Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Veliko je to rivalstvo ali jos veci profesionalizam. Ja sam siguran da ce Martinez maksimalno naloziti svoje igrace i aBd uspjeti uzeti makar bod Cityu. Sa nestrpljenjem ocekujem utakmicu u Liverpoolu 

- BeyKopites
- Kontakt:
Pa ako Everton ne može uzeti Cityu bod onda ne može niko 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jedno je sigurno, nikad za Everton nisam vise navijao nego sada
Mogu misliti kakva ce ludnica biti u Liverpoolu sutra 

City je vjestacki klub kao i Chelzi, nema tu srca ni duse...kao kolektiv nisu jaki ali pojedinci mogu odlucit mec...Everton nema imperativ pobjede jedino mozda da ubaci mladje igrace zeljnje dokazivanja 

-
- Kontakt:
Vid' potpisa. 

Rambo, zar ti nisi rekao ukoliko mi dobijemo Citya da više nikad nećeš pisati na ovom forumu? Pravi si lažov. Potpis ti grmiLaparanoia je napisao/la:Vi se to nadate jos

Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
ne ne ja sam kingazza i rekao sam,ako osvojite odlazim zauvjek,mnogi su se vec pozdraavili samnom,kontali osvajate, a ja ja sam znao da nema sanse,i govorio da niste zreli,slabo te sluzi mpamcenje gio gio,,ja uvjek igram na sigurnu kartugio10 je napisao/la:Rambo, zar ti nisi rekao ukoliko mi dobijemo Citya da više nikad nećeš pisati na ovom forumu? Pravi si lažov. Potpis ti grmiLaparanoia je napisao/la:Vi se to nadate jos

JOSE MOURINHO UBICA SNOVA!
Sve razumijem da Chelsijev navijač ima ovakav potpis pa ajde, al ovako ispoljavat svoju mržnju. 

Ako išta znam,znam da u EPL do zadnje sekunde se ne zna ko je prvak a ko ide u niži rang.Sjetim se one godine kako City dođe do titule,mora se to vratitiBeyKopites je napisao/la:Pa ako Everton ne može uzeti Cityu bod onda ne može niko

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
bilo bi previse da 2x uzmu titulu sa istim brojem bodova kao i drugoplasiranisamocelik je napisao/la:Ako išta znam,znam da u EPL do zadnje sekunde se ne zna ko je prvak a ko ide u niži rang.Sjetim se one godine kako City dođe do titule,mora se to vratitiBeyKopites je napisao/la:Pa ako Everton ne može uzeti Cityu bod onda ne može niko

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nema druge nego nadati se da ce Pelle početi pickasto protiv Evertona, ako krenu na njih od prve minute luđacki mislim da Everton nema nikakve sanse. Imam neki osjecaj da ce zavrsiti 1:1 pa makar.
- reds_forever
- Kontakt:
Bajric981 je napisao/la:City je vjestacki klub kao i Chelzi, nema tu srca ni duse...kao kolektiv nisu jaki ali pojedinci mogu odlucit mec...Everton nema imperativ pobjede jedino mozda da ubaci mladje igrace zeljnje dokazivanja
Ali bi im vjerovatno bilo draze da titula dođe u Liverpool nego u Manchester...Za nadati se da ce nam pomoci, al baksuzi smo mi....Valjda cemo barem posteno odraditi ono sto se od nas ocekuje.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Vi kako hocete a ja sam sanjao da titula stize na Anfield, protiv Newcastla smo vodili 4:0 na poluvremenu i to je valjda bilo dosta za titulu 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gerard će dobiti novi ugovor. Trenutni mi ističe na kraju naredne sezone.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
To treba da te brine, snovi se rijetko kad ostvarujuOtelo je napisao/la:Vi kako hocete a ja sam sanjao da titula stize na Anfield, protiv Newcastla smo vodili 4:0 na poluvremenu i to je valjda bilo dosta za titulu

Pred utakmnicu sa Terekom neko je sanjao poraz i izgubili smo, tako daOTNYS_YNWA je napisao/la:To treba da te brine, snovi se rijetko kad ostvarujuOtelo je napisao/la:Vi kako hocete a ja sam sanjao da titula stize na Anfield, protiv Newcastla smo vodili 4:0 na poluvremenu i to je valjda bilo dosta za titulu

Ne znam samo u kakvom je stanju Micah. Ne igra skoro nikako u Cityu i sta bi mogao igrati kod nas RB ili CB.Barcelona will make Liverpool defender Daniel Agger their main target this summer as they look to replace Carles Puyol (Metro)
Liverpool will look to add to their defence too and are set to target Manchester City defender Micah Richards for around £8m (Mail)
Hajmooo plave ninje do boda danas makar
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Eto posellamio vas Dzekson
... Zao mi Gerarda ,ali niko ispred Dzeke.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.