Djaba sto smo imali igraca vise zadnjih 15-20min kad nemamo bekove dobre i zato i nismo mogli visak da napravimo, apsolutno sad na ljeto najmanje 2-3 krilna igraca dovesti, ovo je pod MORANJE!
Benfica po meni nista posebno ali eto u finalu su
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Fail od sezone.IlCapitano je napisao/la:Fuj! Gade mi se svi od prvog do zadnjeg. Sramotan i jadan pristup u Evropi, bruka od "igre", i za mene apsolutno losa sezona. Neke stvari se moraju razabrati preko ljeta i napraviti iskorak, ovako sigurno ne ide.
brate mi smo zelni za evropskog trojfea, kad vec smo stigli do 1/2 u LE zasto i da ne se uzme taj trofej (i kuci igramo). Cekamo na euro trofej mnogo godinaOTNYS_YNWA je napisao/la:Samo Scudetto je...
1. Uspješna sezona
26
30%
2. Neuspješna sezona
62
70%
![]()
Sta li to fali 'SAMO SCUDETTO-u' ?
OTNYS_YNWA je napisao/la:Samo Scudetto je...
1. Uspješna sezona
26
30%
2. Neuspješna sezona
62
70%
![]()
Sta li to fali 'SAMO SCUDETTO-u' ?
Eeee druze tek slijedeca ce bit za plakat, posebno sto se tice Serie A.Nadat se da sta u CL mozemo vise uradit al kako ti vec rece sa svjezim igracima koji su zeljni trofeja, ovdje dosta igraca je zasiceno sa Serie A i vjerujem da ih boli chuna hoce li 4 skudeto uzet, to im nije furka vise, pogotovo jednom Pirlu.L'Avvocato je napisao/la:Fail od sezone.IlCapitano je napisao/la:Fuj! Gade mi se svi od prvog do zadnjeg. Sramotan i jadan pristup u Evropi, bruka od "igre", i za mene apsolutno losa sezona. Neke stvari se moraju razabrati preko ljeta i napraviti iskorak, ovako sigurno ne ide.
Scudetto na stranu, na njega polažemo pravo od osnivanja lige, ali smo ispali iz još tri takmičenja kao najveće amaterčine, a to se ne prašta. Ispod svih očekivanja.
Završiti ovu sezonu i praviti drastične promjene na ljeto. Naredna će da bude još teža i lošija ako ne dođe do osvježenja u igračkom kadru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.