Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

johnnyHZ
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la johnnyHZ » 08 jan 2010, 02:19

kralju kolko si u pravu toliko i nisi...zna se ko je popadao kad se islo pred savez da se sklone ****....zna se ko je dosao i ko nije...zna se da saa nekim ljudima nemoze ni utakmicu pogledati a kamol savez srusiti.....kada se nije sralo po tastaturama nije se mogao srusiti nece ni sad....i ja ev vise volim ovako preko tastature nego provesti noc u policijskoj umjesto da isem u bihac na gostovanje...zasto==???? niszasto....zato tastatura majka...ona nepise krivicne :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

vrbas
Kontakt:

Post Postao/la vrbas » 08 jan 2010, 02:27

sve stoji buraz sto kazes sigurno si skonto da sam iz (DIJASPORE)mrzim tu rijec mada je i ona nametnuta ali treba da budemo slozni nevezano ko gdje zivi nego da nam je cilj isti.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 08 jan 2010, 02:41

nemoj sta misliti da ja imamprotiv dijaspore...svakak cast vama kadda pare i vrrijeme dajete za tekme bih al kazem...svako se opameti jednom pa sjedne za tastaturu umjesto u maricu..kontas....kad je trebalo nije nikog bilo .....prosao brzi voz....kad se moglo neici na tekem pazzno bilino poletio bosnjo na tekmu....e sad uzivajte u savezu...KAKVI SMO MI SAVEZ NAM JE DOBAR
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

vrbas
Kontakt:

Post Postao/la vrbas » 08 jan 2010, 02:52

utom buraz i jeste problem da nismo slozni u tome se slazemo znaci nije do njih nego do nas znaci nema veze ko je trener nas nema nigdje(sve je do nas)bio sam na 90%gostovanja cak sam na zadnje u Portugal vodio i zenu i dvoje djece obecavajuci im da cemo proci Portugal kao sto je ciro obecavao da ce nekome **** mater(ne profezionalizam)naravno svi su bili razocarani kao i ja bezbroj puta

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 12 feb 2010, 09:11

U kakvoj mi divljini zivimo, i kako nas levate nepismeni, pokvareni, ološi...pa ovaj Usanovic normalno obavlje svoju funkciju i dan danas...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 feb 2010, 11:33

za dalje učešće u diskusiji obavezno pogledati: http://rtrs.tv/av/player.php?id=5152&x=1

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 12 feb 2010, 12:21

Za 2 mjeseca uzeo 220 000 KM... i prodao pricu da to radi da pomogne napacenom narodu, i za neke je Ciro jos uvijek MAJSTOR :roll:
100% sportski i krajnje opušten potpis

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 12 feb 2010, 12:23

Ćiro majstore !!! Ne serite svi smo mu skandirali...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 feb 2010, 12:35

Sve mi je jasno...ali da je potreban jedan Ćiro da bi NS potpisao ugovor sa BH Telecomom? Konzum bih i mogao shvatiti ali BH Telecom? Boze sacuvaj, pa zar niko iz NS nije imao pameti da posalje ponudu telecomu nego to mora isposlovati Ćiro...Na stranu to što su potpisali nezakonit ugovor i na činjenicu da je potpisan par dana prije odlaska.

Neko je ovdje prao novce i to ne samo iz NS nego i iz BHT.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 12 feb 2010, 13:04

Ne mogu da vjerujem, da repka, koja je u prosloj godini najvise napredovala od kako postoji, nemoze naci protivnika u nekoj od evropskih drzava, vec mora putovati po Aziji i to samo radi novca. Taj isti novac koji bi opet zavrsio u rukama Saveza,a nakon toga nestao bez traga! :roll:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 feb 2010, 13:29

ja kad sam govorio da je covjek lopov, ja sam ispo veci od njega, i jos par ljdi...
a evo istina je dosla na vidjelo...

al ipak je ciro legenda, on je doso ovdje da pomogne nasoj reprezentaciji...on ovdje nema nikakve koristi...
ciro je veliki majstor...
ustavri on jeste veliki majstor za zajebat, za manipulirat i slicne stvari...
nije mi drago sto sam upravu, al drago mi je sto je istina izsala na vidjeloo...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 12 feb 2010, 13:45

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ja kad sam govorio da je covjek lopov, ja sam ispo veci od njega, i jos par ljdi...

al ipak je ciro legenda, on je doso ovdje da pomogne nasoj reprezentaciji...on ovdje nema nikakve koristi...
nije mi drago sto sam upravu, al drago mi je sto je istina izsala na vidjeloo...
svadjao sam se sa tobom oko njegbovih "USPJEHA" .....ali nisam bas bio siguran da je ovakav lazov....uglavnom....svaka cast ;) a koliko se sjecam bio si i banovan par puta zbok mikada :D

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 12 feb 2010, 13:56

Nema kraja ovim stvarima.

:|
× Plava krv ispod koze ×

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 12 feb 2010, 14:00

ima rekle su stare maje da ce 2012 biti smak svijeta :D dakle opet nista od evropskog :D ili mozda ce i biti pa kad mi odemo bit ce smak svijeta ....a valjda to nece zaobici nas savez iako ....koga jos ti nisu prevarili :D

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 12 feb 2010, 14:52

Ćiro je odradio svoje zayebo je Predsjedništvo NSBiH, a to je rijetko kome uspjelo.

Svaka mu čast na tome, oni su mu dozvolili uslove ugovora kakve je imao i on je to znalački iskoristio.

Ja bih samo volio da Iljo izleti iz saveza, jer je on 100% imao upliva u sve te silne pare koje je ćiro pokupio...

A što se tiće selektora, moj stav je da selektor koji je aktuelan u određenom trenutku ima punu podršku javnosti, bez obzira kakav je, ako donosi dobre rezultate.

Ćiro je bio dobar do Baraža, tu nas nije provukao i neka je napustio savez.

Sada trebamo podržati Papeta svim silama i mislim da je ta fudbalska legenda zaslužila podršku, kao i Baljke, Piplica i Sredojević.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 12 feb 2010, 14:56

slika

slika

slika

slika

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 feb 2010, 15:03

johnnyHZ je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ja kad sam govorio da je covjek lopov, ja sam ispo veci od njega, i jos par ljdi...

svadjao sam se sa tobom oko njegbovih "USPJEHA" .....ali nisam bas bio siguran da je ovakav lazov....uglavnom....svaka cast ;) a koliko se sjecam bio si i banovan par puta zbok mikada :D
dobio sam jednom i trajni ban zbog njega, al razgovaro sam za adminom i vratio mi je acc...
+ jos nekoliko banova na jedan dan...hehe
al drago mi je samo sto je ciro otiso...neopisivo drago..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 feb 2010, 15:27

maloprije kad sam napiso prvi komentar nisam bio procito ovaj clanak na portalu, a sad da malo i to prokomntarisem...
pise,
ciro dva dana prije utakmice trazi da se potpise ugovor, odnosno daje neki ultimatum, koji mu je bio siguran, jer **** iz saveza ne bi nista smjela uraditi, zbog njihovih guzica, al ispostavilo bi se da su ga kaznili, ili dali mu otkaz da bi bilo prvaedno...uglavnom on njih ucjenjuje, on ucjenjuje sve nadredjene, svaka cast ciro "majstore", a u javnosti nakon utakmice ili prije nisam bas 100% siguran kaze u nekom interviju da su igraci trazlili premije, te kako je on to rjesio na samo sebi svojstven nacin, ovdje svakako velicajuci sebe, i da su problem rjeseni, to je vjerovtno trebao da bude neki alibi, al ono kao sulacjno iznijet u javnost u neku drugu svrhu, al prava namjera mu je albi za poraz,
pa nadalje, okrivljuje Zvjezdana Misimovica i fakticki ga tjera iz reprezentacije,a usput njegovo ne igranje mu je jos jedan alibi...
onda on nadalje govori kako je doso da pomogne reprezentaciji,a ne zbog para i novog angazmana..
ovdje se potvrdjuje ona moja teza, u kojoj sam govorio da je vjerovatna mogucnost dolaska Cire Blazevica na mjsto selektora nas reprezntacije ta, da je njegova reputacija poljuljana i da je pala, pa mu sad treba malo mjesta za samoreklamiranje...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

fantaki
Kontakt:

Post Postao/la fantaki » 12 feb 2010, 15:28

DAN PRED PORTUGAL ĆIRO JE UZEO 160.000 KM :o :o :o

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 12 feb 2010, 18:01

ljudi skrecete s teme,, Ciro je onakav kakav je to su neki znali ,,neki ne,,,ali oko ti para i toga svega to je savezovo maslo,, ali sada SAVEZ pere ruke svaljujuci sve na ciru,, ma gdje to selektor potpisuje ugovore TO RADI SAVEZ,,,samo kod nas to moze!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Goalgetter, kakarut, Mostarska, Skojevska i 47 gostiju.