Dokaz o nepotizmu poslije 2:00drummer je napisao/la:Eh,ovdlicno da si ovo postavio,ovdje osokoljen podrskom svog jurisnika Dautbegovica brutalno vrijedja Prcića vidno iznerviran sto ga je mali opravdano prozvao za nepotizam i pozivanje bratovih igraca.1988risha je napisao/la:Ma na kraju je najvaznije da smo mi svi budale a Sušić je u pravu,i bezgrešan...
Jel frajer sam reče na ovom klipu da ne vjeruje ni u Tinu ni u Hadžića,pa kaze da ih je pozvao na DM na kojem igraju s vremena na vrijeme,ne uvijekAli nisu oni defanzivni igrači koji mogu puno lopti uzeti
I da nisu kao Rahimic ili Zahirovic... A to kao do tada nismo imali u vidu Medunjanina
Pa koji si ih klinac zvao ako oni nisu to što ti treba
![]()
[youtube][/youtube]
Pametnom dosta.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- donniedarko
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sta, opsovao mu nesto? poslao ga negdje? Spominjao mu zenski dio familije?drummer je napisao/la: Eh,ovdlicno da si ovo postavio,ovdje osokoljen podrskom svog jurisnika Dautbegovica brutalno vrijedja Prcića vidno iznerviran sto ga je mali opravdano prozvao za nepotizam i pozivanje bratovih igraca.
Pametnom dosta.
Gdje, na kojoj minuti u tom klipu? Hocu da cujem te brutalne uvrede.
Otvori klip i slusaj, ko ti brani.
Prcic je 100 posto upravu sto se nije odazvao jagodicu... On koji sa 20 godina igra u ligi petice da sjedi na klupi igracima iz amaterskih liga poput nase... Ili da recimo igra jedan cajic prije njega koji godinama nemoze meda u ceskoj... Dajte molim vas... Susic je kretencina samo takva I neka mu je momak jasno poslao poruku ... Hej otpisuje ga po godine prije prvenstva I to objasnjava da kao igra u slabom klubu itd na sto se bilo ko ko iole prati repku I fudbal opcenito moze samo nasmijati ...prcic je bolji od sve I jednog naseg veznog igraca osim salihovica ... Koliko je on pretrcao protiv psg recimo medunjanin nemoze ni za 2 utakmice ... A o tinky-vinkyju da ne govorimo... Safete odlazi!!!!!!!!!!
- RockyMaivia
- Kontakt:
Koliko te placa Safet da ga branis???calcio je napisao/la:Sta, opsovao mu nesto? poslao ga negdje? Spominjao mu zenski dio familije?drummer je napisao/la: Eh,ovdlicno da si ovo postavio,ovdje osokoljen podrskom svog jurisnika Dautbegovica brutalno vrijedja Prcića vidno iznerviran sto ga je mali opravdano prozvao za nepotizam i pozivanje bratovih igraca.
Pametnom dosta.
StarMo nije skutorija...
Ma pusti ih, boli njih sto ce se zlatnim slovima ispisati DA JE SAFET SUSIC PRVI ODVEO REPREZENTACIJU BIH NA NEKO PRVENSTVO.calcio je napisao/la:Sta, opsovao mu nesto? poslao ga negdje? Spominjao mu zenski dio familije?drummer je napisao/la: Eh,ovdlicno da si ovo postavio,ovdje osokoljen podrskom svog jurisnika Dautbegovica brutalno vrijedja Prcića vidno iznerviran sto ga je mali opravdano prozvao za nepotizam i pozivanje bratovih igraca.
Pametnom dosta.
Pa se koprcaju sto to za zivota ne mogu pobiti
@Legenda Reala, pa ko ti brani da izneses svoje misljenje?
A za ovo forumasi placenici od menadzerskih agencija, pazi da te ne posaljem tamo gdje nisi rad. Sledjeci put ako ovako nesto napises, necu se suzdrzavati, et samo da znas.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- RockyMaivia
- Kontakt:
Ma pusti ih, boli njih sto ce se zlatnim slovima ispisati DA JE SAFET SUSIC PRVI ODVEO REPREZENTACIJU BIH NA NEKO PRVENSTVO.emir79 je napisao/la: Gdje, na kojoj minuti u tom klipu? Hocu da cujem te brutalne uvrede.
Pa se koprcaju sto to za zivota ne mogu pobiti
@Legenda Reala, pa ko ti brani da izneses svoje misljenje?[/quote]
Iskreno,imali smo puno boljih selektora od Susica.
Citram @Calcia,recenicu koju je rekao za jednog naseg igraca,samo ovo vazi za Susica:
Susic je prosjecan trener koji je imao nadprosjecnu srecu da trenira reprezentaciju u najlaksoj grupi do sada.
StarMo nije skutorija...
Zamislite da Pape pozove ovog Prcica, a onda na SP da ne prodjemo grupu iskljucivo njegovom krivicom, recimo da napravi neku preglupu gresku u zadnjoj utakmici i da nas to kosta.
E to bi showtime bio!
E to bi showtime bio!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Zamislite Elegant prestane koristiti copy&paste. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nesto slicno kao Hajrovic SlovackojPerryFred je napisao/la:Elegant je napisao/la:Zamislite da Pape pozove ovog Prcica, a onda na SP da ne prodjemo grupu iskljucivo njegovom krivicom, recimo da napravi neku preglupu gresku u zadnjoj utakmici i da nas to kosta.
E to bi showtime bio!
Zamislite da Pape pozove ovog Prcica i on ga "zabiberi" Argentini![]()
E to bi showtime bio!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nemoj.Principatus je napisao/la:Zamislite Elegant prestane koristiti copy&paste.
- donniedarko
- Kontakt:
Kakav nonsens od pojedinih podrzioca Papeta .
Prodje jos jedan dan a on izbjegava neminovno 
Ne treba ljude sprijecavat da brane Susica mjenjat ce masovno profile poslije SP a mozda i prije. Ne moze ovoliko problema na dobro ako nas Argentina ubije i kola krenu nizbrdo pocet ce se i igraci masovno ko Prcic referirat pa ce onda biti veselo a sta mislite onda ko ce biti kriv. Susicu ostaje Paris a mi bez ovako dobre repke.Negdje u ovom pravcu su isli i stavovi Hibica covjeka koga jako postujem a koje je iznio u zadnjem interwievu.Nije doslovno komentirao Susica ali strah od odnosa u repki da.
Znali ko nesto o ovom Bunozi? Citam da je povezan Palermu, Livornu i Baselu. Ja ga samo znam iz Fife igrica kad sam pravio nasu ekipu na ultimate team i najbolji mu kvalitet je bila snaga.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- 1988risha
- Kontakt:
Mislim da je logično da Bunoza igra za PoljskuAdnan89 je napisao/la:Znali ko nesto o ovom Bunozi? Citam da je povezan Palermu, Livornu i Baselu. Ja ga samo znam iz Fife igrica kad sam pravio nasu ekipu na ultimate team i najbolji mu kvalitet je bila snaga.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- IcedMFEarth
- Kontakt:
Imamo Sea i Ervina, šta će nam 
Odlican igrac zasigurno je trebao biti pozvan moze igrat centralnog branica i lijevog beka. Nazalost izgubljen poslije transfera bit ce sigurno pozvan za Hrvatsku za kaparisanje.Nama nije ni Arsla valjo a ne Bunoza.Jos jedan veliki propust struke ovaj je za Sunjica Spahic.
Bunoza je bio vrlo dobar za mladu, i znam da je bio dobar i u HNL. Ne mogu rec da sam ga pratio u Poljskoj, ali je visok, jak i meni se cini solidan stoper. Moze i na beka, ne znam sta je igrao u Poljskoj. Gori od Sunjica sigurno nije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Može igrati lijevog beka, i štopera. U Wisli je igrao beka.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!