Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Burberry46
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Burberry46 » 01 maj 2014, 23:18

Losa igra, razocaran sam :(
Djaba sto smo imali igraca vise zadnjih 15-20min kad nemamo bekove dobre i zato i nismo mogli visak da napravimo, apsolutno sad na ljeto najmanje 2-3 krilna igraca dovesti, ovo je pod MORANJE!

Benfica po meni nista posebno ali eto u finalu su
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 01 maj 2014, 23:18

[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

saaudin
Kontakt:

Post Postao/la saaudin » 01 maj 2014, 23:20

lose italijanska liga nikad nize nije stajala sa kvalitetom :oops: :oops: :oops:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 01 maj 2014, 23:21

Treba tu pojacanja za Juve, ja stvarno ne znam zasto vam igra ovaj svicarac strahota kak je los.. kad sam god pratio Juve nikad me on nije zadivio.. mozda trcii bori se, al ni to nije nest pretjerano.

Treba vam bas 3 dobra igraca, da ostane odbrana kakva jest na sredini Pogba Vidal Pirlo i sljedece sezone sve super.. al jedan jak krilni igrac dobar, prodoran dovest i Lulica po boku. i neki veznjak Oscar recimo iz Chelsea :D
FC Bayern !!!!!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 01 maj 2014, 23:21

Forza Juve!
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 01 maj 2014, 23:22

IlCapitano je napisao/la:Fuj! Gade mi se svi od prvog do zadnjeg. Sramotan i jadan pristup u Evropi, bruka od "igre", i za mene apsolutno losa sezona. Neke stvari se moraju razabrati preko ljeta i napraviti iskorak, ovako sigurno ne ide.
Fail od sezone.

Scudetto na stranu, na njega polažemo pravo od osnivanja lige, ali smo ispali iz još tri takmičenja kao najveće amaterčine, a to se ne prašta. Ispod svih očekivanja.

Završiti ovu sezonu i praviti drastične promjene na ljeto. Naredna će da bude još teža i lošija ako ne dođe do osvježenja u igračkom kadru.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 maj 2014, 23:23

Samo Scudetto je...

1. Uspješna sezona
26
30%

2. Neuspješna sezona
62
70%

:urnebes:

Sta li to fali 'SAMO SCUDETTO-u' ? :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 maj 2014, 23:24

Za klub je važno zadržati Vidala i Pogbu i oko njih graditi tim za budućnost.Ako budu prodali nekog od ove dvojice onda nema ništa od povratka u elitu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 01 maj 2014, 23:25

OTNYS_YNWA je napisao/la:Samo Scudetto je...

1. Uspješna sezona
26
30%

2. Neuspješna sezona
62
70%

brate mi smo zelni za evropskog trojfea, kad vec smo stigli do 1/2 u LE zasto i da ne se uzme taj trofej (i kuci igramo). Cekamo na euro trofej mnogo godina
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 01 maj 2014, 23:26

Joooooooj ono zna šta je najbitnije za klub koji godišnje obrne 300+ miliona. Idi ubi se tita ti. :damn:

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 01 maj 2014, 23:27

OTNYS_YNWA je napisao/la:Samo Scudetto je...

1. Uspješna sezona
26
30%

2. Neuspješna sezona
62
70%

U ovakvoj konkurenciji u LE osvajanje je bilo logicno tako da scudetto nije uspijesna sezona jer u ligi konkurenciju nemamo

Sezona je fail :thumbdown:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 01 maj 2014, 23:29

Šteta što ispadosmo od ekipe koja nije imala 3 šuta u okvir gola za 180 minuta. Ali valjda i to dovoljno govori o nama.

Prosuli smo sve u Portugalu, tamo smo imali zicere da ovo večeras bude meč revijalnog karaktera.

Ali, kao i uvijek, stava sam da bez šamara nema ni lekcije pa tako i ne žalim što se ovako razvilo, a manje-više sam ovo i očekivao.

Ziheraški, sa zaostalom 3-5-2, eksperti smo da ne izgubimo utakmicu, ali kada treba zasukati rukave i dobiti - belaj.

Limiti u ekipi postoje i ptice na grani znaju da su to prije svega bekovi, te limitirani Bonnuci, ali za stopere uvijek imamo mnoštvo rješenja, kvalitetnijih. Ali i s takvim limitima smo ovo morali dobiti jer smo daleko kvalitetniji od svih ekipa koji igraju ovu EL. Pirlo se lagano treba pripremati za egzotične lige i uraditi ono što ja apostrofiram još od lani, a to je pod moranjem da se dovede igrač na njegovo mjesto, ne koji će njega odmarati nego onaj koji će ga izbaciti iz tima.

Grijeh je sve na Conteova leđa (zbog navedenih limita), ali trener je tu da ga se prvog prozove i kada se dobija, a i kada se gubi.
Lekcije su da se uče, fali tu malo i promjene mentaliteta, ne možeš imati ziheraške pristupe u Evropi, večeras su mislili da će gol pasti sam od sebe, ali nema toga.
O mercatu će biti vremena da se piše, bekovi/krila ovisno od nove formacije, jedan wc veznjak, jedan wc napadač.

3-5-2 i kriminalni bekovi su nešto što je u nevjerovatnim razmjerama limitiralo ovu ekipu, nestvarno kako nam dva igrača po stranama ne služe za ama baš ništa.

Pozabavit će se oni ovim, svake godine smo popravljali ono što nije valjalo, pa tako će biti i ove.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 01 maj 2014, 23:30

Ispasti iz LS i onda iz El , jednostavno nesto nestima ....Igras kuci, imas sve pred sobom i opet nismo u stanju dati barem jedan go :clap: ...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 maj 2014, 23:31

Cekate na finale 10 godina, ali svejedno ne bih ja propalom sezonom nazvao osvajanje lige :)

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 01 maj 2014, 23:31

L'Avvocato je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Fuj! Gade mi se svi od prvog do zadnjeg. Sramotan i jadan pristup u Evropi, bruka od "igre", i za mene apsolutno losa sezona. Neke stvari se moraju razabrati preko ljeta i napraviti iskorak, ovako sigurno ne ide.
Fail od sezone.

Scudetto na stranu, na njega polažemo pravo od osnivanja lige, ali smo ispali iz još tri takmičenja kao najveće amaterčine, a to se ne prašta. Ispod svih očekivanja.

Završiti ovu sezonu i praviti drastične promjene na ljeto. Naredna će da bude još teža i lošija ako ne dođe do osvježenja u igračkom kadru.
Eeee druze tek slijedeca ce bit za plakat, posebno sto se tice Serie A.Nadat se da sta u CL mozemo vise uradit al kako ti vec rece sa svjezim igracima koji su zeljni trofeja, ovdje dosta igraca je zasiceno sa Serie A i vjerujem da ih boli chuna hoce li 4 skudeto uzet, to im nije furka vise, pogotovo jednom Pirlu.

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 01 maj 2014, 23:33

Jednostavno kroz historiju problemu za Juventus u Europi. Razno razni pehovi, nesrecni golovi, kiksevi i sl stvari. Veceras sam bio ubijedjen u prolaz nakon odlicnog poluvremena u Lisabonu i skoro da nisam sumnjao u iznenadjenje. Nazalost kad igra Juve, opet se pokazuje,da nije u stanju proci i kad su skoro svi parametri na Juventusovoj strani. Minimalan zaostatak, dobra forma, domaci teren, kasnije iskljucenje jedan igraca, ali dzaba kad nisu sposobni probiti barijeru neuspijeha u odlucujucim utakmicama. Stvarno veliko razocarenje za sve navijace i scudetto mi nije toliko nije vazano nakon ovog neuspijeha.

COnte ako hoce neki iskorak u LP, podhitno promjeniti mrtvu formaciju 3-5-3
Bekovi nisi sposobni napraviti razliku kad u ekipi imas igraca cije igra zavisi od centarsuteva. Llorente veceras neprimjetan.
Pirlo nije za europskih utakmica i uglavnom usporava igru gdje je brzina kljuc.
Obavezno napadac svjetske klase koji zabija iz poluprilika :mrgreen:

I jos jedna stvar kljucna u svemu ovome je seria a koja nije vise u rangu najjacih liga, tako da nedostatak jacih utakmica utice na kvalitet europskih nastupa Juventusa, pa i ostalih predstavnika.
Zadnja izmjena: Nedved11, dana/u 01 maj 2014, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 01 maj 2014, 23:33

Ako moze Jedan A madrid harati evropom zasto nebismo mi mogli s ovim matrialom... Mislim da nisu nista jaci u kvalitetu al eto imaju taj neki stil igre i to je to... :roll:
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 01 maj 2014, 23:36

U Portugalu smo propustili prolaz, Licht i Marchisio sa svoje dvije propustene prilike i naravno jedan jedini Bonucci, takve stvari u Europi moras zavrsit i zdravo.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 01 maj 2014, 23:43

Nema se sta Conteu prigovoriti kad covjek nema bas neke ekstra opcije na raspolaganju. Iako, velikim dijelom je on za to kriv jer dovodi polovnjake i samim tim se ne obezbjedi kvalitetnim igracima koji bi u ovakvim situacijama mogli rijesiti utakmicu!
Ovi igraci da imaju kvalitet ne bi odigrali samo 2-2 kod kuce sa Galatom i ne bi remizirali kod Kopenhagena.
Sada odraditi preostale 3 utakmice u prvenstvu i gledati da se sto prije obezbjede pojacanja za iducu sezonu (pojacanja koja ce biti bas pojacanja a ne neki polovnjaci od kojih fajde nema).
Asamoah je vec po ko zna koji put pokazao da on nije za lijevog beka i zao mi je sto ga Conte gusi na toj poziciji koja mu ni u kom slucaju nije prirodna; Pirlo, iako nas je nerijetko ove sezone spasavao, je pokazao da su njegovi najbolji dani ostali iza njega i da ce on sve vise losih partija pruzati; Giovinco koliko god da dobro u zadnje vrijeme igrao - to je nedovoljno dobro za jedan klub koji zeli da dodje do trofeja u europskim takmicenjima; Llorentea bi bolje bilo prodati ukoliko se ne planiraju dovesti kvalitetna krila ili bekovi (koji znaju centrirati).
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 01 maj 2014, 23:43

Evo, da sumiramo.

Loša priprema utakmice, pogrešna postavka i ziheraška, bezmudna igra. Čekali smo da nešto uđe, moglo je možda, ali bez rizika nema ni profita. Nismo ni zaslužili bolje. Svi su podbacili osim Pogbe.

Razočarani smo, ali kažem, ako nešto naučimo, a to je da nam za Evropu trebaju jači bočni igrači i igrači koji mogu dati više varijacija u igri i ako se to na ljeto realizuje, neću žaliti zbog ovoga. Na ovakvim porazima, greškama i nedostacima se uči i ako izvučemo pouke iz ovoga, onda nećemo žaliti, jer to će značiti i napredak.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.