FK Rudar Kakanj

TzBulevar87
Kontakt:

Re: Odg: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 apr 2014, 11:00

Sta tek reci za Slobodu... :cool:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

Skver
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la Skver » 30 apr 2014, 11:04

Gusar1995 je napisao/la:s tim da se Rudar od tada mnogo jači
Opusti se i uzivaj, ne dolazi vam Sloboda svaki dan, a to ko ce dobiti ili izgubiti je davno svrseno vrijeme :D.
🔴⚫️

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 apr 2014, 11:25

Joj oko čega se vi raspravljate Bože dragi,evidentno je to da je Sloboda jača u svakom segmentu od Rudara.Jedino što je na strani Rudara da nisu izgubili duuuuuuuugo vremena,ali mi dolazimo da tu tradiciju srušimo :cool: Kao što su neki rekli u subotu je pazarni dan u Kakanju,nije, davno je bio pazarni dan ako se ne varam još prošle godine i to samo pojedinci znaju u čemu i na koji način.Bit će u subotu samo za kafe :kafa:

Ne znam kakve su bile ambicije Kakanjaca za PL,ali porazom od gradskog rivala mislim da su im šanse za PL nikakve.Eventualnim gubitkom bod(ova) protiv Slobode to bi bilo to.

Nemojte bezveze pisati gluposti po pdf-u,bolje da se u subotu popije koje pivo zajedno naravno tuzlansko :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Gusar1995
Kontakt:

Re: Odg: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la Gusar1995 » 30 apr 2014, 11:37

TzBulevar87 je napisao/la:Sta tek reci za Slobodu... :cool:
oooo znam :D

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 30 apr 2014, 11:42

Ja koliko znam Sloboda je jedina odnijela bodove u prosloj sezoni iz Kaknja, tako da mislim da cemo mi opet biti jedini koji nosimo bodove tacnije 3 boda. Cujemo se u subotu nakon utakmice :kafa:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 30 apr 2014, 12:00

GK1996 je napisao/la: I jos da napomenem,samo jedna ekipa nosi tri boda iz Kaknja dok druga gubi.
Po meni,prednost za 3 boda iz Kaknja ima Jedinstvo,jer ova banda je vec jednom mjenjala auta,vikendice itd pomocu Bihaca,kad su povalili Velez.
Mada bih volio,da niko ne da pare nego da ih povali sudija u obje tekme,pa nek se prvo mjesto lomi negdje drugo.

Ovu istu pricu sam ja cuo prije 20tak dana,mada iskreno nisam vjerovao a sad opet postaje mi sumnjivo.Cuo sam od menadzera jednog da je Jedinstvo vec rijesilo pobjedu u Kaknju,ali nisu racunali na kiks protiv Igmana i Gosk-a tako da sad je moguce da se situacija i okrenula,jer i ovaj iz uprave je dao otkaz.Nadam se da ce Buducnost dobit Jedinstvo i Rudar nek nas dobije 10:0,ali male su sanse..Tako da bit ce svega,uglavnom nista mi se ovo ne svidja.
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 30 apr 2014, 13:19

Skver je napisao/la: Opusti se i uzivaj, ne dolazi vam Sloboda svaki dan, a to ko ce dobiti ili izgubiti je davno svrseno vrijeme :D.
:roll: :roll:
Nama je bolan ove lige pun q. Svejedno nam je il' nam došla Sloboda, il' Branitelj iz Rodoča. Možda bude malo više raje nego inače, al' zbog Ćire. Javna je tajna da je prodata utakmica Slobodi, a i poraz od Mladosti je učinio svoje!
#samoRudar #zauvijek

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 30 apr 2014, 14:39

GK1996 je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:Treba bi hitno jedna informacija iz vaseg grada moze i PP,,,,Da li neko zna da li je subota pazarni dan u Kaknju hvala
Jest :D
Koje valute primate? Jel mogu $ proci? ajde javi mi sto prije

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 30 apr 2014, 16:22

samozeljo1987 je napisao/la:@xxh2o,
ti ocito ne znas kako funkcionise nas ovaj fudbal pogotovo ovaj u nizim ligama
prije par godina, ekipa igra drugu ligu fbih znaci rang ispod ove lige,bori se za ulazak i par kola prije kraja idu u goste, plaća 40 hiljada toj ekipi da im " puste " pobjedu..tako da ako je istina za 75 hiljada u čapljini nemoj da te bilo šta čudi.

Znam ja kako funkcioniše ova liga i da se kupuje, prodaje, namješta igra 3 za 3 i ostala sranja al povjerovati da se za 3 boda iskešira 75 milja je van svake pameti, pa znate li vi koja je to suma novaca to ni jedan igrač u ovoj ligi ne može zaraditi za 5 godina pod uslovom da je u klubu sve tip top. U svakoj ekipi imaš par igrača koji bi svoju rođenu mater prodali za lovu a kamoli što drugo. Zar nemisliš da je isplatnije kupiti par igrača(recimo po 5 milja im daš i to je previše) Volio bi vidjeti pojedine igrače koji nebi za tu sumu prodali utakmicu još pogotovo kad zna da je utakmica po njegovu ekipu beznačajna
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 30 apr 2014, 18:08

[youtube][/youtube]

14:46 kako jadno i prozirno.

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 01 maj 2014, 00:39

PatrickBateman je napisao/la:[youtube][/youtube]

Hahahaha i dodju mi kazu,eto sve je bilo ok nisu igraci pomogli komsijama.Pa jedan od najboljih golmana,da napravi ovakvu gresku halo ba ? :D
Rudar Kakanj !!!

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 01 maj 2014, 21:33

GK1996 je napisao/la:
PatrickBateman je napisao/la:[youtube][/youtube]

Hahahaha i dodju mi kazu,eto sve je bilo ok nisu igraci pomogli komsijama.Pa jedan od najboljih golmana,da napravi ovakvu gresku halo ba ? :D
Mislim na igraca koji preskoci loptu kod drugog gola :lol:
a ni golman nije nista bolji

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 03 maj 2014, 21:53

Maha mi je danas bio sumnjiv. Ne može on onako loše odigrat :S Mišljenja sam da NIJE HTIO dati gol danas.., ona 100%-tna prilika, on pravo u golmana puca.., da je bilo gdje drugo pucao, golman nikakve šanse ne bi imao. I ona reakcija Gafe je smiješna. Siguran sam da iz te njihove akcije ne bi pao gol, da se on nije zaletio i pokupio čovjeka bez potrebe. (Gafa = Tirić protiv Mladosti). Ovo dvoje nisam mogao da ne spomenem.

REALNO, Rudar puno bolji, Hadžić vas je spasio danas! Svi po pola premije golmanu :D
#samoRudar #zauvijek

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 maj 2014, 22:05

L' Imperator je napisao/la:
Skver je napisao/la: Opusti se i uzivaj, ne dolazi vam Sloboda svaki dan, a to ko ce dobiti ili izgubiti je davno svrseno vrijeme :D.
:roll: :roll:
Nama je bolan ove lige pun q. Svejedno nam je il' nam došla Sloboda, il' Branitelj iz Rodoča. Možda bude malo više raje nego inače, al' zbog Ćire. Javna je tajna da je prodata utakmica Slobodi, a i poraz od Mladosti je učinio svoje!
Da li na svakoj utakmici imate danasnju posjetu ili samo kad Sloboda dolazi, vidis da je javna tajna bila samo plod maste :D
🔴⚫️

najjacajezenica
Kontakt:

Post Postao/la najjacajezenica » 03 maj 2014, 22:39

ovo mi je najsmjesnije u nas kad god se boje poraza odma vec se zna naveliko da je prodana utakmica :lol: :lol:

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 03 maj 2014, 22:43

Skver je napisao/la: Da li na svakoj utakmici imate danasnju posjetu ili samo kad Sloboda dolazi, vidis da je javna tajna bila samo plod maste :D
Posjeta bolja nego inače, ali ništa posebno. Da smo Mladost pobjedili, posjeta bi bila bar duplo veća ;) Zbog reakcija Mahovića i Gafurovića i dalje mislim da je dogovorena utakmica. (obavezno pogledaj kad bude pregled kola)
#samoRudar #zauvijek

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 03 maj 2014, 22:47

L' Imperator je napisao/la:
Skver je napisao/la: Da li na svakoj utakmici imate danasnju posjetu ili samo kad Sloboda dolazi, vidis da je javna tajna bila samo plod maste :D
Posjeta bolja nego inače, ali ništa posebno. Da smo Mladost pobjedili, posjeta bi bila bar duplo veća ;) Zbog reakcija Mahovića i Gafurovića i dalje mislim da je dogovorena utakmica. (obavezno pogledaj kad bude pregled kola)
dogovorena?????????????????????????????????????? pa nismo mi šabanski klub tipa Jedinstva da bod kupujemo :shock: a vi ste se danas pokazali,pristaje vam nadimak Gusari od glave do pete,sta vam je onoliko Robinha po carsiji,ko da sam u Moldaviju dosao :shock:

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 03 maj 2014, 23:00

zla2 je napisao/la: dogovorena?????????????????????????????????????? pa nismo mi šabanski klub tipa Jedinstva da bod kupujemo :shock: a vi ste se danas pokazali,pristaje vam nadimak Gusari od glave do pete,sta vam je onoliko Robinha po carsiji,ko da sam u Moldaviju dosao :shock:

Stari moj pricaj ti sta hoces,ali sudija vam je poklonio bod,i vile su vas nosale.A navijaci mrtvi seljaci,cuj ulazit nasilno na stadion 25min prije tekme,pa halo ba gdje to ima ?
Rudar Kakanj !!!

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 04 maj 2014, 00:21

Stvarno je zalosno sto uvijek u ovim kljucnim utakmicama kiksamo radi starijih igraca. Pa nemoguce je da igrac poput Gafe (jos kapiten) napravi onakav glup i nepotreban penal, isto kao golman protiv Mladosti... Tacno se treba organizovati i sljedecu sezonu odigrati s omladinskim pogonom koji je poprilicno dobar. Pa usao mali Kobilica, dali gol nakon 5 minuta, ako ne i prije...

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 04 maj 2014, 00:29

PatrickBateman je napisao/la:Stvarno je zalosno sto uvijek u ovim kljucnim utakmicama kiksamo radi starijih igraca. Pa nemoguce je da igrac poput Gafe (jos kapiten) napravi onakav glup i nepotreban penal, isto kao golman protiv Mladosti... Tacno se treba organizovati i sljedecu sezonu odigrati s omladinskim pogonom koji je poprilicno dobar. Pa usao mali Kobilica, dali gol nakon 5 minuta, ako ne i prije...
Daj ba druze,Gafa medju najboljim bio.Momak se borio za svaku loptu,to sto je napravio penal kojeg je sudija jedva docekao svirati je druga stvar,prvo teren je bio klizav,drugo po meni i nije prekrsaj jer su par istih prekrsaja imali igraci Slobode i nije nista bilo,ako cemo po istom kriteriju ono se nije smjelo svirati,ali sta je tu je.Rudar je pokazao da je jedan od najjacih u ovoj ligi,i da toliko napuhana Sloboda i toliko ulozenog novca u njih,i da imaju najboljeg trenera,ne mogu ih uzeti bez pomoci sudija,tako da svaka cast igracima na tome.
Rudar Kakanj !!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.