GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Ovo danas je dno dna, mislim da nize ne moze. Ako je bilo 150 ljudi na Maksimiru, rezi me
..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ovo nije Dinamo, ovo su ostatci nekad velikog Dinama.
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
Citam da je spiker trazio da ekipa sjedi na sjedalima koja su im dodijeljena.Velika guzva bila pa valjda zbog sigurnosti
Stavio bih na temu "Navijaci", al' tamo se ne smije, samo da vecina vidi sta je prava represija..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Tuga sta vam rade... 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Po čijem nalogu policija maltretira roditelje s djecom prilikom ulaska na stadion Maksimir?
[youtube][/youtube]Prije Rijeke su mi djecu pregledali četiri puta i kada sam pitao zašto to rade policajac mi je odgovorio da začepim gubicu ukoliko ne želim da djeca gledaju kako me tuku i privode
Maksimirski šerif divlja i u Sarajevu: Kažnjen s 250 eura jer je u loži Grbavice nogom udario navijača
ZDRAVKO MAMIĆ stigao je u Sarajevo gledati derbi Željezničara i Sarajeva, no na stadionu Grbavica je proveo samo prvo poluvrijeme.
U pauzi između dva poluvremena u svečanu ložu je upao jedan navijač Dinama, te poručio Mamiću da ga sada pokuša istjerati kao što radi na Maksimiru, na što ga je maksimirski šerif udario nogom. Zbog toga je, saznaje Index, kažnjen s 250 eura od suca za prekršaje.
"Na zapadnoj tribini stadiona Grbavica u 18:08 došlo je do remećenja javnog reda i mira. Navijač Dinama obratio se Zdravku Mamiću riječima: Hajde me sad istjeraj s ovog stadiona, nakon čega se Mamić digao, zaletio prema njemu i udario ga nogom. Zbog toga su uručena dva prekršajna naloga. Burić je kažnjen sa 100 eura, a Zdravko Mamić s 250 eura", rečeno je Indexu iz PU Novo Sarajevo.
Mamić se ponovno skidao i pjevao Sarajlijama
Gazda hrvatskog nogometa noć uoči sarajevskog derbija građane glavnog grada BiH zabavljao je u popularnoj diskoteci "Bosna" gdje se ponovno skidao i pjevao.
Podsjetimo, nedavno je Mamić imao sukob i u VIP loži Poljuda s bivšim igračem Hajduka Ivom Begom. Zbog toga je zaradio zabranu odlaska na splitske stadione.
U Sarajevu je i Mamićev brat Zoran koji je gledao nekoliko potencijalnih pojačanja Dinama. Utakmica je završila 1:1, a prvi gol postigao je napadač Želje Armin Hodžić zbog kojeg su Mamići i stigli u Sarajevo. Izjednačio je iz jedanaesterca Bojan Puzigaća, a tim rezultatom je Zrinjski postao prvak.
ZDRAVKO MAMIĆ stigao je u Sarajevo gledati derbi Željezničara i Sarajeva, no na stadionu Grbavica je proveo samo prvo poluvrijeme.
U pauzi između dva poluvremena u svečanu ložu je upao jedan navijač Dinama, te poručio Mamiću da ga sada pokuša istjerati kao što radi na Maksimiru, na što ga je maksimirski šerif udario nogom. Zbog toga je, saznaje Index, kažnjen s 250 eura od suca za prekršaje.
"Na zapadnoj tribini stadiona Grbavica u 18:08 došlo je do remećenja javnog reda i mira. Navijač Dinama obratio se Zdravku Mamiću riječima: Hajde me sad istjeraj s ovog stadiona, nakon čega se Mamić digao, zaletio prema njemu i udario ga nogom. Zbog toga su uručena dva prekršajna naloga. Burić je kažnjen sa 100 eura, a Zdravko Mamić s 250 eura", rečeno je Indexu iz PU Novo Sarajevo.
Mamić se ponovno skidao i pjevao Sarajlijama
Gazda hrvatskog nogometa noć uoči sarajevskog derbija građane glavnog grada BiH zabavljao je u popularnoj diskoteci "Bosna" gdje se ponovno skidao i pjevao.
Podsjetimo, nedavno je Mamić imao sukob i u VIP loži Poljuda s bivšim igračem Hajduka Ivom Begom. Zbog toga je zaradio zabranu odlaska na splitske stadione.
U Sarajevu je i Mamićev brat Zoran koji je gledao nekoliko potencijalnih pojačanja Dinama. Utakmica je završila 1:1, a prvi gol postigao je napadač Želje Armin Hodžić zbog kojeg su Mamići i stigli u Sarajevo. Izjednačio je iz jedanaesterca Bojan Puzigaća, a tim rezultatom je Zrinjski postao prvak.
Zelimo li znati kako su incident prokomentirali na temama Zeljeznicara i Sarajeva?
SiamoNoi je napisao/la:Zelimo li znati kako su incident prokomentirali na temama Zeljeznicara i Sarajeva?

Dat' cemo im ga, povoljno..
- Sarajlijc@
- Kontakt:

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
- Kontakt:
Majmun retardirani.
Huligan je upravo zbog toga i došao u Sarajevo da provocira pa da se opet priča o tome kako se Mamić tuče
,ali uvijek je Mamić kriv
.

Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 04 maj 2014, 23:45, ukupno mijenjano 3 puta.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Jes' to pri zdravoj zivota ti?Grdan je napisao/la:Huligan je upravo zbog toga i došao u Sarajevo da provocira pa da se opet priča o tome kako se Mamić tuče,ali uvijek je Mamić kriv
.

- Titova-Juga
- Kontakt:
Grdan je napisao/la:Huligan je upravo zbog toga i došao u Sarajevo da provocira pa da se opet priča o tome kako se Mamić tuče,ali uvijek je Mamić kriv
.

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Da ga je zanimala utakmica Željezničar-Sarajevo ne bi tražio Mamića po tribinama
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- Insect_terminator
- Kontakt:
dobro da ga nije prebio ko macku 

Pretplata za stepenice

Zasto su navijaci protiv Mamica, koliko mi je poznato u njegovoj eri je Dinamo zgrnuo veliku lovu, od lige prvaka i transfera, e sad znam da on gura familiju kroz Dinamo, ali realno ko nebi???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.