Ako je ko slučajno otišao u birtiju, trebali ste mu slomiti obje noge!samolukavac je napisao/la:Ekipa vam je sinoć stigla u Lukavac, evo ih hodaju sad dok nije kiša počela, a samo što nije, danas će tereni biti loši za igru zbog obilnih padavina
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Nije dugo trebalo da primimo gol. Sad je duplo teze igrati.
tropic je napisao/la:Ponovo Mujakic starter ! Smijesno i zalosno.
ko mu je tajo sto drzi i od kud je?
izgleda da u banovicima nismo kupili ili je u pitanju samo zavaravanje protivnika mozda bude iz keca u dvicu

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Nek smo izgubili i treba da gubimo,kad nam moraju igrat tatini sinovi.fujj zgadilo mi se ovo vise
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Zar vi niste prvaci i da nemate konkurenciju?Bihac96 je napisao/la:Nek smo izgubili i treba da gubimo,kad nam moraju igrat tatini sinovi.fujj zgadilo mi se ovo vise
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Bitno je da ce se iduci petak i subotu piti i da ce Mujakic opet startati... treba ih malo nafatati u In baru i ostalim lokalima da vide da je dosta njihove zajebancije
Sta ce veceras slaviti, minimalan poraz u gostima?
100% sportski i krajnje opušten potpis
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
vjeruj druze i dalje su oni sa vecim sansama od nas...nama se valja potuc za 3 boda i na Rodocu, kao i u Kaknju, Lukavuc, Capljini,Gracanici...sve gdje smo "kupili" tekme..dok oni imaju Kakanj zavrsen, Rodoc ce im prodat, jedino ako su u stanju pobijedit nekog kod kuce..mada ni to vise nece prepustiti slucaju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Naklon do poda za onih 20-ak (možda i više) momaka koji su došli po ovakvom vremenu iz dalekog Bihaća i navijali cijeli susret. Bravo momci. Također par igrača Jedinstva je na kraju pustilo suzu, jbg nije bilo lako prebroditi ovo...
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
To se moze predpostaviti i ko su ti igraci...LjumanM95 je napisao/la:Naklon do poda za onih 20-ak (možda i više) momaka koji su došli po ovakvom vremenu iz dalekog Bihaća i navijali cijeli susret. Bravo momci. Također par igrača Jedinstva je na kraju pustilo suzu, jbg nije bilo lako prebroditi ovo...
klasik je napisao/la:Sta bi sa one noge sa kojom ste bili u PL ?
Sad smo sa dvije al u prvoj ligi FBIH

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Pametno zborišultrasstyle_tz je napisao/la:vjeruj druze i dalje su oni sa vecim sansama od nas...nama se valja potuc za 3 boda i na Rodocu, kao i u Kaknju, Lukavuc, Capljini,Gracanici...sve gdje smo "kupili" tekme..dok oni imaju Kakanj zavrsen, Rodoc ce im prodat, jedino ako su u stanju pobijedit nekog kod kuce..mada ni to vise nece prepustiti slucaju

-
- Kontakt:
to ce ciro zavrsitiRafael30 je napisao/la:Pametno zborišultrasstyle_tz je napisao/la:vjeruj druze i dalje su oni sa vecim sansama od nas...nama se valja potuc za 3 boda i na Rodocu, kao i u Kaknju, Lukavuc, Capljini,Gracanici...sve gdje smo "kupili" tekme..dok oni imaju Kakanj zavrsen, Rodoc ce im prodat, jedino ako su u stanju pobijedit nekog kod kuce..mada ni to vise nece prepustiti slucajuNama opet ni bod nebi nista puno znacio u Banovicima. A nji ova 3 mogu ostaviti u ligi. Opet sve pobjede su potrebne i jednim i drugim. Jer vama ne odgovara bod u Radoču, morate ici na pobjedu. Nesto ne spominjes Srebrenik ?
a nemas ni zasto, ta je zavrsena. 3 boda u Radoču ako ne uzmete
PL.

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Znam i vidio sam i ne mogu vam reci koliko mi je drago zbog tih suzaLjumanM95 je napisao/la:. Također par igrača Jedinstva je na kraju pustilo suzu, jbg nije bilo lako prebroditi ovo...

sada se valjajte ,provocirajte publiku, Fadile nekako mi najvise zao sto si izasao , a tek smo poceli da uspostavljamo kontakt sa tobom

NIJE MIO ZAO NI STO SAM BIO NA ONOJ KISI ZA ONE SUZE

VIDIMO SE

Ja mislim da on nece dole ni otici na gostovanjewienultras je napisao/la:to ce ciro zavrsitiRafael30 je napisao/la:Pametno zborišultrasstyle_tz je napisao/la:vjeruj druze i dalje su oni sa vecim sansama od nas...nama se valja potuc za 3 boda i na Rodocu, kao i u Kaknju, Lukavuc, Capljini,Gracanici...sve gdje smo "kupili" tekme..dok oni imaju Kakanj zavrsen, Rodoc ce im prodat, jedino ako su u stanju pobijedit nekog kod kuce..mada ni to vise nece prepustiti slucajuNama opet ni bod nebi nista puno znacio u Banovicima. A nji ova 3 mogu ostaviti u ligi. Opet sve pobjede su potrebne i jednim i drugim. Jer vama ne odgovara bod u Radoču, morate ici na pobjedu. Nesto ne spominjes Srebrenik ?
PL.
![]()

Jbt. al ste informirani, momak pusti se ba umjetne trave i onog ko vam lansira te price, otici ce mo dole i napuniti onu livadu u Rodocu, pa ko ziv, ko mrtav....Cuj njeg Ciro ne smije dole, nemoj nas nasmijavatiRafael30 je napisao/la: Pametno zborišNama opet ni bod nebi nista puno znacio u Banovicima. A nji ova 3 mogu ostaviti u ligi. Opet sve pobjede su potrebne i jednim i drugim. Jer vama ne odgovara bod u Radoču, morate ici na pobjedu. Nesto ne spominjes Srebrenik ?
PL.
Ja mislim da on nece dole ni otici na gostovanjeali otom potom

🔴⚫️
Ja ne znam kako ovaj ALBOX vise ima inspiracije za pisanje na ovoj temi sreca pa sezona traje jos 5 kola jer da nastavi ovako i njemu slicni ova tema bi nagurala preko 1000 stranica
Naravno da bi , dok je onakvih pi... kao sto je FADIL (ZNAS ZMAJE ) i onaj golman krkan uvijek ce biti ovakvog pisanja...dokle god je likova koji prezenrtiraju antifudbal i ponasaju se nekorektno prema navijacima i suparnicima , naravno da cu pisati , a opet ponavljam ZMAJU zao mi sto je fadil paksu zamijenjen onako rano, tamam smo poceli ostvarivati kontakt a on pobjezeInterista je napisao/la:Ja ne znam kako ovaj ALBOX vise ima inspiracije za pisanje na ovoj temi sreca pa sezona traje jos 5 kola jer da nastavi ovako i njemu slicni ova tema bi nagurala preko 1000 stranica

U igri smo jos, dobro je. Nastavlja se ovaj bal pod maskama 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.