goetze se zasad nije usrećio u bavarskoj. hijerarhijski je tek 6. pepov pick, iza riba, roba, mullera, kroosa i thiaga.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Sapuiza je napisao/la:nadam se da bavarci neće potonuti nakon ovog od sinoć, jer za jaku borussiju nam treba i jaki buyern.![]()
Ne bi trebalo Bljedunjavi.Pale_Companion je napisao/la:Semire malo si pretjerao sa kafom u posljednje vrijeme, pazi da se nenadano ne prosereš
http://www.fussballtransfers.com/serie- ... bile_44477" onclick="window.open(this.href);return false;Nach Informationen der italienischen Zeitung ‚La Stampa‘ will Dortmund nun ernst machen. Demnach bereiten die Verantwortlichen der ‚Schwarz-Gelben‘ ein Angebot über 25 Millionen Euro vor. Zudem bietet der BVB Immobile ein Gehalt über rund zwei Millionen Euro.
Gdje ces bolje nego kad u 2 dana Pep i Jose dozive debakl...fudbal winssamir1909 je napisao/la:Napokon da pobjedi fudbal,Atletico prejak stvarno.
http://www.dw.de/zaboravite-new-york-m% ... /a-5734829" onclick="window.open(this.href);return false;Greivis je napisao/la:Ne znam jeste li primjetili sto se mali debeli usrecio u najseljackijem gradu Deutschlanda?![]()
Ocekujem da sa klupe odgleda i poraz u finalu kupa.
Pale_Companion je napisao/la:Semire malo si pretjerao sa kafom u posljednje vrijeme, pazi da se nenadano ne prosereš
Šta se slavi?Klare je napisao/la: Nisam očekivao da će se ovdje ovoliko slaviti.
Jesi li dobro? Ko te povrijedio pa tako pričaš?Klare je napisao/la:Zašto ste takvi?![]()
Kakva mržnja?Klare je napisao/la:Zar je ta mržnja toliko duboka?
bavaracmujo je napisao/la:Jel to mene oci varaju il se lizete sa madristima i truhlim englezima, pa nemogu da vjerujem iznenadjen sam, nikad nisam mrzio nekoga i nasladjivao se necim neuspjehom, cak sam dosao prvi da cestitam perfektnu utakmicu protiv reala koju ste odigrali, samo ste me sad ubijedili da je bajo posijo strah prosle god i da to traje pa se sad ono vi udruzili da ismijavate, nisam se to nado od domuzara al eto!
A i cini se nista od Drmica u BVB-uBorusija bi Ljajića
Fudbalski reprezentativac Srbije Adem Ljajić mogao bi na leto da napusti Romu i pređe u Borusiju iz Dortmunda za 18 miliona evra.
Kako prenosi italijanska štampa, predstavnici Borusije poslednjih nedelja pratili su igre Ljajića, a interesovanje je pokazao i Liverpul. Sportski direktor Rome Valter Sabatini predložio je Borusiji Ljajića u zamenu za Pjera Emerika Obamejanga, ali je trener "milionera" Jirgen Klop odbio tu mogućnost, pa će rimski klub tražiti cenu od 18 miliona evra.
Ljajić, koji je ove sezone nastupio na 26 mečeva i postigao osam golova, nedavno je rekao da želi da ostane u Romi, ali uz veću minutažu.
Drmić je odabrao Bayer
Prema pisanju njemačkog dnevnika Expressa, švicarski napadač hrvatskog porijekla Josip Drmić karijeru će od sljedeće sezone nastaviti u Bayer Leverkusenu.
Drmić (21) je prošlo ljeto prešao iz Züricha u Nürnberg u čijem je dresu ove sezone postigao 16 pogodaka, što ga trenutno čini trećim strijelcem Bundeslige. Privukao je time pažnju brojnih klubova, a čini se da su utrku za njega dobili ''apotekari''.
Službene potvrde zasad nema i vjerojatno je neće biti do kraja prvenstva budući da se Nürnberg nalazi usred borbe za ostanak. No, Express tvrdi da je švicarski reprezentativac odabrao Bayer i da je to gotova stvar. Na neki je način to potvrdio i sportski direktor Borussije Mönchengladbach Max Eberl koji je također nastajao dovesti mladog nogometaša.
- Bili smo iznimno zainteresirani za Drmića, ali nismo imali šanse.
Express tvrdi da je Bayer ponudio Nürnbergu znatno više od 4.5 milijuna eura koliko iznosi odštetna klauzula u Drmićevom ugovoru. Izbacili su time ''apotekari'' sve ostale zainteresirane klubove iz utrke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.