druže ove godine se rješava problem glavnog i pomoćnog terena. naime, dobit ćemo 89.000 eura za rekonstrukciju stadiona, kao i svaki drugi klub u PL, e sad je do nas u šta ćemo uložiti tribina, reflektori, teren ili nešto drugo, ali pošto nam je teren prioritet, ti novci će se uložiti u sanaciju glavnog terena.mikki21 je napisao/la:Odavno je to tako, tacnije od poslje rata! Prije su trenirali u sjevernom logoru gdje je isto ovako a sad na takozvanom pomocnom terenu u vrapcicima! katastrofa je gdje nam djeca rade i onda poslje citave sedmice treniranja na onoj oraonici puste ih da igraju tekmu na normalnom terenu gdje mozes dodat pas po zemlji a malci navikli da je to nemoguce sto lopta prvo nece odskocit 15 puta od neke busjenove... znali iko od raje kad bi se trebala postavljat umjetna trava na pomocnom? To ce bit spas za ovu djecu, nemoze me niko ubjedit da u podmladku nema talentovani igraca da se svake godine barem po 1-2 malca izbaci u prvi tim! A gledajuci gdje treniraju i nije cudo da se u zadnje vrijeme nijedan neprobije do prve ekipe, pa ni messi nebi mogao pokazat sta zna na onoj oraonici....esprit24 je napisao/la:Rodjeni ima li kakva reportaza o stadionu u Vrapcicima,ono u fazonu kakav je bio prije kakav je danas i to???
P.S uvijek sam se cudio zasto su vam mladje kategorije na dnu tabele omladinskih liga,al sad kad sam vidio u kakvim uslovima rade shvatio sam zasto je to tako
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
što se pomoćnog terena tiče, to se rješava i ove godine, tako da ćemo na jesen imati spreman i glavni ali i pomoćni teren, a to je tek početak.

Živio!