FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BadrHari
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BadrHari » 30 apr 2014, 10:44

Kad s druge strane imas najprgavije igrace svijeta, odrazi se i na tebe.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 30 apr 2014, 10:46

Isti klub kao i prosle godine koji je jos jaci za Gotzea je osramocen u polufinalu.
Guardiolina tvrdoglavost nas je kostala finala.
Pa krenuti onako agresivno,a samo gol zaostatka...
Osramotili su i klub i navijace.
Da je bilo 0:1 bilo bi donekle sve uredu,ali 0:4...

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 30 apr 2014, 11:14

Od svega mi je najgore bilo vidjeti kad su u 90min bukvalno stali i cekali da sudija svira kraj, pa to jos nisam dozivio od kako pratim bayern :o :o :o

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 apr 2014, 11:14

BadrHari je napisao/la:Kad s druge strane imas najprgavije igrace svijeta, odrazi se i na tebe.
Ciganski klub,čim se krene gubit krene šamaranje i košenje ronalda,kad smo na penale ispali ne sjećam se jel real koga šamaro ? :)
Mahanje do sljedećeg puta kad vas isprašimo
Nad tobom sunce najljepše sja

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 apr 2014, 11:18

ja lijepo postavim pitanje, bez ikakve provokacije jer me zanima misljenje osoba koji prate svaku utakmicu dok ja bayern pratim samo u LP i ponekad neki derbi njemacke lige ali ne mozes dobiti normalan odgovor izgleda, nema veze hajde ;)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 apr 2014, 11:34

LenBias je napisao/la:ja lijepo postavim pitanje, bez ikakve provokacije jer me zanima misljenje osoba koji prate svaku utakmicu dok ja bayern pratim samo u LP i ponekad neki derbi njemacke lige ali ne mozes dobiti normalan odgovor izgleda, nema veze hajde ;)
Kompleksi u nastanku prijatelju.
naprijed rejal

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 30 apr 2014, 11:36

Sveti je napisao/la:
LenBias je napisao/la:ja lijepo postavim pitanje, bez ikakve provokacije jer me zanima misljenje osoba koji prate svaku utakmicu dok ja bayern pratim samo u LP i ponekad neki derbi njemacke lige ali ne mozes dobiti normalan odgovor izgleda, nema veze hajde ;)
Kompleksi u nastanku prijatelju.
Kakvi kompleksi ???
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 30 apr 2014, 11:37

Pa sinoc nisam mogao vjerovat sta se desava sa evropskim šampionom :? :shock:

http://sportsport.ba/ino_fudbal/jos-jed ... ern/130130" onclick="window.open(this.href);return false; :cool:
04.10.2009 !!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 apr 2014, 11:40

Razlog demoliranja Bayerna lezi u kopiranju Sušićeve formacije od strane guardiole...tj.bez klasicnog zadnjeg veznog...
cccccccc :D

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 30 apr 2014, 11:44

Lahm: Razočaranje je ogromno. Nismo igrali taktički dobro, bili smo preotvoreni. Dok smo prvu utakmicu imali pod kontrolom, danas smo im previše toga dopustili. To nije naš način igre, igrali smo onako kako je Realu najviše odgovaralo.
Napokon kapiten rekao. To nije njihov nacin igre i tacka.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 30 apr 2014, 11:50

LenBias je napisao/la:desavaju se ovakve stvari, nista novo to nije i strasno, ne znam oko cega se dize takva panika, polufinale je sasvim solidno, jos pogotovo kad se uzme da jos niko nije 2x u nizu uzeo lp :D nego, da vas pitam navijace bayerna, da li ste primjetili proslih godina ovu prgavost i uzasni stav igraca ili se meni samo cini da je pep to donio u vasu ekipu ove sezone, mozda imam pravo, mozda se i varam, nekako nisam siguran pa reko da vas pitam, ipak gledate svaku utakmicu svog kluba pa je mnogo reprezentativniji uzorak, ta prljava igra, startovi, zaljenje, igraci koji izigravaju sudije, doktore i sve ostalo moguce na terenu, nekako nisam to vidjao zadnjih godina u vasoj ekipi? :think:
Ribery je oduvijek bio prgav igrač ,ali je to jedan od razloga zasto ga volimo....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 30 apr 2014, 11:50

Sto se tice te prgavosti, itekako je sinoc bilo i u nasim redovima, 2 gola iz prekida itekako su nas iznenadila, i skoro svaki start se odmah tu PEPE pojavi pocne nesto mahat rukama, onda ovi nasi polude, i sve tako u krug.

A da je Ribery bio i vise nego bezobrazan jestee, ja to prvi kazem i ne treba se lagat, od nemoci da ista uradi na terenu poceo je udarat i samarat ljude, ajd da sam ja to na terminu u Zenickoj Areni uradio pa ajd..

Cestitke Realovcima strasna utakmica sa vase strane da smo bar i mi igrali .. jer nismo. Niko vasu pobjedu ne umanjuje dapace i vise nego zasluzeno.

Malo je Real ocistio obraz od mnogih samara u proslosti koje im je Bayern zadavao, mozda je doslo vrijeme da i Real koju cusku baci...

Vidjecemo dalje na sta ce ovo licit :zviz: :zviz:
FC Bayern !!!!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 apr 2014, 11:57

phily je napisao/la:
LenBias je napisao/la:desavaju se ovakve stvari, nista novo to nije i strasno, ne znam oko cega se dize takva panika, polufinale je sasvim solidno, jos pogotovo kad se uzme da jos niko nije 2x u nizu uzeo lp :D nego, da vas pitam navijace bayerna, da li ste primjetili proslih godina ovu prgavost i uzasni stav igraca ili se meni samo cini da je pep to donio u vasu ekipu ove sezone, mozda imam pravo, mozda se i varam, nekako nisam siguran pa reko da vas pitam, ipak gledate svaku utakmicu svog kluba pa je mnogo reprezentativniji uzorak, ta prljava igra, startovi, zaljenje, igraci koji izigravaju sudije, doktore i sve ostalo moguce na terenu, nekako nisam to vidjao zadnjih godina u vasoj ekipi? :think:
Ribery je oduvijek bio prgav igrač ,ali je to jedan od razloga zasto ga volimo....
ma nije on samo sinoc bio cudan, dante, kroos, muller, mandzukic, svi su bas nekako licili na barcu dok joj je na celu bila osoba koja bas trenutno trenira vas, moguce da se to cisto potrefilo sinoc sto bi rekli, zato sam i postavio pitanje na kraju krajeva

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 30 apr 2014, 12:02

Otkad to navijacima Reala smeta prgavost, kad u ekipi imaju Pepa i Ramosa, koji su upravo zbog komplexa yebanja u mozak od strane Guardiole postali šljam od igraca. Pogledajte molim vas sta rade
[youtube][/youtube]
Prgavost nasih igraca sinoc nije nicim izazvana vjeruj mi, a da i mi imamo djubrad u ekipi to je istina.
Najgori su Manzo i Ribery
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 apr 2014, 12:03

Bilall je napisao/la:
Lahm: Razočaranje je ogromno. Nismo igrali taktički dobro, bili smo preotvoreni. Dok smo prvu utakmicu imali pod kontrolom, danas smo im previše toga dopustili. To nije naš način igre, igrali smo onako kako je Realu najviše odgovaralo.
Napokon kapiten rekao. To nije njihov nacin igre i tacka.
Lahko je poslije utakmice to govoriti.
naprijed rejal

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 apr 2014, 12:06

BadrHari je napisao/la:Otkad to navijacima Reala smeta prgavost, kad u ekipi imaju Pepa i Ramosa, koji su upravo zbog komplexa yebanja u mozak od strane Guardiole postali šljam od igraca. Pogledajte molim vas sta rade
[youtube][/youtube]
Prgavost nasih igraca sinoc nije nicim izazvana vjeruj mi, a da i mi imamo djubrad u ekipi to je istina.
Najgori su Manzo i Ribery
ma covjece boziji nisam rekao da mi smeta i da se zalim na istu bolan nego da nisam istu primjetio prije kod igraca bayerna dok su ga vodili drugi treneri, kontas li ti sta ja pisem?

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 30 apr 2014, 12:08

slika
Koji djubar.
Marksizam u skole!

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 30 apr 2014, 12:09

sve te prgavosti dolaze od Pepa uglavnom i to će se nastaviti ako kloc ostane i dalje na klupi,njegov stil je super stvar kad igra protiv Frajburga i Nirnberga tj.od ekipa od kojih smo jači i fizički i tehnički ali kad dođu prave ekipe a ti napadaš ko lud sa 8 igrača bez ikakvih osigurača tipa Javija imaš dva stopera srednje brrzine i znanja i nemožeš očekivat ništa osim poraza,trebao je se postaviti defanzivnije i u prvoj tekmi pa nek oni napadaju..sve u svemu biću vrlo sretan ako pep ode i usput bih potjerao još 5-6 iz prve postave, po meni samo lam,Nojer Javi i možda još dvojica zaslužuju da nose dres Bayerna ove ostale koji su stari rasprodat pod hitno,ostavio bih i Getzea a potjero bi i Milera jer ko se iole razumi u fudbal on nema blage veze tj.i on je tip igrača da da tri gola i dvije asistencije protiv Verdera i sličnih ali nije za velike domete...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 apr 2014, 12:14

Teska noc ali jos teze jutro.
Tacno je kad kazu da je jutro pametnije, barem kada je taj sabur u pitanju. :mrgreen:

Ispali smo sasvim zasluzeno, ali ono sto bode oci je ispadanje bez ispaljenog metka.
Mnogo me sinocnja utakmica podsjetila na proslogodisnje polufinale kada smo mi Barcu na slican nacin unistili ovaj put su uloge bile nesto drugacije, na nasu zalost.

Bayern je odradio dobru sezonu, kao i Pep u prvoj godini svog mandata i stvarno moramo biti zadovoljni. Eto, ostaje nam jos to finale kupa sa Dortmundom i bilo bi pozeljno da uzmemo i taf trofej iako ce biti tesko jer je Dortmund u usponu forme dok smo mi u strahovitom padu, ali valjda se ekipa digne do te utakmice.

Iduce sezone ce ljestvica vjerovatno biti podignuta za jos jedan stepen i da ce svi ocekivati finale, pogotovo sto se igra u Berlinu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 30 apr 2014, 12:20

Cuj muller nije za velike domete :damn:

Meni roben nikad ne bi igrao u timu pored mullera ,al ima nas svakakvih :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.