ma samo se ti tjesi prijatelju,volio bi ja da se nastavlja borba za premijer ligu ali nema od nas nista dok se nasi igraci opijaju petkom u in baru a onda u subotu igraju utakmicu ... ne vjerujem da ce Sloboda bilo gdje kiksati do kraja mozda jedino kod Branitelja i to je to a mi moramo da dobijemo sve utakmice do kraja a kako cemo Rudar pobjediti Bog dragi nek zna jos pogotovo kad onog tatinog sina Mujakica stavljaju da igra prvi sastav? para nemamo da kupujemo utakmice i to je svima jasno samo se pojedini iz Tuzle prave pametni pa nas provociraju kad posteno pobjedimo .. sad ako se ne upetljaju Tigar i ekipa i pocnu da igraju istu igru kao ovaj baustelac od pocetka sezone sto vodi Slobodu,svi znaju da je kupovao utakmice,placao sudijama,premirao ostale ekipe protiv Jedinstva i to nije tajna .. ja samo kazem ako se sad nasi ljudi ne upetljaju i pocnu igrati prljavo kao ovi iz Tuzle onda od nas nema nista! oni mogu pricati sta hoce ali koristili su mutne radnje od pocetka sezone ...nerkolfc je napisao/la:U igri smo jos, dobro je. Nastavlja se ovaj bal pod maskama
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- anonymous001
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa normalno da ste u igri jos uvijeknerkolfc je napisao/la:U igri smo jos, dobro je. Nastavlja se ovaj bal pod maskama

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ako nista, poslije utakmice u Kaknju, Tuzlaci se vise nece zaliti na sudjenje.
Volio bih da vi udjete, ali sumnjam da cete pobijediti sve do kraja...

Volio bih da vi udjete, ali sumnjam da cete pobijediti sve do kraja...
JENOM NOGOM STE VEC U PREMIER LIGInerkolfc je napisao/la:U igri smo jos, dobro je. Nastavlja se ovaj bal pod maskama

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Gorki je napisao/la:Kaže anonimni za Azmira bauštelac![]()
![]()
![]()

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Poslusaj me brate, u igri smo i to je bitnoanonymous001 je napisao/la:ma samo se ti tjesi prijatelju,volio bi ja da se nastavlja borba za premijer ligu ali nema od nas nista dok se nasi igraci opijaju petkom u in baru a onda u subotu igraju utakmicu ... ne vjerujem da ce Sloboda bilo gdje kiksati do kraja mozda jedino kod Branitelja i to je to a mi moramo da dobijemo sve utakmice do kraja a kako cemo Rudar pobjediti Bog dragi nek zna jos pogotovo kad onog tatinog sina Mujakica stavljaju da igra prvi sastav? para nemamo da kupujemo utakmice i to je svima jasno samo se pojedini iz Tuzle prave pametni pa nas provociraju kad posteno pobjedimo .. sad ako se ne upetljaju Tigar i ekipa i pocnu da igraju istu igru kao ovaj baustelac od pocetka sezone sto vodi Slobodu,svi znaju da je kupovao utakmice,placao sudijama,premirao ostale ekipe protiv Jedinstva i to nije tajna .. ja samo kazem ako se sad nasi ljudi ne upetljaju i pocnu igrati prljavo kao ovi iz Tuzle onda od nas nema nista! oni mogu pricati sta hoce ali koristili su mutne radnje od pocetka sezone ...nerkolfc je napisao/la:U igri smo jos, dobro je. Nastavlja se ovaj bal pod maskama

-
- Kontakt:
Samo posteno do kraja,igrajte za raju i vec pocinjite pripreme za narednu sezonu,formirajte lagano tim koji bi mogao konkurisati za PL i organizacijski jacajte jer je to najbitnije. Mi smo vas porazili i na terenu i organizacijski. 

Eh sad jos kupiti dole u Kaknju i kupiti Branitelj, sa komsijama cemo lagano "americki", a Orasje nam ne bi trebalo stvarati probleme, mi cemo to laganini ostvariti, jer nemamo vise prava na kiks, a ako ne udjemo ove godine, iducih necemo nikako...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Svaka cast predsjedniku Emiru Mujadzicu,i nacelniku Galijasevicu jer su ljudi toliko ulozili ove sezone u klub.Ali kako stvari stoje sve je to palo u vodu,ali ja neznam koliko znaju ovi moji iz Bihaca koliko je para ulozeno ove sezone,a to su skoro sve pare od opcine,to su nevjerovatne cifre.Ali koliko god se trudili pomenuti i koliko su ulagali oni jednostavno neznaju vodit klub,toliko je para baceno u vodu da je to nevjerovatno.
5 kola je do kraja,ali nase sanse nisu vece od 30% trenutno da opet budemo prvi,ja iskreno visem ne vjerujem u ovu ekipu,oni su se nalapali para ove sezone dokazali su se,i na kraju sezonu ce pola u PL u neke klubove,a neki ce mozda u inostranstvo ako imaju neke dobre veze.Sloboda 100% kiksa do kraja makar jednu utakmicu,a ta je utakmica u Rodocu,ali bez obzira na to ja mislim da mi nismo u stanju dobit sve do kraja,jer nema vise one borbenosti u igracima kao u prvoj polusezoni.
Gledam gore je neki napisao da ce Ciro rijesit utakmicu utakmicu u Rodocu,vjeruj mi druze ako je neko nepozeljan u Rodocu onda je to Ciro,znaci on nema sanse da to sredi.Ima tu dosta nekih nerijesenih racuna,oni ce igrat kao da igraju za prvaka,znaci poginut ce na terenu.
5 kola je do kraja,ali nase sanse nisu vece od 30% trenutno da opet budemo prvi,ja iskreno visem ne vjerujem u ovu ekipu,oni su se nalapali para ove sezone dokazali su se,i na kraju sezonu ce pola u PL u neke klubove,a neki ce mozda u inostranstvo ako imaju neke dobre veze.Sloboda 100% kiksa do kraja makar jednu utakmicu,a ta je utakmica u Rodocu,ali bez obzira na to ja mislim da mi nismo u stanju dobit sve do kraja,jer nema vise one borbenosti u igracima kao u prvoj polusezoni.
Gledam gore je neki napisao da ce Ciro rijesit utakmicu utakmicu u Rodocu,vjeruj mi druze ako je neko nepozeljan u Rodocu onda je to Ciro,znaci on nema sanse da to sredi.Ima tu dosta nekih nerijesenih racuna,oni ce igrat kao da igraju za prvaka,znaci poginut ce na terenu.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Pa to je to, i ovo sto nam valja u ekipi ce vjerovatno otici pa ajde opet ponovo, 300 ljudi na tribinama i laganica. Bas je bilo fino a i ulazince bile jeftineMirzoni89 je napisao/la:Eh sad jos kupiti dole u Kaknju i kupiti Branitelj, sa komsijama cemo lagano "americki", a Orasje nam ne bi trebalo stvarati probleme, mi cemo to laganini ostvariti, jer nemamo vise prava na kiks, a ako ne udjemo ove godine, iducih necemo nikako...

znači, radije biste da vam ulaznice budu 5 km, umjesto 3 km? 

I onda fino rahat gledam utakmicu, od dragosti vidjeti da u ponudi ima nase Jedinstvo da se moze odigrati, traziti nekog insajdera i opeljusiti kladionicu, po mogucnosti da budemo stabilni premijerligasi i nista mi vise u zivotu ne treba, ovih sela je valla dosta, Rodoca, Gabela, Doboja...nerkolfc je napisao/la:Pa to je to, i ovo sto nam valja u ekipi ce vjerovatno otici pa ajde opet ponovo, 300 ljudi na tribinama i laganica. Bas je bilo fino a i ulazince bile jeftineMirzoni89 je napisao/la:Eh sad jos kupiti dole u Kaknju i kupiti Branitelj, sa komsijama cemo lagano "americki", a Orasje nam ne bi trebalo stvarati probleme, mi cemo to laganini ostvariti, jer nemamo vise prava na kiks, a ako ne udjemo ove godine, iducih necemo nikako...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Ljudi nista jos nije gotovo, Sloboda ce tesko uzeti u Rodocu bodove posteno, mi po njihovoj teoriji imamo "kupljene" bodove u Kaknju i Rodocu i sa pobjedama kuci mi smo u PL, sve ce se znati u 27 kolu ali price koje kruze ne izgledaju dobro za Slobodu, barem sto se tice 27 kola 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Kazem ja, bal pod maskama se nastavlja, nasi igraci danas placu, a sta ce biti u zadnjem kolu?LloriS je napisao/la:Ljudi nista jos nije gotovo, Sloboda ce tesko uzeti u Rodocu bodove posteno, mi po njihovoj teoriji imamo "kupljene" bodove u Kaknju i Rodocu i sa pobjedama kuci mi smo u PL, sve ce se znati u 27 kolu ali price koje kruze ne izgledaju dobro za Slobodu, barem sto se tice 27 kola

Bitno je da Sloboda nije pobjedila i da ih jos jedno prosipanje bodova s nasom pobjedom moze kostati prvog mjesta.
Upravo tonerkolfc je napisao/la:Kazem ja, bal pod maskama se nastavlja, nasi igraci danas placu, a sta ce biti u zadnjem kolu?LloriS je napisao/la:Ljudi nista jos nije gotovo, Sloboda ce tesko uzeti u Rodocu bodove posteno, mi po njihovoj teoriji imamo "kupljene" bodove u Kaknju i Rodocu i sa pobjedama kuci mi smo u PL, sve ce se znati u 27 kolu ali price koje kruze ne izgledaju dobro za Slobodu, barem sto se tice 27 kolaVidjet cemo.
Bitno je da Sloboda nije pobjedila i da ih jos jedno prosipanje bodova s nasom pobjedom moze kostati prvog mjesta.

Kova suze lijo, Mirzi i Cizmi nije bilo nista bolje, ostalima kao da je bilo svejedno, pogotovo Urosu !!Interista je napisao/la:To se moze predpostaviti i ko su ti igraci...LjumanM95 je napisao/la:Naklon do poda za onih 20-ak (možda i više) momaka koji su došli po ovakvom vremenu iz dalekog Bihaća i navijali cijeli susret. Bravo momci. Također par igrača Jedinstva je na kraju pustilo suzu, jbg nije bilo lako prebroditi ovo...

- SaltCityAttack
- Kontakt:
brate dovoljno je ljudima reci samo Tigar osumjecen za onog vasegLloriS je napisao/la:Ljudi nista jos nije gotovo, Sloboda ce tesko uzeti u Rodocu bodove posteno, mi po njihovoj teoriji imamo "kupljene" bodove u Kaknju i Rodocu i sa pobjedama kuci mi smo u PL, sve ce se znati u 27 kolu ali price koje kruze ne izgledaju dobro za Slobodu, barem sto se tice 27 kola

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Ko o čemu, ti o Tigru,ovo već postaje osobno među vama.Okani se čovjeka...SaltCityAttack je napisao/la:brate dovoljno je ljudima reci samo Tigar osumjecen za onog vasegLloriS je napisao/la:Ljudi nista jos nije gotovo, Sloboda ce tesko uzeti u Rodocu bodove posteno, mi po njihovoj teoriji imamo "kupljene" bodove u Kaknju i Rodocu i sa pobjedama kuci mi smo u PL, sve ce se znati u 27 kolu ali price koje kruze ne izgledaju dobro za Slobodu, barem sto se tice 27 kola, a znas da su oni zbog tih stvari jako patriotalni .. a mi imamo njihovog kod nas
..doduse te informacije koje imate oni su protiv njega iz kojekakvih razlogaa ma okaci macku o rep znamo o cemu pricate cirin sin folovi golovi
..a na kraju krajeva tesko je bilo uzeti bodove i un Kaknju mozda i najteze pa smo uzeli bod zasto gore nebi uzeli 3 ne vidim razloga majkemi
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Ovo sto rade Tuzlaci zadnjih dana je dno dna. Najvise putem portala sa svog kantona, koje kasnije prenosi i objavljuje najposjeceniji i najuticajniji Bh sportski portal. Svakodnevno se objavljuju svakakve najgnusnije lazi i teorije zavjere. Pa pogledajte ovaj forum, koji realno i nije neki pokazatelj ali sigurno da moze posluziti kao jedan manji uzorak.
Iz toga se vidi koliko oni imaju strah od Jedinstva i vise se bave nama nego Slobodom. Meni to ne smeta ali je jadno koliko idu nisko.
Po njihovim teorijama Zrnic je trebao odraditi posao u Banovicima za nas, a mi izgubili. Da ne govorim sta je uradio od utakmice u Gracanici. Dalje, utakmica protiv GOSKA treba da udje u sve anale sudijskog podmicivanja i lakrdije. Ali oni opet objavljuju neke snimke i uzimaju tamo neke placene izjave. Kao mi kupujemo i namjestamo a vec tri utakmice nismo dobili. Po njihovoj teoriji mi bi trebali da kupimo utakmice u Kaknju i Rodocu. Nigdje govora o njihovim kupljenim utakmicama i podmicivanju sudija. Pa ovo sto se nama desava je sve upravo njihovo maslo. I nije ih sramota laprdati. Kao imaju ekipu koja je nedodirljiva a juce ih je sudija obilno sudija pogurao.
Iz toga se vidi koliko oni imaju strah od Jedinstva i vise se bave nama nego Slobodom. Meni to ne smeta ali je jadno koliko idu nisko.
Po njihovim teorijama Zrnic je trebao odraditi posao u Banovicima za nas, a mi izgubili. Da ne govorim sta je uradio od utakmice u Gracanici. Dalje, utakmica protiv GOSKA treba da udje u sve anale sudijskog podmicivanja i lakrdije. Ali oni opet objavljuju neke snimke i uzimaju tamo neke placene izjave. Kao mi kupujemo i namjestamo a vec tri utakmice nismo dobili. Po njihovoj teoriji mi bi trebali da kupimo utakmice u Kaknju i Rodocu. Nigdje govora o njihovim kupljenim utakmicama i podmicivanju sudija. Pa ovo sto se nama desava je sve upravo njihovo maslo. I nije ih sramota laprdati. Kao imaju ekipu koja je nedodirljiva a juce ih je sudija obilno sudija pogurao.
MENI MOJE, A VAMA VASE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.