Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
L_blancos je napisao/la:u.sra ga i ti kuknjavalet3 je napisao/la:Jose Mourinho hijo de puta - grme atletikovi fanovi veceras na Stamfordu![]()
![]()
Cholo sa duplo jeftinijim timom išamara samozvanog specijalca, vozača parkiranog autobusa, vodonošu i prevodioca
i to u njegovoj avliji
![]()
aferim Diego
bojim se da sam mislio više figurativno, kolegaL_blancos je napisao/la:u.sra ga i ti kuknjavalet3 je napisao/la:Jose Mourinho hijo de puta - grme atletikovi fanovi veceras na Stamfordu![]()
![]()
Cholo sa duplo jeftinijim timom išamara samozvanog specijalca, vozača parkiranog autobusa, vodonošu i prevodioca
i to u njegovoj avliji
![]()
aferim Diego
let3 je napisao/la:Jose Mourinho hijo de puta - grme atletikovi fanovi veceras na Stamfordu![]()
![]()
i to u njegovoj avliji
![]()
aferim Diego
Citavu godinu igra na ovom levelu.Jede frajer sve pred sobom.Ono ofirno mi da mu onaj klaun Marcelo krade poziciju , valjda i Scolariju do prvenstva neke stvari budu jasnije...A_d_0 je napisao/la:Za mene MOTM Felipe. Odavno neki igrac nije ostavio utisak na mene kao on veceras. Trkacki,tehnicki,defanzivno,ofanzivno fantastican. Ne znam gdje je jaci.
Ipak je dobro ispaloSiamoNoi je napisao/la:Veceras dvoboj meni dva najdraza trenera.Navija se za Atletico,ali imam neki osjecaj da Chelsea prolazi i osvaja LP.Jucer sam imao dobar osjecaj u vezi Reala,a i zadnje 2 godine mislim da sam pogodio sva polufinala i finale...za nadat se je da ce danas ipak biti drukcije
I to penal nad njim napravljen. Ono je pravi igračJohny je napisao/la:Al' kakav je otac Costa![]()
Definitivno nije dobar u glavu , plakao sam kada sam vidio sta radi.Pa covjece cca. 7 minuta je namjestao loptu , pravio se paraplegican i na kraju hladno zakucao loptu.
Na onakog' lika ne mos' ostati ravnodusan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.