hahahZodiac je napisao/la:Kvota 1.15 da je ovaj iz Bihaca kakav Kakanj i pm.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
hahahZodiac je napisao/la:Kvota 1.15 da je ovaj iz Bihaca kakav Kakanj i pm.
de bolan...malo smijeha,sege,z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.ezlajci je napisao/la:Ni vi mi niste jasni kad pristajete s djecom. Dobro djulba rece jutros..
Amel je stigao prvi do lopte i pomjerio je malo, nakon cega se Ado zabio u njega i izbio loptu zajedno s njim. Mojne glumit slijepcasolar1987 je napisao/la:a nez stv zasto vi trazite penal kad je Hadzija dosao prije do lopte izbio i nije on kriv sto igrac Kaknja nije htio da skoci nego se bacio...
Jeste Suljo. Al' brate klizav teren, klizava lopta, iz mog ugla se baš vidilo da mu je skliznula... nažalostChinaglia je napisao/la:je l' ovo Suljo killer sjeba na kraju?ovo je morao biti gol
[youtube][/youtube]
Ne mogu Igmanu kod kuće kontru zavrnut, gdje će Rudaru.Chinaglia je napisao/la:pa, ako Rudar odigra kao protiv Slobode, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje, ali uvijek postoji mogućnost da im Jedinstvo zavrne neku kontruali eto, vidjeti ćemo, pred nama je .. mene samo zanima da l' nam Rudar nije htio prodati jer su odlučili prodati Jedinstvu, ili uopšte nismo pokušali kupiti tekmu, što bih ja lično napravio
prejaka foraklasik je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ludilo
Baš takoClaus je napisao/la:Bod u Kaknju je ravan pobjedi, to svi dobro znamo. Rudar nije od starta sezone primio gol na svom stadionu, tako da moramo biti zadovoljni što smo se vratili neporaženi. Da stvar bude još bolja, Jedinstvo je izgubilo u Banovićima i znatno umanjilo šanse da nas prestigne na tabeli. Ukoliko ovo ispustimo, sami smo krivi. Nema svrhe vaditi se na bilo koga drugog. Mi u Rodoču nećemo kupiti utakmicu, kao što nismo niti na jednom gostovanju do sada, ali ćemo dati sve od sebe i barem znati da rezultat na terenu oslikava realno stanje i da smo sačuvali obraz.Bišćani još uvijek moraju igrati protiv Rudara i Branitelja, dakle raspored im je užasno težak na strani. Ne treba se iznenaditi ukoliko izgube obje utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.