FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Bitno je da su Biscani dobili po pakasu a mi cemo se vec nekako snaci da nadoknadimo dva danasnja boda.
Cestitke ekipi, stvarno nakon svega prikazanog zasluzuju visi rang.
Cestitke ekipi, stvarno nakon svega prikazanog zasluzuju visi rang.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Otkud ti ovako VELIKA slova...ko Majevica...wobly92 je napisao/la:ŠTO SI SMOR?!senjorsamko je napisao/la: Boli vas nešto za Banovićima...Izbacili ste ljude iz lige,a sad im kao podilazite...Sramota...Valjda vam je tako lakše.P.S. Pozdrav od Zrnića... .... vas on !

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
senjorsamko je napisao/la:Otkud ti ovako VELIKA slova...ko Majevica...wobly92 je napisao/la:ŠTO SI SMOR?!senjorsamko je napisao/la: Boli vas nešto za Banovićima...Izbacili ste ljude iz lige,a sad im kao podilazite...Sramota...Valjda vam je tako lakše.P.S. Pozdrav od Zrnića... .... vas on !
Nemoj da se nerviraš,pa mi smo izgubili,a ne vi...Dobili ste čak i penal...Aferim...A to da ste ih izbacili,jeste brate .

Kada smo mi Banovice izbacili iz lige hajde majke ti reci ?senjorsamko je napisao/la:Otkud ti ovako VELIKA slova...ko Majevica...wobly92 je napisao/la:ŠTO SI SMOR?!senjorsamko je napisao/la: Boli vas nešto za Banovićima...Izbacili ste ljude iz lige,a sad im kao podilazite...Sramota...Valjda vam je tako lakše.P.S. Pozdrav od Zrnića... .... vas on !
Nemoj da se nerviraš,pa mi smo izgubili,a ne vi...Dobili ste čak i penal...Aferim...A to da ste ih izbacili,jeste brate .

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Nisam bio na utakmici pa ne mogu da govorim ništa,zašto ti tako nešto nisi napisao poslije Gračanice???Idu mi više na racku ti vaši komentari,prvo malo sebe pogledajte pa onda pričajte šta o SLOBODI I TUZLI.Eto ti još jedan u nizu dokaza poslije Gračanice da Sloboda nema toliiko para pa da se razbacuje da kupuje utakmiceF.G.R. HARMANI je napisao/la:Ljudi dali ste go iz penala.
Kazu da je penal za sve anale neregularnosti!
Sta reć?

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
- tuzlak1987
- Kontakt:
Care jedina je ekipa koja je uzela Rudaru bod do ovog trenutka. Ne moze biti tako sve crno..Mislim da nismo dobri tj bolji od ostalih ne bi bili prvi, prosli bi kao sto smo prosle godineGK1996 je napisao/la:Sloboda nista nije pokazala u Kaknju,fizicki ste spremni ali opasnost po gol nista napravili.Sudija vam je poklonio penal i to je to.Navijaci seljaci zesci,napali zastitare i poceli razbijati po stadionu !?
Sreca samo pa vam Ado bio raspolozen,spasio je dva tri gola i sta reci za zadnju prilikuVile vas pronosase,uglavnom sretno u PL ali s ovakvim timom necete nista uraditi.

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Svaka pohvala za Fukare koje su dosle u Banoviće. Bilo je skandiranja svakakvih od strane domacih navijaca ''Sloboda sampion'' ''Sloboda Tuzla'' itd itd. Bice i video toga svega.
Lijep pozdrav za komsije. Zajedno do titule i opstanka.

Lijep pozdrav za komsije. Zajedno do titule i opstanka.

1947!
Kupio velika slova, mi sve kupujemo. Ne nervira se ovdje niko, a Banoviće ste mogli vi sad izbacit, al' Bože moj, ni davljenike ne možete dobit a hoćete u PL.senjorsamko je napisao/la: Otkud ti ovako VELIKA slova...ko Majevica...Nemoj da se nerviraš,pa mi smo izgubili,a ne vi...Dobili ste čak i penal...Aferim...A to da ste ih izbacili,jeste brate .

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg tesko je dole igrati, obzirom da nije prodano nisam ni ocekivao vise od boda..ko sto rekoh sad je vama na obraz kako ce te igrati protiv Bihaca, ako bi igrali i 70% kao protiv nas to je 2-0 za KakanjGK1996 je napisao/la:Sloboda nista nije pokazala u Kaknju,fizicki ste spremni ali opasnost po gol nista napravili.Sudija vam je poklonio penal i to je to.Navijaci seljaci zesci,napali zastitare i poceli razbijati po stadionu !?
Sreca samo pa vam Ado bio raspolozen,spasio je dva tri gola i sta reci za zadnju prilikuVile vas pronosase,uglavnom sretno u PL ali s ovakvim timom necete nista uraditi.
a sto se tice tima znamo mi to sve...jbg tesko je na zimu sastaviti tim...i mi sami smo rekli da ocekujemo 2, max 3 igraca iz ove ekipe u prvih 11 i ostalo sve nove igrace+ i na klupu par novih
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
E ovako...19.4.2014 - Budućnost-Sloboda (1:3),a onda je to potvrđeno u Lukavcu 27.4.2014.-Radnički-Budućnost(4:1) Ovo danas im je Pirova pobjeda...znate vi to sve ,kao i ja ,samo se pravite naivniTaRgEt_ je napisao/la:senjorsamko je napisao/la:Boli vas nešto za Banovićima...Izbacili ste ljude iz lige,a sad im kao podilazite...Sramota...Valjda vam je tako lakše.Thranduil je napisao/la:Zige Zage Zige Zage BanovićiHvala Vam komšije
P.S. Pozdrav od Zrnića... .... vas on !
Sta velis izbacili smo ljude iz lige ?

neću moći spavat' do **** Rodoča, de samo nek' mi neko kaže da je tekma dogovorena 

Ma dobar rezultat je ovo iz Kaknja jest da smo imali i malo srece, ne vjerujem da cemo kiksati do kraja jedino me strah Branitelja ali ako sve bude posteno do kraja mi idemo u Premijer ligu, sad trebamo pobijedit Orasje pa vidjet cemo sta ce da bude u Mostaru 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
ma bolje da ne govori evo govorili su i za gracanicu i za kakanj pa nistaChinaglia je napisao/la:neću moći spavat' do **** Rodoča, de samo nek' mi neko kaže da je tekma dogovorena

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
E ovako...19.4.2014 - Budućnost-Sloboda (1:3),a onda je to potvrđeno u Lukavcu 27.4.2014.-Radnički-Budućnost(4:1) Ovo danas im je Pirova pobjeda...znate vi to sve ,kao i ja ,samo se pravite naivni
Laku noć svirači.....[/quote]
Sta ce biti ako opstanu ? A hoces se kladiti da ce opstati ? I kako smo ih mi majstore izbacili majke ti
Na osnovu ovog svega 

Sta ce biti ako opstanu ? A hoces se kladiti da ce opstati ? I kako smo ih mi majstore izbacili majke ti

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mi smo njima sredili jos negdje bodove tako da mozes mahat usimasenjorsamko je napisao/la:Boli vas nešto za Banovićima...Izbacili ste ljude iz lige,a sad im kao podilazite...Sramota...Valjda vam je tako lakše.Thranduil je napisao/la:Zige Zage Zige Zage BanovićiHvala Vam komšije
P.S. Pozdrav od Zrnića... .... vas on !

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
To ti niko neće reći.Ljudi su nafurani na nas ii čekaju Slobodu samo..Bojim se da nas ne dobiju u Rodoču a 29. kolo puste/prodaju Jedinstvu ..Chinaglia je napisao/la:neću moći spavat' do **** Rodoča, de samo nek' mi neko kaže da je tekma dogovorena

- SaltCityAttack
- Kontakt:
GK1996 je napisao/la:Sloboda nista nije pokazala u Kaknju,fizicki ste spremni ali opasnost po gol nista napravili.Sudija vam je poklonio penal i to je to.Navijaci seljaci zesci,napali zastitare i poceli razbijati po stadionu !?
navijaci izazvani kao obicno ..svi bi da se sile nad navijacima, a svako je pod gasom i malo ko zeli takav da trpi da ga neko maltretira i vraca mu ljude s ulaza
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Nije sve izgubljeno za Budućnost.Imaju oni bolju ekipu i od Iskre i od Igmana,Iskra i Igman obje ekipe do kraja sezone imaju dva teška gostovanja Tuzlu i Bihać.Uostalom to su danas i pokazali pobjedom nad Jedinstvom..
Računam da ćemo dobiti sve na Tušnju ako Bog da,ne vidim zašto ne bi..U našoj avliji nabijamo gol razliku.U Rodoču samo da uzmemo bod(ove) i to je to.Drago mi je da smo dušmanima začepili usta o kupovini Slobode tekme u Kaknju,sad kakva je igra bila Bože moj.Da smo kupili na bilo koji način odnijeli bi 3 boda a ne bod 
Kao što neko reče vidjećemo Rudar-Jedinstvo,kako će se stvari odvijati,mada mislim da Krajišnici nemaju šta tražiti u Kaknju fer i poštenom igrom.

Kao što neko reče vidjećemo Rudar-Jedinstvo,kako će se stvari odvijati,mada mislim da Krajišnici nemaju šta tražiti u Kaknju fer i poštenom igrom.

Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.