RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la tepsija » 30 apr 2014, 21:17

Ja idem na temu Slobode da ih napadnem što nam ne pustiše 80 i neke.
Sad ću im ja dati!
Ima li Boljava svoj pdf da i njih haknem za one vile i raulje?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 30 apr 2014, 21:22

Ooooo Samo tebe Volimooooo samo tebi pjevamo
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 apr 2014, 21:39

Haha znao sam dace ova bubuljicakod kona nasih da se ulizuje haha ... oizofirase ga I tamo ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 30 apr 2014, 21:52

CARSON je napisao/la:

buraz necu imenovati vaseg igraca koji se po 1000 put vraca ovim rijecima mi je rekao vecih levata od uprave igraca navijaca Veleza nisam vidio :wave: :wave: :wave:
slika
pacijentu da nije ovaj??? :rol: :tralala: :D :thumbdown: :wave: :guz: :plac:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 apr 2014, 23:02

Sportski direktor Veleža, Admir Velagić, rekao je da je ovo najava za sljedeću sezonu u kojoj će se Velež boriti za najviši plasman ali i EVropu. Također istakao je ukoliko neki od timova koji kroz prvenstvo i Kup ne dobije licencu, o čemu se uveliko priča, Velež je spreman za evropski put.

''Puno je razloga za naše dobre igre na proljeće. Osim toga što smo odradili kvalitetne pripreme, što su igračima omogućeni maksimalni uslovi, napravili smo odličnu selekciju ekipe. Zadržani su svi ključni igrači i pogodili smo s trojicom pojačanja'' rekao je Velagić a zatim dodao:

''Mi ćemo licencu sigurno dobiti. Čuli smo neke priče ali dok ne bude zvanično zaista bi bilo neozbiljno to komentarisati. Radili smo na tome zadnje dvije godine i to je gotova priča. I ako bude potrebe da uđemo u Europu umjesto nekog drugog, bit ćemo spremni''.

Izgleda da bi vi mogli kao 5-ti u Evropu. :clap:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 apr 2014, 23:08

amypitar je napisao/la:Sportski direktor Veleža, Admir Velagić, rekao je da je ovo najava za sljedeću sezonu u kojoj će se Velež boriti za najviši plasman ali i EVropu. Također istakao je ukoliko neki od timova koji kroz prvenstvo i Kup ne dobije licencu, o čemu se uveliko priča, Velež je spreman za evropski put.

''Puno je razloga za naše dobre igre na proljeće. Osim toga što smo odradili kvalitetne pripreme, što su igračima omogućeni maksimalni uslovi, napravili smo odličnu selekciju ekipe. Zadržani su svi ključni igrači i pogodili smo s trojicom pojačanja'' rekao je Velagić a zatim dodao:

''Mi ćemo licencu sigurno dobiti. Čuli smo neke priče ali dok ne bude zvanično zaista bi bilo neozbiljno to komentarisati. Radili smo na tome zadnje dvije godine i to je gotova priča. I ako bude potrebe da uđemo u Europu umjesto nekog drugog, bit ćemo spremni''.

Izgleda da bi vi mogli kao 5-ti u Evropu. :clap:
E moj Pitaru, kakvi vjetrovi pusu mogli bi i mi i vi jos ispast iz lige, a ne da zaigramo u Evropi. :urnebes:
Mogli bi se skupa s Bihacom do godine gonjat za povratak. :kafa:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 maj 2014, 01:12

Ako Gospon "Carson" nije zaslužio makar četrnaestku, onda nemamo šta više pričati ovdje o nekim propisima ponašanja jer jednostavno u tom slučaju onda ne pije vode.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 01 maj 2014, 01:16

Titova-Juga je napisao/la:Ako Gospon "Carson" nije zaslužio makar četrnaestku, onda nemamo šta više pričati ovdje o nekim propisima ponašanja jer jednostavno u tom slučaju onda ne pije vode.
Opet ti pitas zasto, :urnebes: :urnebes: :urnebes: - pa zar ne vidis da ne smijes pitat to - buraz ovo je tebi ili zadnja opomena ili meni 7 dana. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 01 maj 2014, 02:14

MostaracVelezovac je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Ako Gospon "Carson" nije zaslužio makar četrnaestku, onda nemamo šta više pričati ovdje o nekim propisima ponašanja jer jednostavno u tom slučaju onda ne pije vode.
Opet ti pitas zasto, :urnebes: :urnebes: :urnebes: - pa zar ne vidis da ne smijes pitat to - buraz ovo je tebi ili zadnja opomena ili meni 7 dana. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:mrgreen: :lolno:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 01 maj 2014, 02:17

zizu1991 je napisao/la:@kimbo,

Optimizam se zasniva čisto na predstavama koje pružamo u zadnje vrijeme. Vjerujem da će igrači do kraja to maksimalno ispoštovati, i nekako smatram logičnim predviđanje nastavka pozitivnog niza. Naravno da nikada ne možeš biti siguran, uvijek se može desiti neka nepredviđena situacija, greška, nesmotrenost, ali se ipak nadam da će igrači odigrati profesinalno, i da ih pobjede neće uspavati. Vjerujem u Feju i njegovu motivaciju.

Igra se od minute do minute, od utakmice do utakmice, i nikada ne smiju zaboraviti čiji dres nose niti se zanositi. Borba za Velež traje 365 dana u godini. Idemo dalje, i mene puca optimizam priznajem, jer u ovom vaktu malo stvari čini zadovoljstvo. Korak po korak, profesionalno, i samo lagano.
normala .. ja samo cekam da vidim sta se desava sa omladinskim ekipma i radom sa djecom kad se to vrati na stari sistem e ond cu reci sad nam nema limita. To me zulja i zbog tog sve ovo ostalo ne mogu totalno da prihvatim kao neku novu stvarnost.

Al uprvi svaka cast. Pogotovo osobi koja nam nalazi igrace covjek je genije !!!!!!!! Skoro svaki igrac sa strane j ebio pogodak !!!

Feja ocgledno radi fantastican posao. Tehnicki i takticki je poparavio dosta igraca a najvise se primjecuje po Zvonicu i Zolju !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 01 maj 2014, 03:00

Dobro si to primjetio - sa Zvonicem je to stvarno za ne povjerovat. Sjecam se jesenas salijevali mi bili stravu kad god Zvonic primi loptu. A sad, totalno drugi igrac.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 01 maj 2014, 05:38

Koliko cujem iz nekih menadjerskih krugova Tana radi na transferu Hebibovica (mozda i Svkije) u Tranzbonspor :| .Ljudi ce doci da gledaju obojicu (nisam siguran kada,vjerovatno protiv komsija zadnje kolo)Ako odu Velez ce dobiti solidnu odstetu :cool: ,valjda ce mo onda od dio tih para naci kakva nova pojacanja u tom rangu ili jacem.Volio bih da ostanu jos bar jednu sezonu i ucestvuju na pohodu ka sampionskoj tituli,mogli bi biti upisani zlatnim slovima u bogatu Velezovu istoriju.Ali ako pak i odu zelim im sve najbolje i da bar Hebibovic dospije i do BH repke.

FORZa VELEZ

P.S.Ne treba se previse dizati nakon ovih dobrih igara u zadnje vrijeme ,imanmo mi jos sto-sta popraviti u klubu(da budemo onaj stari) ali zato trebamo siriti pozitivnu energiju,i nastaviti podrzavati "sveti"klub na svaki moguci nacin.Nadam se da ce sljedeca sezona biti u crvenoj boji obojena ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 maj 2014, 06:17

RAja neka Carsona i slicnih. Samo odgovarati nasim najjacim oruzjem i u skladu s pravilima foruma. Momka je sinoc obisao hladni vjetar Aljaske dok je tastatura plivala u znoju s njegovog lica. Bio je tempirana bomba koja je naprezala mozak da odgovori ali bezuspjesno :lol: :lol: :lol: samo opusteno i idemo dalje. Idemo se malo danas i napit i proslavit 1 maj. Poseban pozdrav za samuraja i jakuzu ovog foruma kao i za sve vas. MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

CARSON

Post Postao/la CARSON » 01 maj 2014, 11:26

Kad jad pocne pricati o parama :crazy: :crazy:

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 01 maj 2014, 11:26

CARSON je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:RAja neka Carsona i slicnih. Samo odgovarati nasim najjacim oruzjem i u skladu s pravilima foruma. Momka je sinoc obisao hladni vjetar Aljaske dok je tastatura plivala u znoju s njegovog lica. Bio je tempirana bomba koja je naprezala mozak da odgovori ali bezuspjesno :lol: :lol: :lol: samo opusteno i idemo dalje. Idemo se malo danas i napit i proslavit 1 maj. Poseban pozdrav za samuraja i jakuzu ovog foruma kao i za sve vas. MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
Kakav smisao za humor :clap: :clap: :clap: :clap: strasno

sve sto mogu reci Titula, milioncic i proslava na Vasem stadionu svaka cast !
Care, idi prouči kakvu dovu neće li se kloc prodati negdje iz City-a ljetos, da vas izvuče iz govana.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 maj 2014, 12:35

Darko Maletić ne igra u Bijeljini

Niz pobjeda fudbaleri Veleža pokušat će nastaviti u Bijeljini na gostovanju Radniku koji se jesenas u Mostaru nije dobro proveo.

Trener Nedim Jusufbegović za ovaj meč ne može računati na iskusnog Darka Mateltića koji je na posljednjem prvenstvenom meču zaradio treći žuti karton.

Sinan Ramović počeo je trenirati sa ostatkom tima i nije isključeno da se i on nađe u kombinaciji za meč.

Po prvi put u minulom kolu u zapisniku se našao junior Dino Ćemalović, a Jusufbegović je najavio praksu da se u posljednjim kolima više pažnje obrati na igrače iz omladinskog pogona.
sportsport.ba

Ko bi mogao umjesto Maletića na beka ? Možda povući Hebibovića pozadi, a Hajdarovića gurnuti desno, ionako može igrati obje krilne pozicije i napadača. :think: Fine vijesti i za Ramovića, ali i za omladinski pogon. Bravo Feja !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 01 maj 2014, 12:42

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:RAja neka Carsona i slicnih. Samo odgovarati nasim najjacim oruzjem i u skladu s pravilima foruma. Momka je sinoc obisao hladni vjetar Aljaske dok je tastatura plivala u znoju s njegovog lica. Bio je tempirana bomba koja je naprezala mozak da odgovori ali bezuspjesno :lol: :lol: :lol: samo opusteno i idemo dalje. Idemo se malo danas i napit i proslavit 1 maj. Poseban pozdrav za samuraja i jakuzu ovog foruma kao i za sve vas. MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
Evo me ovih dana slobodan,bez faksa i obaveza,ali se nadam da ću negdje naći suho da se proslavi 1 maj.Jučer mi je izbrisan post čim sam spomenuo @MVB pa očigledno se ovaj moderator žestoko zamjerio sa njim.
Ništa više o tom, Maleta nam ne igra u nedjelju,Ani ima dva žuta pa mora dobro pripazit.Možda da opet probamo sa Mujom na beku jer je Zlaja povrijeđen.Bilo bi predivno ostati neporažen ali me strah terena i ove dosadne,mrske kiše.Uglavnom Rođeni sretan put,ostavite i tamo srce na terenu pa šta god bude.Kako pastrmka reče pozdrav svima kojima je mila i na srcu i u duši crvena boja :salut:
VOLIM TE MAMA ALI NE KAO VELEŽA
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 maj 2014, 14:43

Vazda mi je 1 maj bio drag. Ko letva :crazy: :crazy: :crazy:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 01 maj 2014, 15:08

Sretan 1 Maj Dan Rada svim džavolima I džavolicama :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 maj 2014, 15:56

Gospodine Marsale izgubili smo vojnika MostarcaVelezovca. Sjeverozapadni front je oslabljen. Predlazem slanje vojnika Alema85C da pojaca liniju otpora na sjeverozapadu :lol: :lol: :lol: salutiram gospodine Marsale :salut: :P
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.