Hocemo u Milku ?pisac je napisao/la:Elegant, moze kakva opklada i za danas i za kup?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hocemo u Milku ?pisac je napisao/la:Elegant, moze kakva opklada i za danas i za kup?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Hajde OK.pisac je napisao/la:I danas i kup po 15 dana avatar biramo jedan drugom?
Ako danas bude X, nikom nista.
Sto se kupa tice, Sarajevo pobijedi, ja biram tebi, Sarajevo izgubi kup, ti biras meni.
Dogovoreno?
OK.Elegant je napisao/la:Hajde OK.pisac je napisao/la:I danas i kup po 15 dana avatar biramo jedan drugom?
Ako danas bude X, nikom nista.
Sto se kupa tice, Sarajevo pobijedi, ja biram tebi, Sarajevo izgubi kup, ti biras meni.
Dogovoreno?![]()
ne moramo dobiti, mi sve da budemo cetvrti idemo u evropukoala je napisao/la:Zanemarujete vaznu cinjenicu. Ovo je Zelji biti ili ne biti, Evropa im je u pitanju. Nece prepustiti nista slucaju, i cekati ishod kupa. Danas ce poginuti da zadrze trece mjesto. A sto se nas tice, liga nam je nebitna. Sto Dzeno kaze, samo se umrijeti mora. Ako dobijemo, super. Ako ne, nikom nista. S cinjenicom da je Dzeno super debitovao, nimalo se ne sikiram.
Budi bez brige.pisac je napisao/la:Ne moras imati sumnju da li cu ja ispostovati svoj dio dogovoroa ako izgubim
Slazem se, 0:0, 1:0, 0:1 uz losu igru na obje strane.pisac je napisao/la:Realno, danas ocekujem jako malu posjetu i jako los fudal.
Poprilicno sam siguran da ce zavrsiti 0:0.
Brato stipu ga lik nije manijak nego zrinjevac iz nekog krsevitog sela pored mostara. Ovo mu je 48 registracija. Nekad se malo pogubi pa izofira na pdf zrinskifranklampard8 je napisao/la:zivinaajkula je napisao/la:1988risha je napisao/la:Ja mislim da je Cardiff jedini klub u novije doba kojeg je kupio milijarder i na kraju ispao iz ligePa to nema nigdje
Očekujem pojačanja u FKS za Europu i to fina pojačanja
Tako cete i vi zavrsiti,kada se ovaj Tasun Tanana odluci pokupiti i uloziti milione u proizvodnju kajmaka jer mu je fudbal dosadio!![]()
![]()
kako si duhovit !
fedeltafrotta je napisao/la:ne moramo dobiti, mi sve da budemo cetvrti idemo u evropukoala je napisao/la:Zanemarujete vaznu cinjenicu. Ovo je Zelji biti ili ne biti, Evropa im je u pitanju. Nece prepustiti nista slucaju, i cekati ishod kupa. Danas ce poginuti da zadrze trece mjesto. A sto se nas tice, liga nam je nebitna. Sto Dzeno kaze, samo se umrijeti mora. Ako dobijemo, super. Ako ne, nikom nista. S cinjenicom da je Dzeno super debitovao, nimalo se ne sikiram.
Ma ja, ovo su oni sa kamenjara.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato stipu ga lik nije manijak nego zrinjevac iz nekog krsevitog sela pored mostara. Ovo mu je 48 registracija. Nekad se malo pogubi pa izofira na pdf zrinski![]()
![]()
ma brato rodio se decko s kikirikijem u mozgu
Konta da se zakamufliro medju manijake. Vidis mu nick da je Jusn Pablo Kontreras prema mom. Kompleksas iz kamenjara nekog zapadnoercegovackogfranklampard8 je napisao/la:Ma ja, ovo su oni sa kamenjara.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato stipu ga lik nije manijak nego zrinjevac iz nekog krsevitog sela pored mostara. Ovo mu je 48 registracija. Nekad se malo pogubi pa izofira na pdf zrinski![]()
![]()
Neka hvala.vjesnicar je napisao/la:Sve je spremno za spektakl!![]()
http://nogomania.ba/foto-grbavica-sprem ... -najvecih/" onclick="window.open(this.href);return false;
Budite dio njega i dodjite na Grbavicu!![]()
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Konta da se zakamufliro medju manijake. Vidis mu nick da je Jusn Pablo Kontreras prema mom. Kompleksas iz kamenjara nekog zapadnoercegovackogfranklampard8 je napisao/la:Ma ja, ovo su oni sa kamenjara.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato stipu ga lik nije manijak nego zrinjevac iz nekog krsevitog sela pored mostara. Ovo mu je 48 registracija. Nekad se malo pogubi pa izofira na pdf zrinski![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Hajdeee i 18 gostiju.