FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 apr 2014, 16:21

gio10 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Isplati se dat 15 maraka za 15 minuta igre Zelje i 75 minuta igre Sarajeva. Idite svi u zdenku,jedan na drugog,bucajte pare i bacajte im po grbavici. Ovo vam je trenutak da se izivite nad njima i zaobidjete ih na tabeli
E moj druže, nisi tako pisao kad su doveli na mjesto trenera onog što su mu photoshopirane slike :think:

Ne kukajte ba za cijenu, ako volite Sarajevo dat ćete i 30 KM, ali razumijem vas, zašto trošiti 15KM kada znate da ćete izgubiti :tralala:
niste li vi prosipali zalopoljke na cijenu karata protiv Olimpica ? kuknjava
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 30 apr 2014, 16:27

Ma znam ba da je kriza, da je svaka marka ko tepsija, malo sam se šalio za ovih 30 KM, nego jučer sam nabrojao razloge zašto bi vi dali 15KM i ostajem pri tome, neću da ponavljam sad. Uglavnom, natkrivena tribina, fina za dobru podršku vašim ljubimcima, još će kiša padati tako da ćete vi jaki ( manjina ) i ovi malo osjetljiviji biti spašeni od prehlade, a znamo da ima kod vas puno osjetljivih momčića :tralala: :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 30 apr 2014, 16:29

Cuo sam da ce cak mozda i biti lijepo vrijeme za derbi @ gio :mrgreen: , ne sluti kisu majketi danas bas lijepo vrijeme. ;)

Zavrsite vise za cijene ko voli svoj klub ide i tu je kraj price napunicemo sve sto nam dodjele i grmice 90 min. ! :D
04.10.2009 !!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 apr 2014, 16:49

[youtube][/youtube]
SVI, SVI, SVI, SVI !!!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 30 apr 2014, 16:57

Zipa osmijeha kod direktora :cool:
slika
[/quote]
Vidi kod Dupovca maice Sarajevo ovo, ono, a kod naseg kapitena London da nece mozda u Celzi, Arsenal, il mozda bar West Hem il Fulham :lol:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 30 apr 2014, 17:03

Opet hoce da se vade na nama i da zarade jer ne mogu od svojih navijaca, stvarno bezobrazno 15KM sjever, ali vjerujem da ce nas dio biti krcat, ovi neki sto su kontali na istok neka se paze dobro, ono se nikako ne moze nazvati tribinom, kamenje, odvaljene cigle, trava, kakvu bolescinu mozete dobiti i jos 7KM da platis, ne znam ni ko im je dozvolio da se otvori kad su jos davno dobili zabranu za istok!

Bas me cudi sto neki novinari nisu ovo pitali ili pisali o ovom potezu uprave NKŽ
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 30 apr 2014, 17:09

Burberry46 je napisao/la:Opet hoce da se vade na nama i da zarade jer ne mogu od svojih navijaca, stvarno bezobrazno 15KM sjever, ali vjerujem da ce nas dio biti krcat, ovi neki sto su kontali na istok neka se paze dobro, ono se nikako ne moze nazvati tribinom, kamenje, odvaljene cigle, trava, kakvu bolescinu mozete dobiti i jos 7KM da platis, ne znam ni ko im je dozvolio da se otvori kad su jos davno dobili zabranu za istok!

Bas me cudi sto neki novinari nisu ovo pitali ili pisali o ovom potezu uprave NKŽ
FKŽ razabu ;)
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 30 apr 2014, 17:16

jel neko raspolozen za opkladu?ko izgubi mijenja avatar na mjesec dana, po izboru pobjednika.Ko hoce,bujrum! :-)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 30 apr 2014, 17:44

mukitmovac je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Opet hoce da se vade na nama i da zarade jer ne mogu od svojih navijaca, stvarno bezobrazno 15KM sjever, ali vjerujem da ce nas dio biti krcat, ovi neki sto su kontali na istok neka se paze dobro, ono se nikako ne moze nazvati tribinom, kamenje, odvaljene cigle, trava, kakvu bolescinu mozete dobiti i jos 7KM da platis, ne znam ni ko im je dozvolio da se otvori kad su jos davno dobili zabranu za istok!

FKŽ razabu ;)
Je li FK ili NK vasa uprava jos uvijek nije odlucila.Znam da se salovi sa NK jos uvijek mogu vidjeti. :lol:

http://****/fudbal/zbog-sarajev ... e-nijemce/

Evo onom debilu Aldinu da se uvjeri da je Duljevic odbio Kaiserslautern zbog nas. :mrgreen:

saaudin
Kontakt:

Post Postao/la saaudin » 30 apr 2014, 17:46

HzSM je napisao/la:
mukitmovac je napisao/la:

FKŽ razabu ;)
Je li FK ili NK vasa uprava jos uvijek nije odlucila.Znam da se salovi sa NK jos uvijek mogu vidjeti. :lol:

http://****/fudbal/zbog-sarajev ... e-nijemce/

Evo onom debilu Aldinu da se uvjeri da je Duljevic odbio Keiserslautern zbog nas. :mrgreen:
i reala je odbio bez razmisljanja :rol: :rol: :rol:

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 30 apr 2014, 17:49

saaudin je napisao/la: i reala je odbio bez razmisljanja :rol: :rol: :rol:
Real tek treba odbiti kad nakon dobrih partija u dresu Sarajeva posalju visemilionsku ponudu,a on kaze da za Sarajevo igra iz ljubavi i da ga novac ne privlaci. :lol:

Uglavnom ovi sto potpisu za Zelju mogu se jedino pohvaliti da su odbili banovicku Buducnost.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 30 apr 2014, 17:53

HzSM je napisao/la:
saaudin je napisao/la: i reala je odbio bez razmisljanja :rol: :rol: :rol:
Real tek treba odbiti kad nakon dobrih partija u dresu Sarajeva posalju visemilionsku ponudu,a on kaze da za Sarajevo igra iz ljubavi i da ga novac ne privlaci. :lol:

Uglavnom ovi sto potpisu za Zelju mogu se jedino pohvaliti da su odbili banovicku Buducnost.
Eventualno Drinu iz Zvornika ...
1946

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 apr 2014, 18:14

" onclick="window.open(this.href);return false;
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 30 apr 2014, 19:00

Jel Sarajevo kompletno protiv Zelje ili ima nekih izostanaka?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 apr 2014, 19:08

exbabilon je napisao/la:Jel Sarajevo kompletno protiv Zelje ili ima nekih izostanaka?
Tuto kompleto bi trebalo biti..malo je Jajalo bio rovit al danasnji trening je odradio punom parom tako da ce i on najvjerovatnije biti spreman..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 apr 2014, 19:26

Znači Jajalo bi mogao igrati u derbiju. To je vijest koja me raduje, jer je njegovo iskustvo potrebno na sredini terena u ovakvim utakmicama.
Mada ako ne bude 100 % spreman ne treba rizikovati, ipak je duel u Kupu rezultatski važniji od derbija.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 30 apr 2014, 19:44

slika

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 apr 2014, 19:46

hilmo je napisao/la:Znači Jajalo bi mogao igrati u derbiju. To je vijest koja me raduje, jer je njegovo iskustvo potrebno na sredini terena u ovakvim utakmicama.
Mada ako ne bude 100 % spreman ne treba rizikovati, ipak je duel u Kupu rezultatski važniji od derbija.
Ma nakon utakmice protiv Viteza ja bi Kovacevicu dao priliku i na derbiju...ako ne bude sve ok uvijek se moze zaminjeniti..al mislim da momak posjeduje kvalitet..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 apr 2014, 20:06

mma_hz je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Znači Jajalo bi mogao igrati u derbiju. To je vijest koja me raduje, jer je njegovo iskustvo potrebno na sredini terena u ovakvim utakmicama.
Ma nakon utakmice protiv Viteza ja bi Kovacevicu dao priliku i na derbiju...ako ne bude sve ok uvijek se moze zaminjeniti..al mislim da momak posjeduje kvalitet..

Kovacevic ce biti igracina,ali sad ga ubaciti u vatru moze biti kontraproduktivno.Svaku gresku navijaci na derbiju ti zampamte,a to za Kovacevica ne bi valjalo.

Nesto sam ubjeđen da cemo u nedelju lagano slaviti.Onako lagano bez opterecenja,mnogo smo opsaniji.Zeljo me nije odusevio ni na jednoj od zadnjih tekmi,osim sto je nesto odigrao protiv Leotara,i Celika koji je došao reda radi.Protiv Mladosti lose pravo mada je bila kiša,ali bice i u nedelju. Protiv Veleza su izgledali izgubljeno.Kod njih je trenutno situacija uzdrmana porazom u Mostaru.Igraci su i psihicki i fizicki iscrpljeni, i jedva cekaju da odrade te dvije utakmice,i da se fataju noge.Narocito ovi igraci koji su duze u klubu,oni vise nemaju motiva za igru,i jedva cekaju kraj prvenstva.

Koliko god njihov trener Dino izgledao nasmijano,optimisticno,situacija im nije ni blizu toga.Oni pokusavaju utakmicu-derbi prestaviti kao za prestiž ,mada su svjesni da porazom gube Evropu,a klub dovode u jos tezu situaciju.

Mislim da bi ovu njihovu situaciju trebali iskoristiti, i kone lagano izbaciti iz Evrope. :clap:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 30 apr 2014, 20:09

amypitar je napisao/la: Mislim da bi ovu njihovu situaciju trebali iskoristiti, i kone lagano izbaciti iz Evrope. :clap:
Pazite, previše priželjkujete to. Da se ne desi kontraefekat :salut:
Ja te volim, volim Željo..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 14 gostiju.