jel ti navijaš i pratiš vojvodinu ili boracgavra je napisao/la:74. minut: GOOOL - BIIIILBIJAAAAAAA, sada je 3:1 za "Staru damu". Spektakularan lob udarac sa više od 30 metara, skoro sa same aut linije.
Dvostruki strelac Nemanja Bilbija, koji je svojim golovima doneo preokret u nastavku (za dva gola mu je bilo potrebno "čitavih" tri minuta), sada je već jasno, biće naše najvrednije zimsko pojačanje. Rumuni nisu uspeli da konkretizuju periode utakmice u kojima su potpuno dominirali, dok su fudbaleri Vojvodine svoje šanse iskoristili i na taj način došli do prvog trijufa u Turskoj!
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
- Simpatizer
- Kontakt:
A da li ti svjesno ili nesvjesno postavljas glupava pitanja?
Da li ti zaista ne mozes da razumijes zasto se prate Nemanjine igre i zasto ce se pratiti u narednom periodu, ili ti je cilj da provociras?
Da li ti zaista ne mozes da razumijes zasto se prate Nemanjine igre i zasto ce se pratiti u narednom periodu, ili ti je cilj da provociras?
PotpisA da li ti svjesno ili nesvjesno postavljas glupava pitanja?
Za gosp. Schlagera
Procitao sam u njegovim postovima da mu je 1988.

Vozdra Piksi
Procitao sam u njegovim postovima da mu je 1988.

Vozdra Piksi

Bosno moja poharana....
Kara je legenda....poznajem ga dobro,unazad par godina drzi Restoran "Obala" pored Vrbasa....volim slusati njegove price iz tih vremena....zadnje sto mi je pricao,bilo je kako ih je Josip Kuze derao kao volove na kartama...cim padne plata ili premije,sjedalo se za karte a sva lova je zavrsavala kod Kuzea,koji je bar po Karinim rijecima igrao karte kao da vidi kroz njih...igralo se cak i u busu,dok se putovalo na gostovanja....
Pa Kuže je dipl. pravnik....a znaš kakvi su advokatiSchlager je napisao/la:Kara je legenda....poznajem ga dobro,unazad par godina drzi Restoran "Obala" pored Vrbasa....volim slusati njegove price iz tih vremena....zadnje sto mi je pricao,bilo je kako ih je Josip Kuze derao kao volove na kartama...cim padne plata ili premije,sjedalo se za karte a sva lova je zavrsavala kod Kuzea,koji je bar po Karinim rijecima igrao karte kao da vidi kroz njih...igralo se cak i u busu,dok se putovalo na gostovanja....

Bosno moja poharana....
A toj generaciji nasih igraca (a vjerovatno i sadasnjoj) je osnovna skola bila maksimalan stepen obrazovanja(ne racunam diplome iz Kotor Varosa i Bihaca),tako da nije ni cudo da ih je diplomirani pravnik gulio 

Prijedor je bio #1 a K.Varoš #2 za školovanje fudbalera i ostale 'raje' sto su volili školu ...skoro svi završili Ugostiteljsku, Trgovačku, Hemijsku, zanatske...i to u "roku" (mjesec max.)Schlager je napisao/la:A toj generaciji nasih igraca (a vjerovatno i sadasnjoj) je osnovna skola bila maksimalan stepen obrazovanja(ne racunam diplome iz Kotor Varosa i Bihaca),tako da nije ni cudo da ih je diplomirani pravnik gulio

A svi bili ufurani da znaju kartati....i dodje purger, žujan, onako naoko 'nikakav'...al' advokat, pa ih uzimaj k'o lopatom

Imao sam priliku sresti se i popričati s Kužeom i to je neviđen "maher" za uzet lovu, a složi onu 'facu' naivka, slembe... Pričao mi je o svvom 'kartanju' sa igračima ali kaže da je igračima Borca skoro uvijek vraćao lovu ali svakom uz neki "uslov" - to su bile 'pedagoške' metode (inače, voli(o) 'igre na sreću, privatno...)

Bosno moja poharana....
- Simpatizer
- Kontakt:
Vidim da je Maric pohvalio malog Grahovca i naglasio da se njegov kvalitet moze porediti sa Bikijevim!
Takodje, rekao je da veoma blizu mjesta u prvoj postavi. Drago mi je da ovaj Maric nije slijepac.
Takodje, rekao je da veoma blizu mjesta u prvoj postavi. Drago mi je da ovaj Maric nije slijepac.

Kad vec spominjete Kuzea, moram pitati ima li iko Tempo kad je on odlazi iz Borca
IMa slika gdje on place jer odlazi naslov je NIje sve u novcu a raja mu skandira. Na toj slici sam ja kako ga tjesim jer sam dohvacao lopte na utakmici
IMa slika gdje on place jer odlazi naslov je NIje sve u novcu a raja mu skandira. Na toj slici sam ja kako ga tjesim jer sam dohvacao lopte na utakmici

NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Kuže je trener koji je sigurno uživao najveću podršku od navijača Borca, mislim da sam jednom već spomenuo, a onaj ko je tada dolazio na utakmice znaće o čemu je riječ. Kada on izlazi na teren, čitav zapad ustaje i aplauzom ga prati do klupe, on tu onda zastane i aplauz se nastavi dalje i onda se proširi na čitav stadion uz neizbježno prozivanje sa istoka, JOSIP KUŽE... i onda slijedi otpozdrav naravno...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Ne znam, ja sam vise bio naklonjen Smileskom. 
Inace, u 14h nam pocinje prijateljska a lajvskor
ce se moci pratiti ovdje:
http://futbol24.com/f24_livenow/LiveNow ... submit.y=8

Inace, u 14h nam pocinje prijateljska a lajvskor

http://futbol24.com/f24_livenow/LiveNow ... submit.y=8
ma Smile je bio opičen na svoj način, ali često sam bio na treninzima koje je vodio Kuže, ma znaš šta je radio igračima i kakav je to dril bio, hahahaha, bio sam na jednom treningu kada je uništio Marija Mataju, al ovaj poslije izraste u jednog od najboljih lijevih bekova u državi, čak je igrao i za omladinsku reprezentaciju Jugoslavije...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Eh, volio bih i ja da se Kockar vrati, ali sta da se radi...izgleda da mu je bolje u Albaniji. 

- Simpatizer
- Kontakt:
Izgubili smo 0-2!
- Источно Стајање
- Kontakt:
% " $ & " него $ " ,прво " " сатеру у " " ова / & " ' $ " & ? стање у & !!!Simpatizer je napisao/la:Izgubili smo 0-2!
УПРАВА / , & " се, ? вапај " ?...

$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
Jarane svaka ti čast, odavno nisam čitao ćirilicu i malo sam se namučio al drago mi ej što nisam zaboravio" Стајање je napisao/la:% " $ & " него $ " ,прво " " сатеру у " " ова / & " ' $ " & ? стање у & !!!Simpatizer je napisao/la:Izgubili smo 0-2!
УПРАВА / , & " се, ? вапај " ?...![]()
![]()
![]()

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Источно Стајање
- Kontakt:
$ " је $ ' " 'GunnerS je napisao/la:Jarane svaka ti čast, odavno nisam čitao ćirilicu i malo sam se namučio al drago mi ej što nisam zaboravio" Стајање je napisao/la:% " $ & " него $ " ,прво " " сатеру у " " ова / & " ' $ " & ? стање у & !!!Simpatizer je napisao/la:Izgubili smo 0-2!
УПРАВА / , & " се, ? вапај " ?...![]()
![]()
![]()

$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
" у $ ?, " & је " " ' " " $ " ? " $ " ? & - " све $ не $ у ? " " $ претраге...
"" ПУТ ""
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.