NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

anonymous001
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la anonymous001 » 04 maj 2014, 00:50

nerkolfc je napisao/la:U igri smo jos, dobro je. Nastavlja se ovaj bal pod maskama :D
ma samo se ti tjesi prijatelju,volio bi ja da se nastavlja borba za premijer ligu ali nema od nas nista dok se nasi igraci opijaju petkom u in baru a onda u subotu igraju utakmicu ... ne vjerujem da ce Sloboda bilo gdje kiksati do kraja mozda jedino kod Branitelja i to je to a mi moramo da dobijemo sve utakmice do kraja a kako cemo Rudar pobjediti Bog dragi nek zna jos pogotovo kad onog tatinog sina Mujakica stavljaju da igra prvi sastav? para nemamo da kupujemo utakmice i to je svima jasno samo se pojedini iz Tuzle prave pametni pa nas provociraju kad posteno pobjedimo .. sad ako se ne upetljaju Tigar i ekipa i pocnu da igraju istu igru kao ovaj baustelac od pocetka sezone sto vodi Slobodu,svi znaju da je kupovao utakmice,placao sudijama,premirao ostale ekipe protiv Jedinstva i to nije tajna .. ja samo kazem ako se sad nasi ljudi ne upetljaju i pocnu igrati prljavo kao ovi iz Tuzle onda od nas nema nista! oni mogu pricati sta hoce ali koristili su mutne radnje od pocetka sezone ...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 maj 2014, 00:51

nerkolfc je napisao/la:U igri smo jos, dobro je. Nastavlja se ovaj bal pod maskama :D
pa normalno da ste u igri jos uvijek :? :? ...teoretski se prvak i nece znati do zadnjeg kola jer je jos 15 bodova...e sad...sto je teorija z.a.j.e.b.a.n.a. stvar to je vec drugi par rukavica :D :D ...samo jos fali da ovaj poraz u pobjedu pretvorite :D :D ...ono sto vas treba da brine su vezani losi rezultati kao i ovaj poraz od banovica koji su realno klasu ispod vas
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 04 maj 2014, 00:58

Ako nista, poslije utakmice u Kaknju, Tuzlaci se vise nece zaliti na sudjenje. :mrgreen:
Volio bih da vi udjete, ali sumnjam da cete pobijediti sve do kraja...

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 04 maj 2014, 00:59

JENOM NOGOM STE VEC U PREMIER LIGI :thumbup:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 04 maj 2014, 01:15

Kaže anonimni za Azmira bauštelac :lol: :lol: :lol: :lol:
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 04 maj 2014, 01:17

Gorki je napisao/la:Kaže anonimni za Azmira bauštelac :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :urnebes: :urnebes:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 maj 2014, 01:36

anonymous001 je napisao/la:
ma samo se ti tjesi prijatelju,volio bi ja da se nastavlja borba za premijer ligu ali nema od nas nista dok se nasi igraci opijaju petkom u in baru a onda u subotu igraju utakmicu ... ne vjerujem da ce Sloboda bilo gdje kiksati do kraja mozda jedino kod Branitelja i to je to a mi moramo da dobijemo sve utakmice do kraja a kako cemo Rudar pobjediti Bog dragi nek zna jos pogotovo kad onog tatinog sina Mujakica stavljaju da igra prvi sastav? para nemamo da kupujemo utakmice i to je svima jasno samo se pojedini iz Tuzle prave pametni pa nas provociraju kad posteno pobjedimo .. sad ako se ne upetljaju Tigar i ekipa i pocnu da igraju istu igru kao ovaj baustelac od pocetka sezone sto vodi Slobodu,svi znaju da je kupovao utakmice,placao sudijama,premirao ostale ekipe protiv Jedinstva i to nije tajna .. ja samo kazem ako se sad nasi ljudi ne upetljaju i pocnu igrati prljavo kao ovi iz Tuzle onda od nas nema nista! oni mogu pricati sta hoce ali koristili su mutne radnje od pocetka sezone ...
Poslusaj me brate, u igri smo i to je bitno ;) Samo da ne bude nekih prosipanja vise kuci i bit ce sve ok :)

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 04 maj 2014, 02:12

Samo posteno do kraja,igrajte za raju i vec pocinjite pripreme za narednu sezonu,formirajte lagano tim koji bi mogao konkurisati za PL i organizacijski jacajte jer je to najbitnije. Mi smo vas porazili i na terenu i organizacijski. :thumbup:

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 04 maj 2014, 02:56

Eh sad jos kupiti dole u Kaknju i kupiti Branitelj, sa komsijama cemo lagano "americki", a Orasje nam ne bi trebalo stvarati probleme, mi cemo to laganini ostvariti, jer nemamo vise prava na kiks, a ako ne udjemo ove godine, iducih necemo nikako...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 04 maj 2014, 03:00

Svaka cast predsjedniku Emiru Mujadzicu,i nacelniku Galijasevicu jer su ljudi toliko ulozili ove sezone u klub.Ali kako stvari stoje sve je to palo u vodu,ali ja neznam koliko znaju ovi moji iz Bihaca koliko je para ulozeno ove sezone,a to su skoro sve pare od opcine,to su nevjerovatne cifre.Ali koliko god se trudili pomenuti i koliko su ulagali oni jednostavno neznaju vodit klub,toliko je para baceno u vodu da je to nevjerovatno.
5 kola je do kraja,ali nase sanse nisu vece od 30% trenutno da opet budemo prvi,ja iskreno visem ne vjerujem u ovu ekipu,oni su se nalapali para ove sezone dokazali su se,i na kraju sezonu ce pola u PL u neke klubove,a neki ce mozda u inostranstvo ako imaju neke dobre veze.Sloboda 100% kiksa do kraja makar jednu utakmicu,a ta je utakmica u Rodocu,ali bez obzira na to ja mislim da mi nismo u stanju dobit sve do kraja,jer nema vise one borbenosti u igracima kao u prvoj polusezoni.

Gledam gore je neki napisao da ce Ciro rijesit utakmicu utakmicu u Rodocu,vjeruj mi druze ako je neko nepozeljan u Rodocu onda je to Ciro,znaci on nema sanse da to sredi.Ima tu dosta nekih nerijesenih racuna,oni ce igrat kao da igraju za prvaka,znaci poginut ce na terenu.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 maj 2014, 03:00

Mirzoni89 je napisao/la:Eh sad jos kupiti dole u Kaknju i kupiti Branitelj, sa komsijama cemo lagano "americki", a Orasje nam ne bi trebalo stvarati probleme, mi cemo to laganini ostvariti, jer nemamo vise prava na kiks, a ako ne udjemo ove godine, iducih necemo nikako...
Pa to je to, i ovo sto nam valja u ekipi ce vjerovatno otici pa ajde opet ponovo, 300 ljudi na tribinama i laganica. Bas je bilo fino a i ulazince bile jeftine :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 maj 2014, 03:04

znači, radije biste da vam ulaznice budu 5 km, umjesto 3 km? :beba:

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 04 maj 2014, 03:10

nerkolfc je napisao/la:
Mirzoni89 je napisao/la:Eh sad jos kupiti dole u Kaknju i kupiti Branitelj, sa komsijama cemo lagano "americki", a Orasje nam ne bi trebalo stvarati probleme, mi cemo to laganini ostvariti, jer nemamo vise prava na kiks, a ako ne udjemo ove godine, iducih necemo nikako...
Pa to je to, i ovo sto nam valja u ekipi ce vjerovatno otici pa ajde opet ponovo, 300 ljudi na tribinama i laganica. Bas je bilo fino a i ulazince bile jeftine :mrgreen:
I onda fino rahat gledam utakmicu, od dragosti vidjeti da u ponudi ima nase Jedinstvo da se moze odigrati, traziti nekog insajdera i opeljusiti kladionicu, po mogucnosti da budemo stabilni premijerligasi i nista mi vise u zivotu ne treba, ovih sela je valla dosta, Rodoca, Gabela, Doboja...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 04 maj 2014, 03:15

Ljudi nista jos nije gotovo, Sloboda ce tesko uzeti u Rodocu bodove posteno, mi po njihovoj teoriji imamo "kupljene" bodove u Kaknju i Rodocu i sa pobjedama kuci mi smo u PL, sve ce se znati u 27 kolu ali price koje kruze ne izgledaju dobro za Slobodu, barem sto se tice 27 kola :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 maj 2014, 03:18

LloriS je napisao/la:Ljudi nista jos nije gotovo, Sloboda ce tesko uzeti u Rodocu bodove posteno, mi po njihovoj teoriji imamo "kupljene" bodove u Kaknju i Rodocu i sa pobjedama kuci mi smo u PL, sve ce se znati u 27 kolu ali price koje kruze ne izgledaju dobro za Slobodu, barem sto se tice 27 kola :D
Kazem ja, bal pod maskama se nastavlja, nasi igraci danas placu, a sta ce biti u zadnjem kolu? :D Vidjet cemo.
Bitno je da Sloboda nije pobjedila i da ih jos jedno prosipanje bodova s nasom pobjedom moze kostati prvog mjesta.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 04 maj 2014, 03:23

nerkolfc je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Ljudi nista jos nije gotovo, Sloboda ce tesko uzeti u Rodocu bodove posteno, mi po njihovoj teoriji imamo "kupljene" bodove u Kaknju i Rodocu i sa pobjedama kuci mi smo u PL, sve ce se znati u 27 kolu ali price koje kruze ne izgledaju dobro za Slobodu, barem sto se tice 27 kola :D
Kazem ja, bal pod maskama se nastavlja, nasi igraci danas placu, a sta ce biti u zadnjem kolu? :D Vidjet cemo.
Bitno je da Sloboda nije pobjedila i da ih jos jedno prosipanje bodova s nasom pobjedom moze kostati prvog mjesta.
Upravo to :kafa:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 04 maj 2014, 03:27

Interista je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Naklon do poda za onih 20-ak (možda i više) momaka koji su došli po ovakvom vremenu iz dalekog Bihaća i navijali cijeli susret. Bravo momci. Također par igrača Jedinstva je na kraju pustilo suzu, jbg nije bilo lako prebroditi ovo...
To se moze predpostaviti i ko su ti igraci...
Kova suze lijo, Mirzi i Cizmi nije bilo nista bolje, ostalima kao da je bilo svejedno, pogotovo Urosu !! :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 maj 2014, 05:06

brate dovoljno je ljudima reci samo Tigar osumjecen za onog vaseg :), a znas da su oni zbog tih stvari jako patriotalni .. a mi imamo njihovog kod nas :)..doduse te informacije koje imate oni su protiv njega iz kojekakvih razlogaa ma okaci macku o rep znamo o cemu pricate cirin sin folovi golovi ;)..a na kraju krajeva tesko je bilo uzeti bodove i un Kaknju mozda i najteze pa smo uzeli bod zasto gore nebi uzeli 3 ne vidim razloga majkemi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

senjorsamko
Kontakt:

Post Postao/la senjorsamko » 04 maj 2014, 05:35

SaltCityAttack je napisao/la:
brate dovoljno je ljudima reci samo Tigar osumjecen za onog vaseg :), a znas da su oni zbog tih stvari jako patriotalni .. a mi imamo njihovog kod nas :)..doduse te informacije koje imate oni su protiv njega iz kojekakvih razlogaa ma okaci macku o rep znamo o cemu pricate cirin sin folovi golovi ;)..a na kraju krajeva tesko je bilo uzeti bodove i un Kaknju mozda i najteze pa smo uzeli bod zasto gore nebi uzeli 3 ne vidim razloga majkemi
Ko o čemu, ti o Tigru,ovo već postaje osobno među vama.Okani se čovjeka...

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 04 maj 2014, 09:17

Ovo sto rade Tuzlaci zadnjih dana je dno dna. Najvise putem portala sa svog kantona, koje kasnije prenosi i objavljuje najposjeceniji i najuticajniji Bh sportski portal. Svakodnevno se objavljuju svakakve najgnusnije lazi i teorije zavjere. Pa pogledajte ovaj forum, koji realno i nije neki pokazatelj ali sigurno da moze posluziti kao jedan manji uzorak.
Iz toga se vidi koliko oni imaju strah od Jedinstva i vise se bave nama nego Slobodom. Meni to ne smeta ali je jadno koliko idu nisko.
Po njihovim teorijama Zrnic je trebao odraditi posao u Banovicima za nas, a mi izgubili. Da ne govorim sta je uradio od utakmice u Gracanici. Dalje, utakmica protiv GOSKA treba da udje u sve anale sudijskog podmicivanja i lakrdije. Ali oni opet objavljuju neke snimke i uzimaju tamo neke placene izjave. Kao mi kupujemo i namjestamo a vec tri utakmice nismo dobili. Po njihovoj teoriji mi bi trebali da kupimo utakmice u Kaknju i Rodocu. Nigdje govora o njihovim kupljenim utakmicama i podmicivanju sudija. Pa ovo sto se nama desava je sve upravo njihovo maslo. I nije ih sramota laprdati. Kao imaju ekipu koja je nedodirljiva a juce ih je sudija obilno sudija pogurao.
MENI MOJE, A VAMA VASE

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.