FORZA ZVIJEZDA

hvala aleme,evo i mi pobijedismo nakon dugo vremenaAlemC85 je napisao/la:čestitke na pobjedi meni jako dragom kolektivu.
sada se polahko okrećite novoj sezoni i borbi za vrh tabele.astra1922 je napisao/la:hvala aleme,evo i mi pobijedismo nakon dugo vremenaAlemC85 je napisao/la:čestitke na pobjedi meni jako dragom kolektivu.
Jbg,komsija....zao mi je sto nećete imati sreće da vas busimo sljedeće sezone u Srebreniku,al imat će te mogućnost mozda da gledate evropske utakmice u komsiluku...jbg.i Srebrenik će biti blize Europi...crni89 je napisao/la:Ma mozete vi pricat koliko hocete,ja sad odo da podignem 200 km na kaldionici ..odigro na zvijezdu 2 to su i pticice na grani znale..
Daj pokaži nam listić pa da ti čestitamocrni89 je napisao/la:Ma mozete vi pricat koliko hocete,ja sad odo da podignem 200 km na kaldionici ..odigro na zvijezdu 2 to su i pticice na grani znale..
Ja mislim da se to neće dogoditi,ali ako bi se slučajno dogodilo vi bi ispali zbog najmanje bodova osvojenih u medjusobnim utakmicama 3 ekipe,Rudar,Travnik,Zvjezda,što se prvo gleda,pa tek ako je tu bodovna situacija poravnata onda se gleda tek gol razlika.U krugu ovo je tabela uz moguću pobjedu Travnika sljedeće kolo.vatreni je napisao/la:Travniku ne bi smjeli dozvoliti da nas pobijedi,ako već mora,vise od jednog gola razlike.Ako kojim slučajem na 31.bodu zavrsimo mi,Rudar i Travnik gleda se međusobni dueli.Mi smo tu donji ako nas Travnik dobije i sa 2-0,jer u tom slučaju se gleda i gol razlika.Nadam se da neće do toga doći.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.