BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Sapuiza
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Sapuiza » 30 apr 2014, 12:30

nadam se da bavarci neće potonuti nakon ovog od sinoć, jer za jaku borussiju nam treba i jaki buyern. :kafa:

goetze se zasad nije usrećio u bavarskoj. hijerarhijski je tek 6. pepov pick, iza riba, roba, mullera, kroosa i thiaga.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 30 apr 2014, 12:52

Semire malo si pretjerao sa kafom u posljednje vrijeme, pazi da se nenadano ne prosereš ;)
Agieren statt reagieren

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 30 apr 2014, 13:24

Ne znam jeste li primjetili sto se mali debeli usrecio u najseljackijem gradu Deutschlanda? :rol:

Ocekujem da sa klupe odgleda i poraz u finalu kupa. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 30 apr 2014, 13:36

Sapuiza je napisao/la:nadam se da bavarci neće potonuti nakon ovog od sinoć, jer za jaku borussiju nam treba i jaki buyern. :kafa:
:lol: :lol:

Inace...

slika

E hoce ti vlada biti dobra, ko salke 04 :mrgreen:

Eto sta se desi kad pojacavas ligu kroz kupovinu glavnih igraca konkurentima!
Oslabis ih :arrow: nije ti problem da osvojis titulu 7 kola prije kraja :arrow: padnes u formi :arrow: dobijes po tamburi...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 30 apr 2014, 13:45

slika

Bra'o, bra'o.
Mi madridiste gospoda smo na strani pravde, sto znaci da smo uz vas u finalu Kupa. Sretno :kafa:
Marksizam u skole!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 30 apr 2014, 14:59

Pale_Companion je napisao/la:Semire malo si pretjerao sa kafom u posljednje vrijeme, pazi da se nenadano ne prosereš ;)
Ne bi trebalo Bljedunjavi. :wave: Kvalitetna je kafica... :kafa: :mrgreen:
Nach Informationen der italienischen Zeitung ‚La Stampa‘ will Dortmund nun ernst machen. Demnach bereiten die Verantwortlichen der ‚Schwarz-Gelben‘ ein Angebot über 25 Millionen Euro vor. Zudem bietet der BVB Immobile ein Gehalt über rund zwei Millionen Euro.
http://www.fussballtransfers.com/serie- ... bile_44477" onclick="window.open(this.href);return false;
Ponovo malo o Immobileu. Italijani prenose da će BVB ponuditi preko 25 mil. za njega i veću platu za 2 mil. od njegove trenutne koju prima. :facepalm: Puno je to b'ate. :crazy: Jedino ako Klopp isključivo hoće njega, mada za te pare se može dovest' i Lukaku. :geek:

Glasinama nikad kraja, :damn: sad se nešto pominje i Firminho. :crazy: Što je previše, previše. Očekujem tog još je'nog napadača i to je to. Volio bih da se to što prije riješi, jer svaki dan novo ime ispliva i malo je to iritantno. :twisted: :kafa:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 30 apr 2014, 16:22

Idemo bvb u kupu od vas ocekujemo bar 4:0 :urnebes:
Real nije samo klub,on je smisao zivota.

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 30 apr 2014, 22:35

Napokon da pobjedi fudbal,Atletico prejak stvarno.
Hvala Bogu pa necu vise gledat ovog smorinja i njegove autobuse,ubije mi covjek svaku zelju za zivotom a ne za fudbalom :)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 30 apr 2014, 23:02

samir1909 je napisao/la:Napokon da pobjedi fudbal,Atletico prejak stvarno.
Gdje ces bolje nego kad u 2 dana Pep i Jose dozive debakl...fudbal wins :kafa:

Simeone nastavio ono sto je Klopp donio prosle sezone...jedno veliko osvjezenje za europski fudbal.Sljedece sezone Atletico-BvB finale u Berlinu :opaopa:

Smele u sastavu za Hoffenheim...odlicne vijesti s obzirom da je i Durm povrijedjen.

Sapuiza
Kontakt:

Post Postao/la Sapuiza » 30 apr 2014, 23:05

jebomepas ako ja dogodine od nas ne očekujem opet finale lp.

ove sezone bilo bi lijepo da atlete uzmu pored ova 3 zla u polufinalu.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 30 apr 2014, 23:12

ma Real će to uzeti, kad su izbacili nas onako sretno onda idu do kraja siguran sam...

više je red da klepimo ovaj hopenhajm ali poštenski da ih naguzimo

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 30 apr 2014, 23:59

Greivis je napisao/la:Ne znam jeste li primjetili sto se mali debeli usrecio u najseljackijem gradu Deutschlanda? :rol:

Ocekujem da sa klupe odgleda i poraz u finalu kupa. :kafa:
http://www.dw.de/zaboravite-new-york-m% ... /a-5734829" onclick="window.open(this.href);return false; :cool:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Klare

Post Postao/la Klare » 01 maj 2014, 01:19

Pale_Companion je napisao/la:Semire malo si pretjerao sa kafom u posljednje vrijeme, pazi da se nenadano ne prosereš ;)
:lol:
Dobra ova. :urnebes:

Nisam očekivao da će se ovdje ovoliko slaviti.

Zašto ste takvi? :?

Zar je ta mržnja toliko duboka? :?

Cauchy23
Kontakt:

Post Postao/la Cauchy23 » 01 maj 2014, 07:14

Klare je napisao/la: Nisam očekivao da će se ovdje ovoliko slaviti.
Šta se slavi?
Klare je napisao/la:Zašto ste takvi? :?
Jesi li dobro? Ko te povrijedio pa tako pričaš?
Klare je napisao/la:Zar je ta mržnja toliko duboka? :?
Kakva mržnja?

Sapuiza
Kontakt:

Post Postao/la Sapuiza » 01 maj 2014, 10:13

ma kraFice su jako osjetljiva bića. rekao bi čovjek da je ovdje bilo sveopće slavlje zbog njihove blamaže, a ne par soft prcova.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 01 maj 2014, 13:25

Jel to mene oci varaju il se lizete sa madristima i truhlim englezima, pa nemogu da vjerujem iznenadjen sam, nikad nisam mrzio nekoga i nasladjivao se necim neuspjehom, cak sam dosao prvi da cestitam perfektnu utakmicu protiv reala koju ste odigrali, samo ste me sad ubijedili da je bajo posijo strah prosle god i da to traje pa se sad ono vi udruzili da ismijavate, nisam se to nado od domuzara al eto!

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 01 maj 2014, 16:49

bavaracmujo je napisao/la:Jel to mene oci varaju il se lizete sa madristima i truhlim englezima, pa nemogu da vjerujem iznenadjen sam, nikad nisam mrzio nekoga i nasladjivao se necim neuspjehom, cak sam dosao prvi da cestitam perfektnu utakmicu protiv reala koju ste odigrali, samo ste me sad ubijedili da je bajo posijo strah prosle god i da to traje pa se sad ono vi udruzili da ismijavate, nisam se to nado od domuzara al eto!

Bahati ste tako se ponasate uprava,navijaci.
Zato nemas se sta cudit reakcijama citave evrope pa tako ni nas moramo Vam se smijat jer je smjesno :lol:
Al hajd do godine mozda posaljete ponudu da kupite zuti zid ne znam eto vise kako da vam se ugodi a da vam se drugi dive ko nama :)

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 01 maj 2014, 18:58

Nastavljaju se spekulacije o pojacanjima BVB-a:
Borusija bi Ljajića

Fudbalski reprezentativac Srbije Adem Ljajić mogao bi na leto da napusti Romu i pređe u Borusiju iz Dortmunda za 18 miliona evra.

Kako prenosi italijanska štampa, predstavnici Borusije poslednjih nedelja pratili su igre Ljajića, a interesovanje je pokazao i Liverpul. Sportski direktor Rome Valter Sabatini predložio je Borusiji Ljajića u zamenu za Pjera Emerika Obamejanga, ali je trener "milionera" Jirgen Klop odbio tu mogućnost, pa će rimski klub tražiti cenu od 18 miliona evra.

Ljajić, koji je ove sezone nastupio na 26 mečeva i postigao osam golova, nedavno je rekao da želi da ostane u Romi, ali uz veću minutažu.
A i cini se nista od Drmica u BVB-u
Drmić je odabrao Bayer

Prema pisanju njemačkog dnevnika Expressa, švicarski napadač hrvatskog porijekla Josip Drmić karijeru će od sljedeće sezone nastaviti u Bayer Leverkusenu.

Drmić (21) je prošlo ljeto prešao iz Züricha u Nürnberg u čijem je dresu ove sezone postigao 16 pogodaka, što ga trenutno čini trećim strijelcem Bundeslige. Privukao je time pažnju brojnih klubova, a čini se da su utrku za njega dobili ''apotekari''.

Službene potvrde zasad nema i vjerojatno je neće biti do kraja prvenstva budući da se Nürnberg nalazi usred borbe za ostanak. No, Express tvrdi da je švicarski reprezentativac odabrao Bayer i da je to gotova stvar. Na neki je način to potvrdio i sportski direktor Borussije Mönchengladbach Max Eberl koji je također nastajao dovesti mladog nogometaša.

- Bili smo iznimno zainteresirani za Drmića, ali nismo imali šanse.

Express tvrdi da je Bayer ponudio Nürnbergu znatno više od 4.5 milijuna eura koliko iznosi odštetna klauzula u Drmićevom ugovoru. Izbacili su time ''apotekari'' sve ostale zainteresirane klubove iz utrke.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 01 maj 2014, 21:30

Nemam obicaja pisati po drugim temama i nekom se pravdat misljenja sam da se kriva drina nemoze ispravit pa se tako i ponasam. al stvarno (semire) jel ti ili ostatak foruma misli da pravi navijaci bayerna se ponasaju kao ova pojedina djeca na nasoj temi, prije svake bitne utakmice euforija na maximali a ako se izgubi tekma na kraju onda se psuje igracima trenerima i citavom klubu, jesul to pravi navijaci eto ti mi odg, sto se tice te glupe price o kupovini i slabljenju ostalih ekipa onda mi recite sta real man city celzi rade u svojim ligama, ko je branio dortmundu da kupi dante mandjukica, brate mili nisu oni bili skupi, opet ponavljam ne pravdam se nikome al realno to sto pojedinci vise mrze bajern nego sto vole svoj klub nikad mi nece biti jasno!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 01 maj 2014, 22:05

negdje sam pročitao da su naši Reusu isplatili 6 milijuna eura te tako otkupili klauzulu iz ugovora od 35 milki kako se ne bi ponovio slučaj Gotze i da je uz to ponuđen novi ugovor za povećanje plaće za 2 milijuna eura kao što se i pisalo neki dan, e sad bilo bi lijepo da je istina i da klauzula više ne postoji, a očekuje se da potpiše novi ugovor do finala DFB kupa...

ako je istina, Marco :tokralju:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.