Ma, nije samo Coutinho tu zatvoren, Mou je jednostavno ugasio utakmicu, zatvorio je, usporio tempo potpuno, i nije branio igraca, koliko sam prostor, po sredini, i terao jednostavno nase igrace na besomucne centar-suteve, na koje mi nismo navikli niti imamo tog target man-a da skuplja te lopte.fera je napisao/la: pisao sam vec o tome a i dalje mislim da je mourinho zasnovao taktiku protiv liverpoola upravo na tome da pokrije ostale igrace a da coutinha pusti da igra jer on kad mu zatvoris sve opcije za pas nije opasan igrac.
ne mislim da ga treba prodati ali mora imati konkurenciju jer ovako nece nista nepredovati vec ce se opustiti i stagnirati kao igrac...
A mi cim dodatno sporije igramo, to jednostavno nije to, i onda i Sterling u toj situaciji nije toliko jak, jer je on najjaci u tranziciji i brzoj kontri.
Mislim da si malo prestrog prema Coutinhu, sumnjam da je on bas "katastrofalan", ali da je nekonstantan to je istina. A nikako da se istakne cinjenica da Cou vise trci, i radi vise u odbrani, a to se itekako zapostavlja, vidan napredak tu.
Na vise frontova, nam upravo trebaju nekoliko opcija za njegovu poziciju, zato ce Suso i valjda Lallana biti odlicne opcije, jer ovako nemamo dobru zamenu, kada Coua ne ide.
Sto se stopera tice, treba videti situaciju ko ce da ide, pa onda proceniti da li treba jos jedan. Mislim da od Ilorija moze da bude odlican igrac, samo treba vreme, sto je za stopere najbitnije.