Da ponovimo jednu, vec sada legendarnu izjavu: "We have been brainwashed by the Premier League that it's the best in the world. Nonsense. It's the best brand"
Roy Keane

Sve receno, nista oduzet ni dodat.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Oj kako sam sebe popišaAllGunsBlazing je napisao/la:Ni ja fakat ne mogu vjerovait da neko tvrdi da je zbog marketinga EPL gledaniji. Cuj marketinga? Pa mozda i jest zbog toga, ali treba znati da je fudbal najbolji marketing.
2014 a ti to tek sad skont'oBigBigBang je napisao/la:Dakle upravo smo skontali da je novac najbolji marketing![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Jeste, slabiji je. Prethodnih godina pogotovoAllGunsBlazing je napisao/la:Dakle u EPL je slabiji fudbal, igraju nekakve neznalice, ali zbog seikovih para to svi gledaju? Dok se u Spaniji igra atomski fudbal, sve prsti od domacih talenata, ali zato sto nema se para to niko ne gleda?
Dakle dolazimo do dva zakljucka: Il' su svi ljudi budale pa pored neceg boljeg gledaju gore, il' ste vi budale sto vjerujete u takve stvari.
Mozda zato sto poredimo dvije lige ?nerkolfc je napisao/la:Zasto niko ne pise da je Simeone tako i izbacio Barcu koja je trosila duplo vise od njih, ili to da je ispred Reala u ligi koji je dao 100 miliona samo na jednog igraca. Lako je gledati jednu stranu price.
Pa ne mora sad znaciti da su i Barca i Real jače od Chelsea zbog toga jer ih je Atletico izbacio kad je taj Atletico jaci od obe te ekipe ove sezone. To sam htio reci sa ovim sto sam napisaoRajaz je napisao/la:Mozda zato sto poredimo dvije lige ?nerkolfc je napisao/la:Zasto niko ne pise da je Simeone tako i izbacio Barcu koja je trosila duplo vise od njih, ili to da je ispred Reala u ligi koji je dao 100 miliona samo na jednog igraca. Lako je gledati jednu stranu price.
Ono Barca i Atletico igraju u istoj
Mijesas vrijednost fransize i prihode na godisnjem nivou.Sad ce neko reci trose svoje pare, trose malo sutra, United ima najvecu zaradu na svijetu pa? Opet ne baca 100 miliona za igraca.
Zar je bitno? Poenta je da se pljuju seikovi, a REal i Barca rade isto. Znaci logicki bi bilo da je Real zaradio 900 miliona u zadnjih 10 godina, pa da ih moze i potrositi, a svi znamo da nije.Raul_64 je napisao/la: Mijesas vrijednost fransize i prihode na godisnjem nivou.
Gdje su Reaovi najveci unazad 6,7 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.