Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
ko zna, mozda cak legea nece vise nista da placa, posto u nsbih rade osudeni krimnalci a i u mnogim amaterskim klubovima se kvaletitetnije radi posao...
A i oni su glupi. Koliko bi mogli zaradit od dijaspore da se prodaju dresovi preko interneta, ali oni to za 5 godina nisu uspjeli napravit.drina1992 je napisao/la:ko zna, mozda cak legea nece vise nista da placa, posto u nsbih rade osudeni krimnalci a i u mnogim amaterskim klubovima se kvaletitetnije radi posao...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
To bi bilo odlično da bude puma ili adidas novi sponzor. Baš me zanima koje će dresove repka nositi za 2 i pol sedmice kad se bude igralo u Rijadu sa Arabijom
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
Ma Legea je sjajan sponzor jer nije za BiH repku, nego i Iran i CG i Zimbabwe repku ej ba Zimbabwe. 

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Posto ne mozemo da se slozimo oko proizvodjaca opreme ja predlazem da se vratimo na Patrick dresove,jer fudbaleri kazu da nikad se nisu bolje osjecali ko kad su protiv francuza u Renu istrcali u tim dresovim,koje je ekonom tj. njegova zena na ruke kabasom oprala pred sami polazak,cak su se uspjeli do pola osusiti prije leta,jedina im je zamjerka bila sto nisu popeglani,ali eto.
Znajuci nase iz saveza ovo nije ni tako nemoguca opcija,a siguran sam da ce se i dio forumasa sloziti oko toga
Znajuci nase iz saveza ovo nije ni tako nemoguca opcija,a siguran sam da ce se i dio forumasa sloziti oko toga
- ibrakadabra
- Kontakt:
Kakve strucnjake imamo u savezu dobro nam yassa nije sponzor
- the scouser
- Kontakt:
Sjecam se onih velicina tipa Patrick 

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- ibrakadabra
- Kontakt:
Hoce ovi iz saveza pumu ili nike samo nezna niko engleskithe scouser je napisao/la:Sjecam se onih velicina tipa Patrick
- ibrakadabra
- Kontakt:
Neka baka ode na pregovoreBoSna_pLayA je napisao/la:haha bas tako jeibrakadabra je napisao/la:Hoce ovi iz saveza pumu ili nike samo nezna niko engleskithe scouser je napisao/la:Sjecam se onih velicina tipa Patrick
resultat is real,i know what you want
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
da se malo prisjetimoibrakadabra je napisao/la: Neka baka ode na pregovore
resultat is real,i know what you want

[youtube][/youtube]
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
hahhahahahaMirza_Hordas je napisao/la:da se malo prisjetimoibrakadabra je napisao/la: Neka baka ode na pregovore
resultat is real,i know what you want![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Aj tinks vi plej beter bat problem is big
Kaze Baka gledo sam Rahimica na mom tv rudi cajevec u finalu kupa uefa nije me nesto bas impresionirao.
Imamo mi bolje a ono iza ledja vidis Kerkeza i Grujica kako se zagrijavaju

Kaze Baka gledo sam Rahimica na mom tv rudi cajevec u finalu kupa uefa nije me nesto bas impresionirao.
Imamo mi bolje a ono iza ledja vidis Kerkeza i Grujica kako se zagrijavaju

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ugovor sa legeom je potpisan do kraja februara 2014 god. nakon toga od marta 2014 . reprezentaciju ce oblaciti Umbro
najjace mi je ono ''thinks ''Mirza_Hordas je napisao/la:da se malo prisjetimoibrakadabra je napisao/la: Neka baka ode na pregovore
![]()
![]()
[youtube][/youtube]

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Ti to ozbiljno?arius je napisao/la:ugovor sa legeom je potpisan do kraja februara 2014 god. nakon toga od marta 2014 . reprezentaciju ce oblaciti Umbro
resultat is openCRNI_SA je napisao/la:najjace mi je ono ''thinks ''Mirza_Hordas je napisao/la:da se malo prisjetimoibrakadabra je napisao/la: Neka baka ode na pregovore
![]()
![]()
[youtube][/youtube]baka legenda

Rotor Volgograd...
-
- Kontakt:
Dobar je i ovaj Legein ,eno Hrvati ,Slovenci i ostala klapa ,nose dresove od smeca
Nike pravi od recikliranih boca 

http://en.wikipedia.org/wiki/Umbro_sponsorshipsCartman je napisao/la:Ti to ozbiljno?arius je napisao/la:ugovor sa legeom je potpisan do kraja februara 2014 god. nakon toga od marta 2014 . reprezentaciju ce oblaciti Umbro
Yebiga, na wikipediji moze svak pisat sta god hoce. Sad mogu ja napisat da ce Nike pravit dresove Bangladesu.arius je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Umbro_sponsorshipsCartman je napisao/la:Ti to ozbiljno?arius je napisao/la:ugovor sa legeom je potpisan do kraja februara 2014 god. nakon toga od marta 2014 . reprezentaciju ce oblaciti Umbro
-
- Kontakt:
I da je istina, zasto 2014? Jesu li to potpisali novi ugovor s Legeom? Koliko se sjecam, stari je istekao u sred kvalifikacija za JAR..
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...