Forum huliganu 'esi mi dobar?
Pod broj jedan, dijete moje... Niti je Banja Luka selo niti je Prijedor selo, niti ko koga mrzi sem vas klinaca sto se nabrijavate na neko huliganstvo. Ovo je liga kakva jeste, Rudar zasluzuje da ispadne ove godine iz lige jer ima ubjedljivo najlosiji i sastav i igra ocajan fudbal. Uglavnom to seljaci bla bla pa 65% "Banjalucana" nisu zapravo "Banjalucani" vec su Glamocani, Grahovcani, itd. To ce svaki stariji i normalniji navijac Borca reci (sem onih glamocana, grahovcana sto navijaju za Borac jer im je to kul).
Uglavnom za Borac veliki respekt, ne vjerujem da ce izgubiti od Travnika zadnje kolo ali kako god Rudar ispada.
Nebitna tema uopste, mlatnite sve do kraja i u zdravlje da Bog da osvojili ligu dogodine

Hehe internet huligan,eh kad me natjeras ovako ranom zorom da pisem svaka ti cast

Evo krenucu kao i ti,pod broj jedan tebi se nisam obracao nego ovim moralistima kojim je Borac kriv sto idu u drugu ligu koji preklinju Banja Luku i Banjalucane ali odgovoricu ti iz razloga sto si krajnje korektno zavrsio....
Kao drugo garantujem da sam stariji od tebe ali eto to je totalno nebitno....
Ovako na utakmice me je prije rata stari vodio,prvu utakmicu na koju sam sam otisao bila je bas protiv Rudara 95' godine,od tad pa do danas nisam propustio desetak utakmica na gradskom.Gledao sam utakmice kad je na stadionu bilo nas pedesetak,protiv Rudar Ugljevika igralo se kolo na istoku da utabamo snijeg koji je bio pola metra,kada nam golman suta penale i proslavlja go kao da je Ronaldo,kad igramo utakmicu a znamo da smo ispali iz lige,jer nas prodaju iz Sokoca i da ne nabrajam vise ali nikad se gore nisam osjecao nego zadnjih par utakmica.
Borac nije nikada bio u losijoj situaciji i nikad losija atmosfera nije bila u klubu,dodjem ovde na forum da procitam nesto i naletim na Prijedorcane koji mi pricajju o moralu.
Zato je moja reakcija bila takva,imam prijatelja iz Prijedora,radio sam sa momkom iz Prijedora,cak smo gledali jednu utakmicu zajedno tamo,zato je reakcija bila takva,svakako da nisam mislio na sve Prijedorcane.
A ako je iko zasluzio da ispadne iz lige to je Rudar,igraci koji idu na utakmice sa punim dzepovima tiketa ne zasluzuju da igraju,kad ides na utakmicu i kazes izgubicemo 3 1,kad dodjes u Bl i ne pogledas na go,a gradonacelnik moljaka da se pusti,i onda smo vam mi krivi.
Poznajem jednog igraca Rudara,kad zavrsi sezona reci cu ti njegovo ime,pa znam situaciju u klubu odlicno,tako da ste sami sebi krivi....
Al se raspisa zakasnicu na posao

,sportski pozdrav iz BL za tebe a tvojim sugradjanima sto piskaraju ovde neka je na casti....