Dosegli smo 12 miliona fanova na FB stranici.
Kao da je jučer bilo kad sam je ja lajkao i kad su imali 100 000.
Malo sam zahrđao u pisanju,ali moram nešto,bar za svoju dušu.
Zaista se nisam nadao ovakvom scenariju,i ovakvom,prilično sci-fi preokretu u Engleskoj ligi.Liverpool je nakon pobjede nad Cityjem po mnogima i bio i sigurni prvak,gotova stvar,ali se jedno kolo ne završi kako se očekivalo i onda se sve okrene za 180 stupnjeva.Nekako je City iz svega ovoga izvukao najveću korist,zahvaljujući tom posrtanju Liverpoola,koliko god Chelsea bio kvalitetna momčad,mislilo se da je ipak tu Liverpool favorit i ipak su bili u nevjerovatnom zaletu,i Chelsea je trebao biti samo još jedan korak do toliko iščekivane titule.Ali,Gerrard je epski pogriješio,odmaknuo titulu Liverpoolu za par centimetara,a Cityja približio za toliko.
Ono što je Cityju u svemu ovome tolika korist je saznanje da sad,hoće li ili neće biti prvak,ovisi samo o njima,i o njihovim igrama.U tim kalkulacijama nema ni Chelseja ni Liverpoola,ima samo City vs Everton,City vs A.Villa i City vs WHU.Može se dogoditi kiks,posebno kod Evertona,ali ako se i dogodi,onda se titula i ne zaslužuje.
Isto tako,ako se ta titula i osvoji,bit će mi vrlo drago zbog Manuela Pellegrinija.Čovjek je bio kritiziran tijekom većeg dijela sezone,po meni nepravedno.Sada će najvjerovatnije ispasti da će osvojiti dva trofeja u prvoj sezoni i prvi je napravio najbolji učinak Cityja u LP.
Dalje ćemo vidjeti,ali po meni je on budućnost Cityja i treba ga čuvati.Momčad imamo,mislim da su neka vrhunska pojačanja nepotrebna,jedino možda neke zamjene za igrače koje odu,ali sad neko gušenje tržišta sa 5+ transfera od 20+ miliona eura su sasvim nepotrebna.
Idemo ovo sada iznijeti kako treba,idemo dobiti tih 9 bodova i ponovno osvojiti titulu Engleskog prvaka!!
Keep walking.