Dobar je Džafa bio kod nas, al nije prvi niti posljednji koji je doživio karijerni debakl nakon odlaska iz Mostara u glavni grad da bi postao zvijezda.Kadet91 je napisao/la:Ozbiljno? Mozda je bio sa losim trenerima i klubovima. Ja bih mu dao sansu, barem ga oprobati nije Dzafa Gol mogao tako lako zaboraviti da igra.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa ako ćemo se opet boriti za opstanak, onda ponovno otvoriti vrata Džafiću, Osmanagiću, Čoliću......zaboravimo ih, imali su svoju šansu.....Kadet91 je napisao/la: Ozbiljno? Mozda je bio sa losim trenerima i klubovima. Ja bih mu dao sansu, barem ga oprobati nije Dzafa Gol mogao tako lako zaboraviti da igra.
Nego, ne pisah ništa nakon Želje, nemam vala ni šta, bravo momci.......i bravo ovoj ekipi sa teme na kultiviranim i civiliziranim postovima .......
Kad bi mogli samo još malo i one momke iza gola naučiti primjerenijem ponašanju (navijanju)
Carsone dosadio si i Bogu i narodu, sjaši ljudima sa vrata ba, uzeli su nas i zdravo
Ja te volim, volim Željo..
Bolje našim Hercegovcima dati, nego Bosancima. 

Ma ja samo diskutujem o navodnim pojacanjima za iducu sezonu. Mislim da je uprava sa Blagojem i Jankom uradila super posao, nadam se da ce isto napraviti u sljedecem prelaznom roku dovesti par pojacanja i da nece biti puno odlazaka.gost je napisao/la:Pa ako ćemo se opet boriti za opstanak, onda ponovno otvoriti vrata Džafiću, Osmanagiću, Čoliću......zaboravimo ih, imali su svoju šansu.....Kadet91 je napisao/la: Ozbiljno? Mozda je bio sa losim trenerima i klubovima. Ja bih mu dao sansu, barem ga oprobati nije Dzafa Gol mogao tako lako zaboraviti da igra.
Nego, ne pisah ništa nakon Želje, nemam vala ni šta, bravo momci.......i bravo ovoj ekipi sa teme na kultiviranim i civiliziranim postovima .......
Kad bi mogli samo još malo i one momke iza gola naučiti primjerenijem ponašanju (navijanju)

Forza Velez!
Ma nije ni to kraj svijetaCARSON je napisao/la:
Ma nema sta bravo momci HSK Zrimjski TITULA i milion svaka cast
![]()
![]()

I nek smo vas klepili, isto bih ja rekao i da smo Sarajevo klepili...
zizu1991 je napisao/la:Bolje našim Hercegovcima dati, nego Bosancima.

Ako cemo objektivno, da ima pravde Siroki bi trebao biti prvak. Komsije, zeljo i Sarajevo imaju slabiju ekipu od Sirokog, bilo bi dobro da nas u najjacem takmicenju predstavlja i najbolji team ili onaj koji je najvise pokazao tokom ovog prvenstva.
Forza Velez!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jao Carsona
a brato nemoj nam ovde prosipat komplekse koje imas prema FK Sarajevo. Kod nas brato nije tako. Nama je ljubav prema nasem klubu jaca od mrznje prema drugom. Zato pati burazeru i samo se ponizavaj. Uzivam citati tvoje postove s kojim tones poput titanica. Samo nastavi da ti se smijemo

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Steta celik ne moze do license inace I najscenario bi bio sada sarajevo nastavi redaljku nad plavima I onda pusti celiku kup braci bosnjackoj buhaha.. to je taj bolesni nacin razmisljanja mali plavi bi ostali bez evrope.. pumo su nam vazna ova dva kola moramo se malo prizemljiti imamo dobar niz al to je jos nista. .. .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Mostarac1971
- Kontakt:
A štrumfa što ne voli iznenadenjaKadet91 je napisao/la:Nek si ti velikim slovom napisao, to je bitno.Ado1921 je napisao/la:Mali ste vi za VELIKI ZELJEZNICARMostarac1971 je napisao/la:Mi smo jači I od sudbine Nama niko ništa ne može.... Čuj Reala Zar nije Novog Pazara![]()

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
Samo nek mi neko objasni jednu stvar:
Gdje to u svijetu tzv "sampionska" ekipa ili "navijaci" pitaju i mole da im se pusti da bi bili prvi? Ako ta tzv "sampionska" ekipa nemoze dobiti jedan "mali" prigradski klub sa "seljackim" stadionom da li ta tzv "sampionska" ekipa zasluzuje da osvoji prvo mjesto i da nas predstavlja u najjacem klupskom takmicenju?
Nidje veze, nidje logike. Mi bi vam mozda jedino dali bodove da vam je trebalo da ne ispadnete iz lige. To i nekako bih mogu da razumijem.
Forza Velez!
Gdje to u svijetu tzv "sampionska" ekipa ili "navijaci" pitaju i mole da im se pusti da bi bili prvi? Ako ta tzv "sampionska" ekipa nemoze dobiti jedan "mali" prigradski klub sa "seljackim" stadionom da li ta tzv "sampionska" ekipa zasluzuje da osvoji prvo mjesto i da nas predstavlja u najjacem klupskom takmicenju?
Nidje veze, nidje logike. Mi bi vam mozda jedino dali bodove da vam je trebalo da ne ispadnete iz lige. To i nekako bih mogu da razumijem.

Forza Velez!
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jao Carsona![]()
![]()
a brato nemoj nam ovde prosipat komplekse koje imas prema FK Sarajevo. Kod nas brato nije tako. Nama je ljubav prema nasem klubu jaca od mrznje prema drugom. Zato pati burazeru i samo se ponizavaj. Uzivam citati tvoje postove s kojim tones poput titanica. Samo nastavi da ti se smijemo
![]()
![]()
eto malo sarajevo nam je nabilo komplekse 8 godina nisu nista osvojili smjesan si buraz ja ti kazem da ovo sto ste vi uradili je za nevjerovati ja cu umrijeti ali mi ovo nece biti jasno pocastiti gradskog rivala sa TITULOM i milioncicem

pa evo odgovori mi sta ti mislis zasto su navijaci Sarajeva bili na vasoj temi citavu proslu sedmicu pa molili boga da nas pobijedite kako mi ne bi bili sampioni ali to je normalno ovo sto ste vi uradili je

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ima li neko pojas za spasavanje da baci Carsonu. Potonu momak

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ima li neko pojas za spasavanje da baci Carsonu. Potonu momak![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ado,Ado1921 je napisao/la:Mali ste vi za VELIKI ZELJEZNICARMostarac1971 je napisao/la:Mi smo jači I od sudbine Nama niko ništa ne može.... Čuj Reala Zar nije Novog Pazara![]()
Pokusacu da ti ovo objasnim lijepo ali istinito.
Ado, neznam koliko imas godina, ali da ti napomenem da je jedini internacionalni standard mjerenja klupske velicine rang lista UEFAe. Zeljo je na toj listi (u svojoj cijeloj istoriji) samo 2-3 sezone bio medju prvih 100. Velez je na toj listi bio medju prvih 100 dosta vise puta.
VELIKI VELEZ je na UEFA rang listi, (1989/90) bio 43ci - sto je ujedno i najveci rang ikada dosegnut od strane i jednog BH kluba u istoriji svih BH klubova (ukljucujuci i solidnog, ali ne i veceg, Zelju). Kao usporedbu, da ti dodam da je prosle godine 43. na toj istoj listi bila AC Roma.
A da ti stvar bude jos jasnija, sezonu 1992/1993 (od Septembra 1992 do Maja 1993), znaci u momentu kada je Mostar bio pod opsadom, kad Velez nije niti jednu tekmu odigrao vec godinu dana, kad je rat sa HVOom tek poceo, i kad je Stadion pod BBom bio sabirni centar civila koji su se vodili u logore - cak i u tom momentu UEFA rang lista je listala Velez kao 81 na toj listi, ispred sljedecih klubova:
Dinamo Moskva,
Valencija,
Dinamo Zagreb,
Zenit iz Lenjingrada,
Real Valladoid,
Espanyol,
Hajduk Split,
Montepellier,
Levski,
Aston Villa,
Fiorentina,
Real Zaragoza,
Tottenham Hotspur,
Liverpool,
CSKA Moskva,
Sevilla,
Fenerbahce,
Arsenal,
Paris St. Germain, i jos mnogih drugih.
Nemoj da te zbunjuju trofeji iz lige koja je 100ta na svijetu i gdje se sve namjesta i gdje klub moze licencu "dogovorit juce" kad nije ni rok za aplikaciju dosao - nego se pitaj ko je VELIKI VELEZ i ko je (solidni, ali ni ublizu tako veliki) Zeljo na SVJETSKOJ SCENI gdje se priznanja nemogu kupiti i gdje se nista ne namjesta.
E tu ces naci svoj odgovor.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 30 apr 2014, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Ne kontam ovog @carsona i ostale Manijake nikako. Šta ste mislili da če se Velež naguziti i pustiti Želju da uzme 3 boda? Da je moje Sarajevo u ovakvog situaciji kao što je bio Željo do prošlog kola i kad bi izgubili istim rezultatom, ljudima bi čestitao na poštenoj i zasluženoj pobjedi, a ne cmizdriti i kukati cijelo vrijeme.
Izvinjavam se na upadu na vašu temu Mostarci
Izvinjavam se na upadu na vašu temu Mostarci

Zadnja izmjena: Rodman, dana/u 30 apr 2014, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
@kimbo,
Optimizam se zasniva čisto na predstavama koje pružamo u zadnje vrijeme. Vjerujem da će igrači do kraja to maksimalno ispoštovati, i nekako smatram logičnim predviđanje nastavka pozitivnog niza. Naravno da nikada ne možeš biti siguran, uvijek se može desiti neka nepredviđena situacija, greška, nesmotrenost, ali se ipak nadam da će igrači odigrati profesinalno, i da ih pobjede neće uspavati. Vjerujem u Feju i njegovu motivaciju.
Igra se od minute do minute, od utakmice do utakmice, i nikada ne smiju zaboraviti čiji dres nose niti se zanositi. Borba za Velež traje 365 dana u godini. Idemo dalje, i mene puca optimizam priznajem, jer u ovom vaktu malo stvari čini zadovoljstvo. Korak po korak, profesionalno, i samo lagano.
Optimizam se zasniva čisto na predstavama koje pružamo u zadnje vrijeme. Vjerujem da će igrači do kraja to maksimalno ispoštovati, i nekako smatram logičnim predviđanje nastavka pozitivnog niza. Naravno da nikada ne možeš biti siguran, uvijek se može desiti neka nepredviđena situacija, greška, nesmotrenost, ali se ipak nadam da će igrači odigrati profesinalno, i da ih pobjede neće uspavati. Vjerujem u Feju i njegovu motivaciju.
Igra se od minute do minute, od utakmice do utakmice, i nikada ne smiju zaboraviti čiji dres nose niti se zanositi. Borba za Velež traje 365 dana u godini. Idemo dalje, i mene puca optimizam priznajem, jer u ovom vaktu malo stvari čini zadovoljstvo. Korak po korak, profesionalno, i samo lagano.
ja stvarno neznam kako vas dvojice nije stid tako se ponasat prema najvecim navijacima najveceg klub,sramotaKadet91 je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ima li neko pojas za spasavanje da baci Carsonu. Potonu momak![]()
![]()
![]()
![]()

Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!
Kadet91 je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ima li neko pojas za spasavanje da baci Carsonu. Potonu momak![]()
![]()
![]()
![]()
buraz necu imenovati vaseg igraca koji se po 1000 put vraca ovim rijecima mi je rekao vecih levata od uprave igraca navijaca Veleza nisam vidio

Nakon sto ti je sinoc sve objasnjeno po pitanju licence kad si se samo ispalio sa foruma ko neka ckicapi veceras opet nastavljas sa pisanjem lazi cime dokazujes da tvoj intelekt i nije bas na onom nivou na kojem ga predstavljas.MostaracVelezovac je napisao/la: Nemoj da te zbunjuju trofeji iz lige koja je 100ta na svijetu i gdje se sve namjesta i gdje klub moze licencu "dogovorit juce" kad nije ni rok za aplikaciju dosao - nego se pitaj ko je VELIKI VELEZ i ko je (solidni, ali ni ublizu tako veliki) Zeljo na SVJETSKOJ SCENI gdje se priznanja nemogu kupiti i gdje se nista ne namjesta.
E tu ces naci svoj odgovor.
glupo je pisati o toj tekmi bila prosla vi pobjedili dosta raje vam je cestitalo na pobjedi i to je to
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.