Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Ne mogu da vjerujem da neko zeli da netsi ispadnu. Pa da to bilo ko kaze Mirui pljunuo bi ga Mirza u facum kako mozes zeliti lose nekome koga podrzavas. DaBogda prsten osvojili, a mirza ce bljesnuti jos koji put, mozda vec sutra.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Htjeli ne htjeli sad moramo navijat za nets-e,barem oni koji hoce da gledaju Mirzu jos koju utakmicu,ali i dalje ne vjerujem kako je onaj Livingston sebican i sto zbog njega bukvalno mora ispastat Mirza,i sto sam se nanervirao jos sebi ne mogu doc,a i Kidd,pa covjece bozji za sta sluzis i nisi corav da ne vidis ko ti skodi ekipi u vecini utakmica...aaaaa sto vise pisem vise se iznerviraaa
- el-fighter
- Kontakt:
Mirza je sinoc odlicno odradio svoj posao u odbrani, dok je za onaj u napadu bio uskracen pomoci od strane saigraca. Mislim da je hladno mogao uzeti jos 2-3 suta i ubaciti barem 5 poena. Ono sto je bitno jeste da su Netsi pobijedili i obezbjedili 7. utakmicu koja se igra sutra u 19h po nasem vremenu. Ako cemo vec birati onda neka Mirza opet ubaci 2 poena i odigra odlicnu odbranu, a Netsi prodju u sljedecu rundu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Sve mislim ajd nadocete,skontacete pa ne reagujem, al fakat moram.robery22 je napisao/la:Htjeli ne htjeli sad moramo navijat za nets-e,barem oni koji hoce da gledaju Mirzu jos koju utakmicu,ali i dalje ne vjerujem kako je onaj Livingston sebican i sto zbog njega bukvalno mora ispastat Mirza,i sto sam se nanervirao jos sebi ne mogu doc,a i Kidd,pa covjece bozji za sta sluzis i nisi corav da ne vidis ko ti skodi ekipi u vecini utakmica...aaaaa sto vise pisem vise se iznerviraaa
Kako ne mozete da shvatite da Livignston jednostavno NE ZNA igrati pick igru kao sto to Deron radi. Pa on je tu da odigra odbranu na vanjskoj liniji protivnka i eventualno u napadu da udje u reket odigra ledjima ili spusti za joa ili nekog dr. Nit on sta manje voli Mirzu nit ga Deron vise voli kako mnogi ovde misle, vec jednostavno Deron je specijalista za pick igru i kad nema Mirze on to radi sa nekim dr [WINKING FACE], a normalno je da se razlikuju njih dvojica u potpunosti jer da su isti jedan od njih bi bio viska.
Dalje, sto se tice Thorntona, njegov posao i jeste da suta sto vise ili da ide na individualne prodore, pa covjek igra SG kao i JJ, njihov posao def nije da dijele asistecije.
A nas Mirza ima nesrecu ove sezone da je Pierce najkonstantniji ove sezone, u najboljoj formi od Allstar cetvorke, i vodja ovog tima, tako da i ovo sto Mirza igra sada je zasluzio samo svojim radom, i ako primjecujete da Kidd na cetvorci rotira samo Mirzu i Piercea dok je Garneta prebacio na 5 .
Sent from my HTC One using Tapatalk
i to sto recimo ne zna igrati pick igru to mu daje za pravo da bude sebican ili sta
covjek ne vidi druge igrace a playmaker...... i sinoc je jos vise bio sebican jer nije bio u prvih 5 yebo svu porodicu koju ima 

al koliko puta je sam bio na sutu,kao duh,ne samo sinoc vec i prije milion puta,al ne,on ce se zaletit u trojicu i izgubit loptu,e to mene nervira,a nisam siguran da ne zna odigrat PNP,do te mjere da nikako to ne radi,a onaj Anderson,koliko sam primjetio on nije ucio fintu suta i to ne radi,dok fintu dodavanja itekako koristi!armin dju je napisao/la:Sve mislim ajd nadocete,skontacete pa ne reagujem, al fakat moram.robery22 je napisao/la:Htjeli ne htjeli sad moramo navijat za nets-e,barem oni koji hoce da gledaju Mirzu jos koju utakmicu,ali i dalje ne vjerujem kako je onaj Livingston sebican i sto zbog njega bukvalno mora ispastat Mirza,i sto sam se nanervirao jos sebi ne mogu doc,a i Kidd,pa covjece bozji za sta sluzis i nisi corav da ne vidis ko ti skodi ekipi u vecini utakmica...aaaaa sto vise pisem vise se iznerviraaa
Kako ne mozete da shvatite da Livignston jednostavno NE ZNA igrati pick igru kao sto to Deron radi. Pa on je tu da odigra odbranu na vanjskoj liniji protivnka i eventualno u napadu da udje u reket odigra ledjima ili spusti za joa ili nekog dr. Nit on sta manje voli Mirzu nit ga Deron vise voli kako mnogi ovde misle, vec jednostavno Deron je specijalista za pick igru i kad nema Mirze on to radi sa nekim dr [WINKING FACE], a normalno je da se razlikuju njih dvojica u potpunosti jer da su isti jedan od njih bi bio viska.
Dalje, sto se tice Thorntona, njegov posao i jeste da suta sto vise ili da ide na individualne prodore, pa covjek igra SG kao i JJ, njihov posao def nije da dijele asistecije.
A nas Mirza ima nesrecu ove sezone da je Pierce najkonstantniji ove sezone, u najboljoj formi od Allstar cetvorke, i vodja ovog tima, tako da i ovo sto Mirza igra sada je zasluzio samo svojim radom, i ako primjecujete da Kidd na cetvorci rotira samo Mirzu i Piercea dok je Garneta prebacio na 5 .
Anderson i Livingston su jako slicni igraci. Elem netsi ovo ako izgube komotno se moze pripisati njihovoj vanjskoj linji, jer ih unistavaju 3 igraca deRozan, Lowry, i Vasqez
Gledam ove utakmice i Mirzina minutaza najvise zavisi kako igra Pierce ,pa onda kako igra sam Mirza.Mirza je u petoj tekmi dobio preko 20 minuta, samo zato sto je Pierce bio kriminalan .Kidd nevjeruje previse Mirzi sto se tice defanzivni zadataka ,a sigurno je u svakoj minuti na parketu stajo vise nego dobro .Mirza igra sa Livingstonom,Throntonom i Blacheom to je kriminal , sto je ih haman kostalo juce.
_dreamer_ je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko zeli da netsi ispadnu. Pa da to bilo ko kaze Mirui pljunuo bi ga Mirza u facum kako mozes zeliti lose nekome koga podrzavas. DaBogda prsten osvojili, a mirza ce bljesnuti jos koji put, mozda vec sutra.
_dreamer_ tebi svaka čast, ali moraš shvatiti da niko od nas ne mrzi niti želi ispadanje Netsa, a samim tim našem Mirzi. Nego smo jednostavno razočarani odnosnom prema Mirzi i imam osjećaj da im je dobar samo kad treba iz vatre ekipu izvaditi, a kad je bara-bara onda je Mirza po strani.
Opet dolazimo do toga da u ekipi ima previše soliranja pojedinaca, nema onog timskog duha što je bio u ekipi zadnjih 20-ak tekmi pred PO. Isto kao da se takmiče ko će se u boljem svjetlu pokazati u PO.
Prati li ko malo američke portale, komentare oko Netsa i našeg Miza i odnos Kidd-a prema njemu u PO?

Ma znam ja da si ti dobar momak i da to nekad pises u frustraciji, no kidd ce ostati u timu sve i da ispadnu, zato je bolje da doguraju sto dalje, a naravno i radi toga sto cemo vise gledati mirzu. Doci ce Mirza aBd na svoje. Ajde sutra cemo se aBd opet radovati, neparna je tekmaJanez je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko zeli da netsi ispadnu. Pa da to bilo ko kaze Mirui pljunuo bi ga Mirza u facum kako mozes zeliti lose nekome koga podrzavas. DaBogda prsten osvojili, a mirza ce bljesnuti jos koji put, mozda vec sutra.
_dreamer_ tebi svaka čast, ali moraš shvatiti da niko od nas ne mrzi niti želi ispadanje Netsa, a samim tim našem Mirzi. Nego smo jednostavno razočarani odnosnom prema Mirzi i imam osjećaj da im je dobar samo kad treba iz vatre ekipu izvaditi, a kad je bara-bara onda je Mirza po strani.
Opet dolazimo do toga da u ekipi ima previše soliranja pojedinaca, nema onog timskog duha što je bio u ekipi zadnjih 20-ak tekmi pred PO. Isto kao da se takmiče ko će se u boljem svjetlu pokazati u PO.
Prati li ko malo američke portale, komentare oko Netsa i našeg Miza i odnos Kidd-a prema njemu u PO?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- legenda reala
- Kontakt:
Janez je napisao/la:Jedna za muštuluka svima, tekma je sutra u 19h.![]()
![]()
![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
auu veceras ima da gori toronto. super termin, ko da su nas pitali
netsi dobijaju a onda gledamo 7 puta mirza vs james 

Mirza Teletović
Bojim se da necemo gledati duel Mirzet vs King James. Toronto veceras lagano.
- storm_raider
- Kontakt:
Bojim se da grijesis... Uzima veceras BKN ovo, Mirza 11 poena.Chuckie je napisao/la:Bojim se da necemo gledati duel Mirzet vs King James. Toronto veceras lagano.
Sport je lijek za tijelo i duh.
imam filing da ce Mirza veceras 15+
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Sretno Mirza i aBd 14p i 6sk
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Samo da prodju vcrs pa da mozemo ocekivati makar 4 nove tekme
Neki link, raja?
Livingstoneeeeee da te opomenem! Nadam se da si uzeo terapiju.
I ne mogu da vjerujem da ću propustiti najbitniju utakmicu Nets-a ove sezone. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.