HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 12 feb 2010, 12:34

BICE GUSTO je napisao/la:GOLEMO !!!!
...2 posta i od toga 1 na temi HŠK Zrinjski...bra'o
što još jednom dokazuje LJUBAV NAŠA-ZAVIST VAŠA ;)
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 12 feb 2010, 19:40

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
BICE GUSTO je napisao/la:GOLEMO !!!!
...2 posta i od toga 1 na temi HŠK Zrinjski...bra'o
što još jednom dokazuje LJUBAV NAŠA-ZAVIST VAŠA ;)
nemoj ga ziv bio!
HSK Zrinjski Mostar

ero
Kontakt:

Post Postao/la ero » 13 feb 2010, 00:37

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 13 feb 2010, 15:48

HSK Zrinjski - NK Lucko 4:2
Strijelci:Markovic,Ivankovci,Kordic i Dragicevic,realizacija se poboljsava,u dvije utakmice 9 golova dok je i obrana suplja također u dvije utakmice 6 golova :mrgreen: !
HSK Zrinjski Mostar

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 13 feb 2010, 16:11

Babilon je napisao/la:HSK Zrinjski - NK Lucko 4:2
Strijelci:Markovic,Ivankovci,Kordic i Dragicevic,realizacija se poboljsava,u dvije utakmice 9 golova dok je i obrana suplja također u dvije utakmice 6 golova :mrgreen: !
http://www.****/vijesti/spo ... #news_view

igramo za gol više... ;) gospodski..bice to bez greske na proljece..uigravanje bez faulova..kad bude za bodove pojesce maka i sunka potpomognuti zurzinovom i markovicem, glave protivnickim napadacima...odlicno igraju..a mate je najbolji spic lige,to je neupitno...golcinu zavalio iz mrtvog kuta a kreso pod raslje...carinaaaaaa bice golova,a bice ih i u vrapcicima...mate i kreso obecali po jedan ;)
Zadnja izmjena: HŠKZ-svetinja, dana/u 13 feb 2010, 16:19, ukupno mijenjano 2 puta.
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

ero
Kontakt:

Post Postao/la ero » 13 feb 2010, 16:16

Babilon je napisao/la:HSK Zrinjski - NK Lucko 4:2

raduje me to da razliciti igraci zabijaju!!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 13 feb 2010, 16:23

Realno Mate je bolji od Kordica,trebao bi dobiti sansu ispred njega!
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 14 feb 2010, 13:42

Daleko najbolja navijacka pjesma Ultrasa!
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 14 feb 2010, 13:53

Mate Dragicevic...matteeeeeeeee :D :D :D
HSK Zrinjski Mostar

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 14 feb 2010, 13:57

kume...cuj kume :lol:

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 14 feb 2010, 14:50

ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 15 feb 2010, 00:27

KAD JE ovo izvlacenje kupa bih ?!Zna li tko!
po meni Seljo bi nam najbolje pasao,ta njih u zadnje vrijeme kantaju u prijateljskim utakmicama a i u prvenstvu smo im uzeli bod na Grbavici,to bi prosli kao od sale,Slavija uvjek nezgodna dok Borac bi bio u ovom trenutki najtezi moguci protivnik mada su i njima otisli veoma bitni igraci tipa bilbija i vranjes!
HSK Zrinjski Mostar

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 15 feb 2010, 11:34

Zar ti stvarno vidiš nekoga od ove tri ekipe koja nam može parirati u dvije utakmice?
Jedine dvije ekipe koje bi to mogle su Sarajevo i Široki, ali njih nema u šeširu, tako da je svejedno koga ćemo izvući.
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 15 feb 2010, 15:21

Jedno pitanje:
podgrupa "Eagles" je bila aktivna za vrijeme ex-yu i pratila je Velež?
Jer koliko se sjećam,mislim da su RA imali takav trans?
Bez ljutnje molim,ako neko zna...
it's football day

D3n!$!nH0
Kontakt:

Post Postao/la D3n!$!nH0 » 15 feb 2010, 15:56

to je bila koliko ja znam podgrupa RA
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!

MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 15 feb 2010, 16:07

D3n!$!nH0 je napisao/la:to je bila koliko ja znam podgrupa RA
eto odgovora.....EAGLES je podgrupa Ultrasa.....

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 15 feb 2010, 17:49

slika

slika

slika

slika
Zadnja izmjena: HŠKZ-svetinja, dana/u 15 feb 2010, 19:23, ukupno mijenjano 3 puta.

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 15 feb 2010, 18:09

Babilon je napisao/la:KAD JE ovo izvlacenje kupa bih ?!Zna li tko!
po meni Seljo bi nam najbolje pasao,ta njih u zadnje vrijeme kantaju u prijateljskim utakmicama a i u prvenstvu smo im uzeli bod na Grbavici,to bi prosli kao od sale,Slavija uvjek nezgodna dok Borac bi bio u ovom trenutki najtezi moguci protivnik mada su i njima otisli veoma bitni igraci tipa bilbija i vranjes!
Kao prvo, nije Seljo nego Zeljo a taj bod sto ste uzeli je prvi i jedini bod sto ste ga ikad uzeli na Grbavici i svaka vam cast samo na odigranom prvom poluvremenu te utakmice jer vas u drugom poluvremenu nije bilo nigdje. Volio bih bas vidjeti to od sale jer i Zrinjski kao i Zeljo nisu mijenjali ekipu, odnosno niko nije otisao a dosli su neki igraci ili su se oporavili povrijedjeni. Mi smo samo malo vise uigraniji nego na samom pocetku prvenstva kada smo igrali sa potpuno novom ekipom i to malo vise u utakmici koja je jednako vazna i vama i nama moze biti presudjujuce u konacnom ishodu meca. Optimista da, ali kao od sale ipak ne, vidjeces na kraju o cemu ti pricam. Moje postovanje ultrasi

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 15 feb 2010, 18:13

bomber je napisao/la:
Babilon je napisao/la:KAD JE ovo izvlacenje kupa bih ?!Zna li tko!
Kao prvo, nije Seljo nego Zeljo a taj bod sto ste uzeli je prvi i jedini bod sto ste ga ikad uzeli na Grbavici i svaka vam cast samo na odigranom prvom poluvremenu te utakmice jer vas u drugom poluvremenu nije bilo nigdje. Volio bih bas vidjeti to od sale jer i Zrinjski kao i Zeljo nisu mijenjali ekipu, odnosno niko nije otisao a dosli su neki igraci ili su se oporavili povrijedjeni. Mi smo samo malo vise uigraniji nego na samom pocetku prvenstva kada smo igrali sa potpuno novom ekipom i to malo vise u utakmici koja je jednako vazna i vama i nama moze biti presudjujuce u konacnom ishodu meca. Optimista da, ali kao od sale ipak ne, vidjeces na kraju o cemu ti pricam. Moje postovanje ultrasi
u 2.poluvremenu nas nije bilo nigdje?! kol'ko se sjećam Zadri je poništen go čist ko suza..kad se već sjećaš,sjeti se vaše prve tekme pod reflektorima...kako smo tada odigrali???ja ču ti reći...demolirali smo vas...ali nismo mogli pomisliti na bod,pa igrači su vam 2 puta vadili loptu rukom iz mreže a sudac ništa...ccc...a vaš seljak radovanović što je Dametu nogu slomio,bolje mu je da ne dolazi u Mostar...seljačina primitivna....nakon te tekme bio sam s vašim momcima na press-ici i vjeruj mi da su govorili da ih je stid...poštovanje manijaci

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 15 feb 2010, 18:17

također mislim da je Zrinjski favorit u kupu,ali netreba podcjenit Želju i Borca, Slavija po meni nema šanse...
volio bih da finale bude protiv Želje... to je ipak veći derbi nego sa Borcem ili Slavijom
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.