RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

čamac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la čamac » 12 feb 2010, 10:48

U nas se taj Obad nije s loptom mog'o sastaviti. Žali Bože para. Je li on odigr'o još igdje išta konkretno osim u Veležu? Nekako mi se čini (zaista nije provokacija) da ima popriličan broj Veležovih igraća koji samo u Veležu igraju dobro. Evo i ovaj Serdarević što je trenutno kod nas kao da je zaboravio igrati. Kako to shvatiti, mada je bilo i drugačijih primjera barem kada je Željo u pitanju (npr. Kajtaz i Vladavić su solidno odigrali i bili standardni).
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 12 feb 2010, 14:36

čamac je napisao/la:U nas se taj Obad nije s loptom mog'o sastaviti. Žali Bože para. Je li on odigr'o još igdje išta konkretno osim u Veležu? Nekako mi se čini (zaista nije provokacija) da ima popriličan broj Veležovih igraća koji samo u Veležu igraju dobro. Evo i ovaj Serdarević što je trenutno kod nas kao da je zaboravio igrati. Kako to shvatiti, mada je bilo i drugačijih primjera barem kada je Željo u pitanju (npr. Kajtaz i Vladavić su solidno odigrali i bili standardni).
Odigrao je 108 utakmica u Oberhausenu, u tadasnjoj Cvajti, koja je i tada i sada mnogo bolja od raznoraznih ceskih, poljskih, slovackih, austrijskih, svicarskih i slicnih liga gdje igraju neke nase "zvijezde". Poz.

Red
Kontakt:

Post Postao/la Red » 12 feb 2010, 14:42

pokusni_kunic je napisao/la:
čamac je napisao/la:U nas se taj Obad nije s loptom mog'o sastaviti. Žali Bože para. Je li on odigr'o još igdje išta konkretno osim u Veležu? Nekako mi se čini (zaista nije provokacija) da ima popriličan broj Veležovih igraća koji samo u Veležu igraju dobro. Evo i ovaj Serdarević što je trenutno kod nas kao da je zaboravio igrati. Kako to shvatiti, mada je bilo i drugačijih primjera barem kada je Željo u pitanju (npr. Kajtaz i Vladavić su solidno odigrali i bili standardni).
Odigrao je 108 utakmica u Oberhausenu, u tadasnjoj Cvajti, koja je i tada i sada mnogo bolja od raznoraznih ceskih, poljskih, slovackih, austrijskih, svicarskih i slicnih liga gdje igraju neke nase "zvijezde". Poz.
U pocetku imao problema s ozljedama i onda poceo igrati tako dobro i zabijat tako cesto da su navijaci Oberhausena njemu u cast napravili transparent "Adis Obad - Fudbalski Bog" pa je tako i dobio nadimak 8-)

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 12 feb 2010, 21:16

Gdje koji igrac BiH igra nije mjerilo njegove vrijednosti.

Da nas igrac izadje van granica BiH treba ne samo znanja nego i znanja i veze i srece.
A pitanje "ko je dobar fudbaler" se odnosi samo na znanje.

Adis Obad je, ruku na srce, u 90% svojih utakmica pokazao da igra na nivou koji je stvarno iznad Premier Lige BiH - u najmanju ruku. A uz to za razliku od standardnih Velezovih posljeratnih zvijezda, Aca je cesto bio vidjen u sred ljeta po 35-40 celzija i Mostarskom celopeku da trci i trenira u sjevernom logoru sam. Covjek je pazio svoje tijelo godinama i zato i moze u svojoj 39toj godini da trci ko da mu je 18 - bez pretjerivanja. A to je, priznacete svi i u Mostaru i van njega, za igraca u BiH - jako rijetka karakteristika.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 14 feb 2010, 11:22

Zapjevaj slobodno, Slobodo ... 8-)

Forza Velež!
Support Velez, It's logical! ★

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 14 feb 2010, 11:46

14.februar, dan Oslobodjenja Mostara !!!
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 14 feb 2010, 15:05

Dragi moji Mostarci... SRETAN NAM 14. FEBRUAR......DAN OSLOBODJENJA MOSTARA
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Dadonja
Kontakt:

Post Postao/la Dadonja » 14 feb 2010, 18:17

Sretan vam 14. februar!

Smrt fašizmu, sloboda narodu!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 15 feb 2010, 11:28

Evo nam Kuduzovic dosao vidicemo ocel se pokazat kao pravo pojacanje
Samo jedan klub Velež Mostar

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 15 feb 2010, 14:07

ma brate ako od njega ocekujete da bude pojacanje...varate se...lik je kloc pravi
1921-2011

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 feb 2010, 14:12

Kuduzovic je ko trudnica,nabio stomak,sad polusezonu ko kanta igrao,al mozda za vas zaigra na nivou
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 15 feb 2010, 18:45

A brate ja sam rekao vidicemo oceli se pokazat nisam rekao da je pojacanje veliko ,cuo sam ija da se ko nesto ugojio ovo ono al ima ce priliku da se pokaze .

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 feb 2010, 01:15

Pa evo pricaju da ni Kuduzovic nije za sigurno jos.

Ne kontam tu pricu o njemu nikako - moze li mi neko podrobnije objasnit o njemu. Koliko znam da su mu 24 godine, da je igrao za mladu repku, znaci ima nekog talenta valjda, da je previse party-ja vidio i da je nabio kila u zadnje vrijeme.

Jeli to on sada u losem fizickom stanju ili kako stoji? Gdje je igrao proslu polusezonu Kuduzovic ikako?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 feb 2010, 01:23

Ma Kuduz je bio odlican prvu sezonu kada je dosao iz Zelje, ali u ovij je bio totalno los kao i ostatak ekipe.Navodno sada se dosta udebljao i tesko je ocekivati da se vrati u formu kakvoj je bio prije 2-3 sezone.Ja se nadam da ce vam biti od koristi u borbu za evropu, jer zaista bi mi bilo drago kad vec to ne mozemo biti mi .
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 16 feb 2010, 13:18

Ma sreca mi imamo dobrog trenera Ibrakovica koji ne gleda ime igraca nego gleda kako je spreman i koliko se zalaze na treningu ,tako da Kuduzovic ako se ne pokaze nema mu mjesta u ekipi ima drugi igraca koji jedva cekaju sansu da dobiju

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 16 feb 2010, 14:58

IN IBRAKA WE TRUST !!!

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 16 feb 2010, 15:19

Adnel je napisao/la:Evo nam Kuduzovic dosao vidicemo ocel se pokazat kao pravo pojacanje

Kuduzovic je jedan kloc,cisto sumnjam da ce biti neko pojacanje i da cete imati neke koristi od njega :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 16 feb 2010, 18:34

MostaracVelezovac je napisao/la:Pa evo pricaju da ni Kuduzovic nije za sigurno jos.

Ne kontam tu pricu o njemu nikako - moze li mi neko podrobnije objasnit o njemu. Koliko znam da su mu 24 godine, da je igrao za mladu repku, znaci ima nekog talenta valjda, da je previse party-ja vidio i da je nabio kila u zadnje vrijeme.

Jeli to on sada u losem fizickom stanju ili kako stoji? Gdje je igrao proslu polusezonu Kuduzovic ikako?
Neznam gdje je bio i nisam ga vagao:-), ali prosjecan igrac. Nimalo bolji od npr; naseg malog Stupca, koji je, kao slobodan igrac, otisao u Celik. To je ono sto mene boli, pa moram na ovo i da se javim. Da volim i navijam za jak klub, nebi navijao ni za jedan iz BiH, pa ni iz regiona citavog..Navijao bi za Manchester ili Chelsea npr... Ja shvatam ciljana i kvalitetna pojacanja, kao Dzafa, Osmanagic, Milan, ali ovoga racunam samo kao popunu rupe, popunu, koju MORA ciniti mostarsko dijete, jer vecina nas voli Velez zbog fudbala mostarske dijece sa obala Neretve. Ali eto, opet popustam na tu jednu gresku, posto je uprava, uglavnom, odradila odlican posao. A i zadovoljan sam procentom nase dijece u prvoj ekipi. I opet pozivam forumase, da i ovde, a i na drugim mjestima, koliko mogu, vrse pritisak na podizanju nivoa omladinskog pogona... Pozzz Rodjeni ma gdje bili...

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 17 feb 2010, 15:50

Evo odgodjena tekma sa Zeljom. Izgleda da je teren na stadionu Rodjeni u losem stanju.

Valjda ona snjezurina. Nije nasa trava navikla na led.

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 17 feb 2010, 18:12

Steta sto je tekma sa Zeljom odgodjena, bio bi to interesantan mec ! :cry: :cry: :cry:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.