Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika
Postoji li ovdje netko tko poznaje BiH punk/rock/metal "underground" scenu?
recimo daSiamoNoi je napisao/la:Postoji li ovdje netko tko poznaje BiH punk/rock/metal "underground" scenu?
Pustiću sunce da topi ljubav!
Cherkezi United - Dan po dan
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Imaš porukuhoshafka je napisao/la:recimo da

Večeras uz Crvenu jabuku.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Kad smo kod Crvene Jabuke ...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
aferimHigh je napisao/la:Večeras uz Crvenu jabuku.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Wow, wow, wow (samo to znam napisati

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
http://rappers.mdaniels.com.s3-website- ... onaws.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
jedan zanimljiv clanak za ljubitelje rep muzike, nije sve tako crno danas kao sto nije bilo ni tako bajno prije
jedan zanimljiv clanak za ljubitelje rep muzike, nije sve tako crno danas kao sto nije bilo ni tako bajno prije

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tuzlak1987
- Kontakt:

Prejebeno
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
[youtube][/youtube]
Za sve ljubitelje Sepulture:
http://www.klix.ba/magazin/muzika/u-pre ... /140505075" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.klix.ba/magazin/muzika/u-pre ... /140505075" onclick="window.open(this.href);return false;