NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Bihac96 je napisao/la:haha kad se desi da je u Gracanici napadnut sudija ili na nekom drugom stadionu to je opravdano.Sjecam se sta se je pisalo kad je u Mionici sudija napadnut i kad su ga ganjali sjekirom i sudija pobjegao u neku sumu onda su se tad nazivali kraljevima ti iz Mionice sto su to radili,ali u Bihacu su divljaci i kriminalci.Da li je ikome jasno zasto se to desilo,zasto su ganjali sudija.Jasno se vidi da smo osteceni za dva penala,i jos na to sve sudija prijeti igracu Jedinstva kad dodje u Travnik da ce biti bjen,i sta vi ocekujete na to,kako da se reagira jos u trenutku kad su svi na rubu zivaca.Ja nikako to ne podrzavam,i siguran sam da niko iz Bihaca ne podrzava pa i u ostalim gradovima jer moras biti tacno ludjak da samo cekas kad ce se desiti nesto da ganjas sudiju po terenu,ali nazalost zivimo u drzavi u kojoj je to normalno,i tu se nema sta pricati.Kad je u pitanju Jedinstvo na ovom forumu niko nema realan svi napadaju konstantno,nema kakve se price ne vuku ovdje.Da je to pocelo od druge polusezone pa bi se to nekako razumjelo ove price kriminalci,zlocinci,itd,ali to nije pocelo od 16 kola vec od prvog kola se pisu neke nebuloze u vezi Jedinstva,ima tu i neki stvari koje su istinite,ali se previse pretjeruje,od muhe pravite slona.Kad neko napise nesto u vezi drugog kluba u ovom slucaju Slobode onda je taj sto je to napisao neznalica koja nezna osnovna pravila fudbala,ili je dijete od 13 godina.Ali sigurno znam da u ovoj drzavi ne postoji posten klub,ali doslovno ne postoji pa koliko god se neki pravili postenjacine,ali za to nisu krivi ni Jedinstvo,Sloboda,Bratstvo,Rudar itd da ne nabrajam vec je za to kriv savez Bosne i Hercegovine,njih to ne zanima njima je bitno da oni pune svoje dzepove.I ovdje se vise stvarno nema sta raspravaljat s nekim,kad skoro nema niko realan osim pojedinaca,s kojim se fino moze uci u neke detalje.
Javio se lik koji spominje kapiju i kaze covjeku dabog da poginuo na kapiji i prica o postenju ?

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Prosetaj Fikretazla2 je napisao/la:zlocinacka organizacijo,kako teku pripreme za gostovanje u Banovicima,jeste napunili kofere paraama,a ustvari ne trebate imate vi svog pijuna Zrnica koji ocigledno fino dudla Tigricu
A bgm vidim i ti znas fino dudlati, javljaju se ljudi cija je ekipa u ovom prvenstvu namjestila najmanje tri utakmice u gostimazla2 je napisao/la:zlocinacka organizacijo,kako teku pripreme za gostovanje u Banovicima,jeste napunili kofere paraama,a ustvari ne trebate imate vi svog pijuna Zrnica koji ocigledno fino dudla Tigricu

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Steta sto vi ne mozete pripremiti za Kakanj lovu ,,odmori mali malozla2 je napisao/la:zlocinacka organizacijo,kako teku pripreme za gostovanje u Banovicima,jeste napunili kofere paraama,a ustvari ne trebate imate vi svog pijuna Zrnica koji ocigledno fino dudla Tigricu

Jel, a koje su to namještene. Sve su to isprazne priče bez valjanih argumenata. Kod vas je to toliko postalo ofirno sa Zrnićem, da komotno možemo misliti da je isti na platnom spisku Jedinstva. Kad zatreba, tu je !!!!LloriS je napisao/la:A bgm vidim i ti znas fino dudlati, javljaju se ljudi cija je ekipa u ovom prvenstvu namjestila najmanje tri utakmice u gostimazla2 je napisao/la:zlocinacka organizacijo,kako teku pripreme za gostovanje u Banovicima,jeste napunili kofere paraama,a ustvari ne trebate imate vi svog pijuna Zrnica koji ocigledno fino dudla Tigricu![]()
De shvatite mi da namijestamo sad bi bili 6-7 bodova ispred vas a ne bod iza-jel treba previse biti pametan da se to shvati?Tuzlak04 je napisao/la:Jel, a koje su to namještene. Sve su to isprazne priče bez valjanih argumenata. Kod vas je to toliko postalo ofirno sa Zrnićem, da komotno možemo misliti da je isti na platnom spisku Jedinstva. Kad zatreba, tu je !!!!LloriS je napisao/la:A bgm vidim i ti znas fino dudlati, javljaju se ljudi cija je ekipa u ovom prvenstvu namjestila najmanje tri utakmice u gostimazla2 je napisao/la:zlocinacka organizacijo,kako teku pripreme za gostovanje u Banovicima,jeste napunili kofere paraama,a ustvari ne trebate imate vi svog pijuna Zrnica koji ocigledno fino dudla Tigricu![]()
Jel, a koje su to namještene. Sve su to isprazne priče bez valjanih argumenata. Kod vas je to toliko postalo ofirno sa Zrnićem, da komotno možemo misliti da je isti na platnom spisku Jedinstva. Kad zatreba, tu je !!!![/quote]
De shvatite mi da namijestamo sad bi bili 6-7 bodova ispred vas a ne bod iza-jel treba previse biti pametan da se to shvati?[/quote]
pa namjestate normalno da namjestate,samo sto imate rahiticare u ekipi pa ne mozete mrtvog Igmana i Goska dobit
De shvatite mi da namijestamo sad bi bili 6-7 bodova ispred vas a ne bod iza-jel treba previse biti pametan da se to shvati?[/quote]
pa namjestate normalno da namjestate,samo sto imate rahiticare u ekipi pa ne mozete mrtvog Igmana i Goska dobit
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
da ne namjestate citavu sezonu ne bi bili u borbi za vrh vec iza Rudara, Gracanice, Slobode pa mozda i Gosk-a po "kvalitetu" ekipe...sta oni znaju, samo se pobit pa ako slucajno izbace protivnika iz takta i ubace koji go iz te tuce, pesnitluka i svega sam fudbala... ili dobit kupljenu utakmicu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Dobro je...Hvala na pitanju...Izgleda mi da još nismo odustali od PL,jer u suprotnom,vjerovatno bi netko drugi sudio. P.S. Objasni, zašto bi Zrnić fino dudlao Tigricu...Niđe veze, ali ipak tko zna...zla2 je napisao/la:zlocinacka organizacijo,kako teku pripreme za gostovanje u Banovicima,jeste napunili kofere paraama,a ustvari ne trebate imate vi svog pijuna Zrnica koji ocigledno fino dudla Tigricu

-
- Interni moderator
- Kontakt:
sve si ti to fino srocio..za pustit suzu...nego,jel istina da si momku iz amerike na pp Kapiju spominjao....ako nisi,halali...ako jesi..nek ti je na cast i obrazBihac96 je napisao/la:haha kad se desi da je u Gracanici napadnut sudija ili na nekom drugom stadionu to je opravdano.Sjecam se sta se je pisalo kad je u Mionici sudija napadnut i kad su ga ganjali sjekirom i sudija pobjegao u neku sumu onda su se tad nazivali kraljevima ti iz Mionice sto su to radili,ali u Bihacu su divljaci i kriminalci.Da li je ikome jasno zasto se to desilo,zasto su ganjali sudija.Jasno se vidi da smo osteceni za dva penala,i jos na to sve sudija prijeti igracu Jedinstva kad dodje u Travnik da ce biti bjen,i sta vi ocekujete na to,kako da se reagira jos u trenutku kad su svi na rubu zivaca.Ja nikako to ne podrzavam,i siguran sam da niko iz Bihaca ne podrzava pa i u ostalim gradovima jer moras biti tacno ludjak da samo cekas kad ce se desiti nesto da ganjas sudiju po terenu,ali nazalost zivimo u drzavi u kojoj je to normalno,i tu se nema sta pricati.Kad je u pitanju Jedinstvo na ovom forumu niko nema realan svi napadaju konstantno,nema kakve se price ne vuku ovdje.Da je to pocelo od druge polusezone pa bi se to nekako razumjelo ove price kriminalci,zlocinci,itd,ali to nije pocelo od 16 kola vec od prvog kola se pisu neke nebuloze u vezi Jedinstva,ima tu i neki stvari koje su istinite,ali se previse pretjeruje,od muhe pravite slona.Kad neko napise nesto u vezi drugog kluba u ovom slucaju Slobode onda je taj sto je to napisao neznalica koja nezna osnovna pravila fudbala,ili je dijete od 13 godina.Ali sigurno znam da u ovoj drzavi ne postoji posten klub,ali doslovno ne postoji pa koliko god se neki pravili postenjacine,ali za to nisu krivi ni Jedinstvo,Sloboda,Bratstvo,Rudar itd da ne nabrajam vec je za to kriv savez Bosne i Hercegovine,njih to ne zanima njima je bitno da oni pune svoje dzepove.I ovdje se vise stvarno nema sta raspravaljat s nekim,kad skoro nema niko realan osim pojedinaca,s kojim se fino moze uci u neke detalje.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
U pravu si druže. Simptomatične su mi baš ove, gore nabrojane ekipe. Siguran sam da je uprava izdvojila gomilu para ,kako bi remizirali sa Bratstvom i evo sad, najsvježiji primjer protiv Gošk-a. Još ih je više para koštao poraz od Rudara,a garant je najskuplja bila pobjeda nad Slobodom (tu su nam baš dozvolili da ih razgulimo). Sumnja je još veća,ako znamo da je to sve kupljeno u Bihaćuultrasstyle_tz je napisao/la:da ne namjestate citavu sezonu ne bi bili u borbi za vrh vec iza Rudara, Gracanice, Slobode pa mozda i Gosk-a po "kvalitetu" ekipe...sta oni znaju, samo se pobit pa ako slucajno izbace protivnika iz takta i ubace koji go iz te tuce, pesnitluka i svega sam fudbala... ili dobit kupljenu utakmicu

-
- Moderator
- Kontakt:
Tuzlaci pojedini zadnje upozorenje za provociranje i ostalo, znate koji ste pronaći ćete se.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ovi sto me prozivaju za neku kapiju,prvo obratite paznju na potpuna imena nickova,jer ima nas dosta sa nickom Bihac i neki brojevi dalje,ocigledno ste me zamijenili.Sve sto pisem pisem ovdje gdje svi vide,na PP ne pisem ni skim
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- anonymous001
- Kontakt:
njima upozorenje a mene odmah isključite sa foruma na mjesec dana!Benjo_AFC86 je napisao/la:Tuzlaci pojedini zadnje upozorenje za provociranje i ostalo, znate koji ste pronaći ćete se.
eto vaše politike ....

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nije to taj covjek uopste drugi garant nekakva maloljetna budala ..nemoj grijesit dusu prema ovome likuTaRgEt_ je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:haha kad se desi da je u Gracanici napadnut sudija ili na nekom drugom stadionu to je opravdano.Sjecam se sta se je pisalo kad je u Mionici sudija napadnut i kad su ga ganjali sjekirom i sudija pobjegao u neku sumu onda su se tad nazivali kraljevima ti iz Mionice sto su to radili,ali u Bihacu su divljaci i kriminalci.Da li je ikome jasno zasto se to desilo,zasto su ganjali sudija.Jasno se vidi da smo osteceni za dva penala,i jos na to sve sudija prijeti igracu Jedinstva kad dodje u Travnik da ce biti bjen,i sta vi ocekujete na to,kako da se reagira jos u trenutku kad su svi na rubu zivaca.Ja nikako to ne podrzavam,i siguran sam da niko iz Bihaca ne podrzava pa i u ostalim gradovima jer moras biti tacno ludjak da samo cekas kad ce se desiti nesto da ganjas sudiju po terenu,ali nazalost zivimo u drzavi u kojoj je to normalno,i tu se nema sta pricati.Kad je u pitanju Jedinstvo na ovom forumu niko nema realan svi napadaju konstantno,nema kakve se price ne vuku ovdje.Da je to pocelo od druge polusezone pa bi se to nekako razumjelo ove price kriminalci,zlocinci,itd,ali to nije pocelo od 16 kola vec od prvog kola se pisu neke nebuloze u vezi Jedinstva,ima tu i neki stvari koje su istinite,ali se previse pretjeruje,od muhe pravite slona.Kad neko napise nesto u vezi drugog kluba u ovom slucaju Slobode onda je taj sto je to napisao neznalica koja nezna osnovna pravila fudbala,ili je dijete od 13 godina.Ali sigurno znam da u ovoj drzavi ne postoji posten klub,ali doslovno ne postoji pa koliko god se neki pravili postenjacine,ali za to nisu krivi ni Jedinstvo,Sloboda,Bratstvo,Rudar itd da ne nabrajam vec je za to kriv savez Bosne i Hercegovine,njih to ne zanima njima je bitno da oni pune svoje dzepove.I ovdje se vise stvarno nema sta raspravaljat s nekim,kad skoro nema niko realan osim pojedinaca,s kojim se fino moze uci u neke detalje.
Javio se lik koji spominje kapiju i kaze covjeku dabog da poginuo na kapiji i prica o postenju ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bihac96 je napisao/la:Ovi sto me prozivaju za neku kapiju,prvo obratite paznju na potpuna imena nickova,jer ima nas dosta sa nickom Bihac i neki brojevi dalje,ocigledno ste me zamijenili.Sve sto pisem pisem ovdje gdje svi vide,na PP ne pisem ni skim
Prvo nije neka Kapija zamolio bih te ako nista proguglaj nije tesko, drugo halali zamjeni je nickova jer ima dosta sa ovim Bihac nickom ja se izvinjavam .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Kad neko od vasi pise o Babi i autonomasima onda je ok, a kad neko spomene kapiju onda trazite postenje
Googlaj te i vi o njima ako ne znate
. Ali sta reci kad se vas 80% ovdje nije ni rodilo kad se desila autonomija i kapija. Ako nista ucite o istoriji svoje drzave, a ne pametujte samo 

Googlaj te i vi o njima ako ne znate

Daj bolan manite se tih stvari iz rata,nije mjesto ovdje da se prica o tome.Pa radije pisite neke gluposti kao do sad,prvocirajte ali o tome nemojte.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.