je ravan pobjedi, to svi dobro znamo. Rudar nije od starta sezone primio gol na svom stadionu, tako da moramo biti zadovoljni što smo se vratili neporaženi. Da stvar bude još bolja, Jedinstvo je izgubilo u Banovićima i znatno umanjilo šanse da nas prestigne na tabeli. Ukoliko ovo ispustimo, sami smo krivi. Nema svrhe vaditi se na bilo koga drugog. Mi u Rodoču nećemo kupiti utakmicu, kao što nismo niti na jednom gostovanju do sada, ali ćemo dati sve od sebe i barem znati da rezultat na terenu oslikava realno stanje i da smo sačuvali obraz. :cool: Bišćani još uvijek moraju igrati protiv Rudara i Branitelja, dakle raspored im je užasno težak na strani. Ne treba se iznenaditi ukoliko izgube obje utakmice.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 04 maj 2014, 21:30

Claus je napisao/la:Bod u Kaknju je ravan pobjedi, to svi dobro znamo. Rudar nije od starta sezone primio gol na svom stadionu, tako da moramo biti zadovoljni što smo se vratili neporaženi. Da stvar bude još bolja, Jedinstvo je izgubilo u Banovićima i znatno umanjilo šanse da nas prestigne na tabeli. Ukoliko ovo ispustimo, sami smo krivi. Nema svrhe vaditi se na bilo koga drugog. Mi u Rodoču nećemo kupiti utakmicu, kao što nismo niti na jednom gostovanju do sada, ali ćemo dati sve od sebe i barem znati da rezultat na terenu oslikava realno stanje i da smo sačuvali obraz. :cool: Bišćani još uvijek moraju igrati protiv Rudara i Branitelja, dakle raspored im je užasno težak na strani. Ne treba se iznenaditi ukoliko izgube obje utakmice.
Baš tako :thumbup:

Za nas odlučujuća utakmica će biti u Rodoču tamo samo da ne izgubimo i to je to.Ove domaćinske i još gostovanje u Srebreniku su sve za nas lake utakmice i moramo dobiti,jer ako ne dobijemo ove utakmice onda definitivno nismo za PL i sa pravom nismo za PL ;) Dakle utakmica u Rodoču da uzmemo bod(ove) i vrata PL su otvorena samo da 31.maja pređemo prag i da slavimo na trgu Slobode/kantonu povratak u elitno društvo BiH :bih:

Evidentno je to da je Jedinstvo uzdrmano (da tako kažem),promijenili su trenera u najgorem mogućem vremenu,navijači se žale kako im igrači izlaze vikendom na partije + alkohol :nene: Imali su +5 na polusezonu u odnosu na nas sad imaju -2 uz to teži raspored u odnosu na nas.U Kaknju ako izgube bod(ove) PL isto tako ĆAO.
Rudar ako bude igrao kao protiv nas smiješi im se ubjedljiv poraz,opet sve ćemo vidjeti za 2 vikenda ;)

SVE JE NA NAMA :!:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 4 gosta.