Nemoj pisati o SA kad nemas pojma.Prvo,Parker ce igrati jos najmanje 3-4 god.Drugo,tu je Splitter koji je jedan od najboljih odbrambenih visokih u ligi i na kraju,buduca zvijezda ekipe, Leonard koji je vec sada u top 5 defanzivaca na perimetru u cijeloj ligi,a sve je jaci i jaci ofanzivno.Znaci,nema sanse da bude raspad sistema,cak i ako odu svi pobrojani,jer je ovo fransiza koja je najstabilnija u cijeloj ligi.Odlaskom Duncana i Ginobilia otvorice se ogroman prostor u SC koji ce omoguciti dovodjenje jednog superstara da se doda na to sve,ako se budu odlucili za taj korak.Da ne pominjem da u Evropi SA vec ima nekoliko pikova(prvenstveno mislim Jean-Charlesa) koji mogu unaprijediti ekipu i za koje se ocekuje da budu jako dobri igraci za 2-3 god.Mirza nikako ne bi pogrijesio dolaskom u SA,mada sumnjam da ce biti prostora u SC SAS da ga potpisu,kad njemu istekne ugovor.
Druze ne moras se paliti ko da sam dirnuo nam drzavu a ne SA. Govorim da ce doci do raspada sistema kad Gregg ode a to ce se desiti onda kad Duncan najvjerovatnije zavrsi karijeru sto je ocekivati za dvije sezone max. 3. Tako da bolje malo procitaj sta sam napisao pa onda komentarisi
sigurnoable je napisao/la:
Druze ne moras se paliti ko da sam dirnuo nam drzavu a ne SA. Govorim da ce doci do raspada sistema kad Gregg ode a to ce se desiti onda kad Duncan najvjerovatnije zavrsi karijeru sto je ocekivati za dvije sezone max. 3. Tako da bolje malo procitaj sta sam napisao pa onda komentarisi
SRETNOOOO MIRZETEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!
Ja ti kazem da nece i opet ti kazem da pises nebuloze.Objasnio sam ti i zasto nece,a mislim da malo vise znam od tebe o tom timu,s obzirom da ga pratim evo 18-tu godinu.Nece biti kvalitet kao kad je Duncan tu,ali PO-a ce sigurno biti.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”