Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Vec godinama nam predvidjate propast a vi budistu doveli da se spasite od iste.Pustite nas da prodajemo,kupujemo,krademo jer vi ste pokupili sve dobro ovog svijeta i nema mjesta pod ovim suncem sen za Vas.Ma **** sa demagogijom.
Alo neko zna, kad je Duljevic zadnji put nastupao za Olimpic, prije suspenzije?
Hvala.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Hvala.
Protiv Sarajeva 9.marta.cobefks je napisao/la:Alo neko zna, kad je Duljevic zadnji put nastupao za Olimpic, prije suspenzije?
Hvala.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Prosao je prvi april davno jarane.tareizo je napisao/la:djaba vam sve kad vi nemate istinsku ljubav prema klubu(SVI STE VI NAVIJACI IL ZELJE IL SARAJVA HTJELI TO PRIZNAT IL NE),kad nemate taj pobjednicki mentalitet,kad nemate navijace ,vi uvjek gubite vazne utakmice djaba vam i taj Gracic i svi igraci kad napunite Stadion samo kad vam Zeljo i Sarajevo dodju u ogste(o nama necu jer to bilo jednom i mozda nikad vise)
eto vi navijaci Olimpika recite mi samo dali bi Olimoik zijanio protiv Zelje i Zrinjskog da ste igrali srcem i da ste ekipa s tradicijom vi cete se ugasit onog trenutka kad taj Gracic ne bude vise imo interesa ,a pitanje je koliko je iskesiro za pustanje Zelji i Zrinjskom vjerovatno solidnu svotu ,za par godina dozivjecete sudbinu dzerzeleza zivibili pa vidjeli
Nego sto je vama ovoliko krivo da smo navijaci Olimpica i ne mozete prihvatiti to?
Ti neces znati sta je "istinska ljubav" dok ne pocnes navijati za Olimpic.

Procitaj ovu poruku pa ce ti sve biti jasno:
http://i.share.pho.to/f59f210d_o.jpeg
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Zaboravio sam par igraca u sastavu staviti, izvinjavam se!

I prodamo li Gojaka i Sivsica, znam da Zec moze na krilima igrati, samo sto je tako dobar napadac radije bih da nastavi u napadu, a da neko drugi igra na lijevom krilu. Hadzikadunic ce nam biti odlican na krilima, samo sto je jos vrlo mlad.

Ako bude se vratio Subasic, normalno da ce i igrati!Mokroguz je napisao/la:[...]
Ovo je ipak dosta spekulacije, ukratko mislim da tako nesto 5-6 odlaze iz raznih razloga, neki od tih 5-6 su vec i napustili. Kostur ekipe mi se cini da je zakovan pa nadam se da ce izgledati ovako sljedece sezone:
--------------Hamzic/Husic(Ako prodamo Hamzica)
Rizvanovic - Regoje - Torlak - Subasic
---------------Handzic - Lede/Bogicevic-------------
Smajic ------------------------------- Gojak?/Sivsic?
-----------------------Zeba
------------------------Zec
[...]

I prodamo li Gojaka i Sivsica, znam da Zec moze na krilima igrati, samo sto je tako dobar napadac radije bih da nastavi u napadu, a da neko drugi igra na lijevom krilu. Hadzikadunic ce nam biti odlican na krilima, samo sto je jos vrlo mlad.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jucer sam saznao da je vec prije mjesec dana za Olimpic potpisao kadet clan akademije Kemal Salihagic.
Izuzetan talent i vodeci strijelac kadetske lige BIH,i ako vise ne igra za kadete vec je prikljucen 1.timu.
Izuzetan talent i vodeci strijelac kadetske lige BIH,i ako vise ne igra za kadete vec je prikljucen 1.timu.
Da, i ja sam cuo. Po 30+ golova svake sezone, masina od mladica. Samo ne pise u biltenima nfsbih, barem u onima kojih sam ja vidio pa mozda je neki predugovor ili cekaju da registracija prodje.
Bilo bi jako zanimljivo njega staviti u napadu, Zec na lijevom krilu(ako ne bude Gojaka), pa da vidimo sta Salihagic zna da uradi.
I kontam nesto za Gojaka, ono sto je Zeljo uradio oko Hodzica(posudili ga nakon prodaje) prija Hodzicu mnogo u karijeri jer gradi svoje ime i dalje, pametan potez Zeljeznicara. Bilo bi dobro tako i mi da posudimo Gojaka kad ga prodamo, jer nece valjda klubovi kao Arsenal odma ga staviti u prvom timu, a nama bi svakako bio dobrodosao u sastavu i ekipi. A ako ne daju, onda imamo dovoljno igraca sa Salihagicem da pokrijemo rupe.
Bilo bi jako zanimljivo njega staviti u napadu, Zec na lijevom krilu(ako ne bude Gojaka), pa da vidimo sta Salihagic zna da uradi.

I kontam nesto za Gojaka, ono sto je Zeljo uradio oko Hodzica(posudili ga nakon prodaje) prija Hodzicu mnogo u karijeri jer gradi svoje ime i dalje, pametan potez Zeljeznicara. Bilo bi dobro tako i mi da posudimo Gojaka kad ga prodamo, jer nece valjda klubovi kao Arsenal odma ga staviti u prvom timu, a nama bi svakako bio dobrodosao u sastavu i ekipi. A ako ne daju, onda imamo dovoljno igraca sa Salihagicem da pokrijemo rupe.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ali ne mogu se dovoljno nasmijati ovome:

A nije mu zao da predje rivalu ovako mlad.„Prezadovoljan sam i drago mi je što je sve završilo na ovaj način. Žao mi je što nisam igrao u posljednje vrijeme za Olimpic, ali takva je bila politika kluba i ja tu ništa nisam mogao. Osim Sarajeva je postojala ponuda Splita i još par klubova, ali ja sam se odlučio za Koševo i siguran sam da nisam pogriješio,“ kaže Duljević za SportSport.ba, i dodaje:

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- VigorMostarac
- Kontakt:
Žao mi je što se na vas kola slomiše pa ispade da ste dali Zrinjskom i tako neke priće se glupe proširiše po forumu i prije utakmice da je Olimpiku kanulo i da je 2 tu ko kuća.
Niđe veze ljudi nerazmišljaju da i igrači Olimpika imaju obraz i da su bili pod velikim pritiskom a na otoku dolazila ekipa koja ima šampionske ambicije a neko iz 3 lige.
Želim Olimpiku sve najljepše kao i drugim klubovima i da svi igraju pošteno a nadam se da igraju i da nam bude što kvalitetni i bolji fudbal.
Svim onima koji su možda nekad ili negdje ućestovali u korumpciji želim da im bog podari ćistu svjest i da to više nikad ne rade je ćiniš onda loše drugima a svi koji ćine loše drugima će odgovarati jednog dana neko sudu-neko bogu.
lp i svako dobro
Niđe veze ljudi nerazmišljaju da i igrači Olimpika imaju obraz i da su bili pod velikim pritiskom a na otoku dolazila ekipa koja ima šampionske ambicije a neko iz 3 lige.
Želim Olimpiku sve najljepše kao i drugim klubovima i da svi igraju pošteno a nadam se da igraju i da nam bude što kvalitetni i bolji fudbal.
Svim onima koji su možda nekad ili negdje ućestovali u korumpciji želim da im bog podari ćistu svjest i da to više nikad ne rade je ćiniš onda loše drugima a svi koji ćine loše drugima će odgovarati jednog dana neko sudu-neko bogu.
lp i svako dobro
VFC THE RELIGION
Evo kaže bivši nam prvotimac da je prešao zbog ljubavi prema bordo boji a ljudi nam ovdje objašnjavali kako više voli plavu.A da li stvarno više voli bordo boju ostaje enigma?
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 01 maj 2014, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Inače šta ima novo kod vas u Krajini?
Kakva su ocekivanja armije navijaca Olimpica u zadnja dva kola?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Za nas je prvenstvo zavrseno.Pravimo trenersku i igracku krizaljku.Ulazemo u kamp u Hadjicima koji od ljeta ce biti u nasoj funkciji.Sve je po planu osim rezultata.Finansijski ocekujemo para da cemo kasu napuniti do vrha.Organizaciono cemo se posloziti i u juris naredne sezone,imati cemo uslove sto osim Sirokog niko nece imati.
Kako lupus kaze; nama je prvenstvo zavrseno. Ekipa valjda igra sad da se zabavi malo, da mozda malo zanimljivo bude prvenstvo drugima i mogu biti ponosni ako budu kome zapeli.
Izgubimo li ove subote zavrsavamo na osmo mjesto, pobjedimo li onda zavrsavamo na sedmo mjesto, jer i Borac i Velez imaju lagane protivnike, cudilo bi me da ne pobjede sad, a vec zadnje kolo su nam pobjegli dovoljno dok je Siroki tezak protivnik.
A sto se tice nas i Slavije, ja licno vjerujem u pobjedu jer smo bolji od Slavije. Pobjeda bi mozda dala ekipi pouzdanja malo. Zao mi je da nece Lede moci igrati ovih zadnjih par kola zbog crvenog. Cini mi se onaj sudija protiv Zrinjskog je prekrsio granice protiv nasih igraca, ali sta je tu je.
EDIT:

Izgubimo li ove subote zavrsavamo na osmo mjesto, pobjedimo li onda zavrsavamo na sedmo mjesto, jer i Borac i Velez imaju lagane protivnike, cudilo bi me da ne pobjede sad, a vec zadnje kolo su nam pobjegli dovoljno dok je Siroki tezak protivnik.
A sto se tice nas i Slavije, ja licno vjerujem u pobjedu jer smo bolji od Slavije. Pobjeda bi mozda dala ekipi pouzdanja malo. Zao mi je da nece Lede moci igrati ovih zadnjih par kola zbog crvenog. Cini mi se onaj sudija protiv Zrinjskog je prekrsio granice protiv nasih igraca, ali sta je tu je.
EDIT:

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Drago mi je vidjeti da ste optimisticni i puni elana. Sad nesto razmisljam o gostovanjima. Idete li vi organizovano na gostovanja? Mislim da vam to nije neki problem jer mozete stati u dva auta...
Da nisi možda temu promašio?Nedavno si ovdje dosađivao pa si opet odlučio navratiti.
Koliko vidim ovo je tema o Olimpicu i pitam idete li na gostovanja... Kako sam promasio temu?
Ti ne postavljaš pitanja već provociraš.Od ranije si "provaljen".
Vidim Stubican jucer uradio gol u novoj ekipi, i dalje igra u odbrani, 4 golova - 9 utakmica.
Ma da mu je ta ekipa u cetvrtoj ligi Austrije negdje, bice zanimljivo vidjeti hoce li napredovati sada i ici u bolji klub u Austriji.
A smijesno je da je vec prestigao mnogih u svojoj ekipi sto se tice golova, igrao haman tri puta manje vremena od svih njih(9 utakmica, a ovi po 20+ i imaju jedno 3-7 golova, i to napadaci i vezni igraci).
Svaka mu cast.
I bas mi je drago da ide dobro Hajradinovicu, Harbi i Mujicu, svi daju golove.
EDIT:
Uvijek ce biti naroda koji ce vikati da izbacis nekoga cim taj neko pogrijesi, strucnjaci trebaju prepoznati kad je to dobra ideja i kada nije, zato kapa dole Faiku.
Jer onoliko dobrih partija Hamzica nije slucajnost, i ne zavisi igra samo od golmana. Treba mnogo vise losih partija da bi srusilo status jednog igraca, takodjer i kad neki igrac vrlo dobro odigra dva triput ne znaci da je zvijezda od jednom, nego treba tu formu dugo drzati da se potvrdi da nije samo slucajnost i kao rezultat nekih okolnosti.
Ma da mu je ta ekipa u cetvrtoj ligi Austrije negdje, bice zanimljivo vidjeti hoce li napredovati sada i ici u bolji klub u Austriji.
A smijesno je da je vec prestigao mnogih u svojoj ekipi sto se tice golova, igrao haman tri puta manje vremena od svih njih(9 utakmica, a ovi po 20+ i imaju jedno 3-7 golova, i to napadaci i vezni igraci).

I bas mi je drago da ide dobro Hajradinovicu, Harbi i Mujicu, svi daju golove.

EDIT:
Bravo Fajo!Na pitanje hoće li sa gola skinuti Dinu Hamzića koji je kumovao porazu u prošlom kolu, Kolar je odgovorio:
„Neću! Ne želim sahraniti momka. Ja stojim i iza njega i iza svih igrača koji su danas tu. Kada nam je donosio bodove bio je zlatan, a danas bi ga kao mijenjali. Gerrard je najveća legenda Liverpoola, pogriješio je i možda će ih koštati titule, pa ga niko ne sklanja.“

Uvijek ce biti naroda koji ce vikati da izbacis nekoga cim taj neko pogrijesi, strucnjaci trebaju prepoznati kad je to dobra ideja i kada nije, zato kapa dole Faiku.

Jer onoliko dobrih partija Hamzica nije slucajnost, i ne zavisi igra samo od golmana. Treba mnogo vise losih partija da bi srusilo status jednog igraca, takodjer i kad neki igrac vrlo dobro odigra dva triput ne znaci da je zvijezda od jednom, nego treba tu formu dugo drzati da se potvrdi da nije samo slucajnost i kao rezultat nekih okolnosti.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
136 trenutno aktivnih gostiju na stranici Olimpica, jesam li to ja nesta promasio?
Jel se sta desilo?

Jel se sta desilo?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.