Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Dzoni
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Dzoni » 03 maj 2014, 18:09

Sta je ovo ni Ryan Kikks ne pomaze?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 maj 2014, 18:10

DukeOfWellington je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la: Jesi i dalje za Gigsa ?
Naravno, trebalo mu je dati da napravi totalni remont ove prije svega nemotivisane i potrošene ekipe. Nažalost, izvjesno je da će holandski cirkusant dobiti priliku na natovari hrpu polovnjaka i meljača lopte, nema ništa od nas narednih godina.
Neće on natovariti ništa, iste su mete koje su i prije bile, neki su već dogovoreni, Shaw skoro pa sigurno, veza da ne pričamo. Tako da ne možeš tako olako davati ocjene da će LVG bit neuspješan, a Giggs uspješan.

Neka Giggs pokaže šta zna u nekom manjem klubu pa tek onda možemo pričati o njegovom preuzimanju kormila, suludo bi bilo dati mu da se uči na Unitedu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 maj 2014, 18:11

Cartman je napisao/la:
RiNo je napisao/la:
Skyline je napisao/la:Daleko cemo dogurati s tom pricom "ljudi su pobjedili Chelsea, pa zasto nebi i nas?"..
Zaboravio si koliko "specijalni" ima fanova na ovoj temi, ko njega pobjedi moze komotno i United
Je li ovo Rooney preminuo nakon problema sa prsticom? :kafa:
Ne znam, ti si bolje upucen u te nozne palceve. Samo me cudi kako nisu pobjedili danas, nije bilo Rooneya da koci igru
100% sportski i krajnje opušten potpis

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 03 maj 2014, 18:12

DukeOfWellington je napisao/la:Frajer je tuta, nema od njeg ništa 100%, ko vjeruje da će on napraviti nešto taj je u velikoj zabludi.
Ne trci pred rudu, covjek koji je osvojio titule u Španiji i Njemackoj, te LP sa Ajaxom ne može biti tuta.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 maj 2014, 18:12

Dzoni je napisao/la:Sta je ovo ni Ryan Kikks ne pomaze?
Radis li za The Sun, momcino?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 03 maj 2014, 18:13

rio_Ferdy88 je napisao/la: Neće on natovariti ništa, iste su mete koje su i prije bile, neki su već dogovoreni, Shaw skoro pa sigurno, veza da ne pričamo. Tako da ne možeš tako olako davati ocjene da će LVG bit neuspješan, a Giggs uspješan.

Neka Giggs pokaže šta zna u nekom manjem klubu pa tek onda možemo pričati o njegovom preuzimanju kormila, suludo bi bilo dati mu da se uči na Unitedu.
Ja ne tvrdim da će Giggs sigurno biti uspješan, ali ima dobru šansu da to bude.

Ovaj nikad nije bio uspješan i logično je da neće ni sada, nekoliko puta je radio sa vrhunskih 17-18 igrača i napravio rusvaj, sada dolazi u rusvaj i kao napraviće red. Neće.

Laparanoia
Kontakt:

Post Postao/la Laparanoia » 03 maj 2014, 18:13

Ma pod hitno dovest Trapatonia ja mislim da nije umro,moze jos god dvije na skrge vjeruj te,pa onda ga mijenjat nesto malo mladjim u vidu npr Aragonesa
JOSE MOURINHO UBICA SNOVA!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 maj 2014, 18:15

Laparanoia je napisao/la:Ma pod hitno dovest Trapatonia ja mislim da nije umro,moze jos god dvije na skrge vjeruj te,pa onda ga mijenjat nesto malo mladjim u vidu npr Aragonesa
:lol: :lol: :lol:

Oj kako me nasmija covjek. Ciro i Sir Bobby Robson neka budu asistenti.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 03 maj 2014, 18:16

Nije mi jasno samo kako vam ne dosadi..
Van Gaal bi trebao biti dobro rješenje,ako ništa,zavest će red,i sigurno napraviti remont ekipe,a to je meni sasvim dovoljno.. :kafa:
Da se riješit samo igrača kao Fletcher,koji su mi dragi i sve,al ono,nisu više za Uniteda..
Samo ne znam šta Young radi na treninzima,pa koji god trener dođe,forsira ga u prvom timu..
Ako je istina da Everton trazi Cleverleya,trebalo bi to iskoristiti,sumnjam da ce Fellaini otici nakon jedne sezone,a Carrick ostaviti kao izmjenu,ionako je čovjek u godinama..
Kako se sad spominje,onaj Carvalho iz sportinga i kroos su najizvjesniji,fino bi to bilo,al ako dodje VG,mogao bi se i neki holandjanin ganjat,tipa strootman..vidjet cemo..

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 03 maj 2014, 18:17

Laparanoia je napisao/la:Ma pod hitno dovest Trapatonia ja mislim da nije umro,moze jos god dvije na skrge vjeruj te,pa onda ga mijenjat nesto malo mladjim u vidu npr Aragonesa

:rol:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Dalam
Kontakt:

Post Postao/la Dalam » 03 maj 2014, 18:17

Jeste se napljuvali Moyesa :guz:

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 03 maj 2014, 18:18

Narin je napisao/la:Nije mi jasno samo kako vam ne dosadi..
Van Gaal bi trebao biti dobro rješenje,ako ništa,zavest će red,i sigurno napraviti remont ekipe,a to je meni sasvim dovoljno.. :kafa:
Da se riješit samo igrača kao Fletcher,koji su mi dragi i sve,al ono,nisu više za Uniteda..
Samo ne znam šta Young radi na treninzima,pa koji god trener dođe,forsira ga u prvom timu..
Ako je istina da Everton trazi Cleverleya,trebalo bi to iskoristiti,sumnjam da ce Fellaini otici nakon jedne sezone,a Carrick ostaviti kao izmjenu,ionako je čovjek u godinama..
Kako se sad spominje,onaj Carvalho iz sportinga i kroos su najizvjesniji,fino bi to bilo,al ako dodje VG,mogao bi se i neki holandjanin ganjat,tipa strootman..vidjet cemo..

tako je nakon sto napravi remont onda daj giggsa za 2 ili 3 god. :thumbup:

:kralj:
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 03 maj 2014, 18:20

Onda ćete kukat' što je doveo hrpu polovnjaka i nepotrebnih meljača lopte. Napraviće loš remont, to se vidi iz aviona.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 maj 2014, 18:20

DukeOfWellington je napisao/la:Onda ćete kukat' što je doveo hrpu polovnjaka i nepotrebnih meljača lopte. Napraviće loš remont, to se vidi iz aviona.
Smiri strasti Duke, covjek zasluzuje priliku.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 maj 2014, 18:21

DukeOfWellington je napisao/la:Ovaj nikad nije bio uspješan i logično je da neće ni sada, nekoliko puta je radio sa vrhunskih 17-18 igrača i napravio rusvaj, sada dolazi u rusvaj i kao napraviće red. Neće
Ovaj je itekako bio uspješan, ti očito imaš neko drugo poimanje uspješnosti, jer ja pod uspješnosti podrazumijevam to što je osvojio LP, uzeo nacionalna prvenstva sa više klubova. Giggs kao trener nije ništa napravio, i ne bih mu dao da se uči na Unitedu dok ne stekne iskustvo ili kao asistent ili u nekom manjem klubu. LVG će svakako dobiti ugovor na 2 god, što je dovoljno vremena da Giggs stekne neophodno iskustvo ili eventualno da se krene opet po Kloppa.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Laparanoia
Kontakt:

Post Postao/la Laparanoia » 03 maj 2014, 18:22

Dalam je napisao/la:Jeste se napljuvali Moyesa :guz:
Ma Moyes je trenercina ja bi volio da se vrati sljedecu tekmu,dok se ne dovede Trapatoni sto je sigurno sigurno je :beba:
JOSE MOURINHO UBICA SNOVA!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 03 maj 2014, 18:22

DukeOfWellington je napisao/la:Onda ćete kukat' što je doveo hrpu polovnjaka i nepotrebnih meljača lopte. Napraviće loš remont, to se vidi iz aviona.
A poslije Fergusona rizik je bilo koga dovesti,al baš bilo koga..
Al opet manji je rizik sa nekim tipa Van Gaal,nego Giggs,trenutno,a bilo bi dobro da Giggs za par godina naslijedi ovu ekipu,ako sve bude islo po planu..
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 03 maj 2014, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 03 maj 2014, 18:23

Dalam je napisao/la:Jeste se napljuvali Moyesa :guz:
ja sam bio za njegov ostanak jer se vidjelo da ce se rijesit vecine ovih igraca a sta ce uraditi tvrdoglavi LvG to cemo da vidimo
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 03 maj 2014, 18:25

Gigsa dizati u nebesa nakon jedne pobjede i spustati ga nakon jednog poraza nije nimalo posteno. Ni normalno.
Svakako mislim da United ne smije rizikovati jos jednu sezonu sa nedokazanim trenerom, a on nije dokazan, nije ni Moyes pokazao nista prije Uniteda.

Luis van Gaal. Jos od pocetka godine vam to govorim, kad je kao slucajno vidjen na tekmi Uniteda. Covjek je fino rekao da je odbio Tottenham a da zeli u Eneglesku. On uvijek ode tamo gdje zeli, mogao bi i sada.

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 03 maj 2014, 18:27

dajte neki dobar link za city

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.