Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Opusti se i uzivaj, ne dolazi vam Sloboda svaki dan, a to ko ce dobiti ili izgubiti je davno svrseno vrijemeGusar1995 je napisao/la:s tim da se Rudar od tada mnogo jači
oooo znamTzBulevar87 je napisao/la:Sta tek reci za Slobodu...
GK1996 je napisao/la: I jos da napomenem,samo jedna ekipa nosi tri boda iz Kaknja dok druga gubi.
Po meni,prednost za 3 boda iz Kaknja ima Jedinstvo,jer ova banda je vec jednom mjenjala auta,vikendice itd pomocu Bihaca,kad su povalili Velez.
Mada bih volio,da niko ne da pare nego da ih povali sudija u obje tekme,pa nek se prvo mjesto lomi negdje drugo.
Skver je napisao/la: Opusti se i uzivaj, ne dolazi vam Sloboda svaki dan, a to ko ce dobiti ili izgubiti je davno svrseno vrijeme.
Koje valute primate? Jel mogu $ proci? ajde javi mi sto prijeGK1996 je napisao/la:Jestsodaacm je napisao/la:Treba bi hitno jedna informacija iz vaseg grada moze i PP,,,,Da li neko zna da li je subota pazarni dan u Kaknju hvala
samozeljo1987 je napisao/la:@xxh2o,
ti ocito ne znas kako funkcionise nas ovaj fudbal pogotovo ovaj u nizim ligama
prije par godina, ekipa igra drugu ligu fbih znaci rang ispod ove lige,bori se za ulazak i par kola prije kraja idu u goste, plaća 40 hiljada toj ekipi da im " puste " pobjedu..tako da ako je istina za 75 hiljada u čapljini nemoj da te bilo šta čudi.
PatrickBateman je napisao/la:[youtube][/youtube]
14:46 kako jadno i prozirno.
Mislim na igraca koji preskoci loptu kod drugog golaGK1996 je napisao/la:PatrickBateman je napisao/la:[youtube][/youtube]
14:46 kako jadno i prozirno.
Hahahaha i dodju mi kazu,eto sve je bilo ok nisu igraci pomogli komsijama.Pa jedan od najboljih golmana,da napravi ovakvu gresku halo ba ?
Da li na svakoj utakmici imate danasnju posjetu ili samo kad Sloboda dolazi, vidis da je javna tajna bila samo plod masteL' Imperator je napisao/la:Skver je napisao/la: Opusti se i uzivaj, ne dolazi vam Sloboda svaki dan, a to ko ce dobiti ili izgubiti je davno svrseno vrijeme.
![]()
![]()
Nama je bolan ove lige pun q. Svejedno nam je il' nam došla Sloboda, il' Branitelj iz Rodoča. Možda bude malo više raje nego inače, al' zbog Ćire. Javna je tajna da je prodata utakmica Slobodi, a i poraz od Mladosti je učinio svoje!
Posjeta bolja nego inače, ali ništa posebno. Da smo Mladost pobjedili, posjeta bi bila bar duplo većaSkver je napisao/la: Da li na svakoj utakmici imate danasnju posjetu ili samo kad Sloboda dolazi, vidis da je javna tajna bila samo plod maste
dogovorena?????????????????????????????????????? pa nismo mi šabanski klub tipa Jedinstva da bod kupujemoL' Imperator je napisao/la:Posjeta bolja nego inače, ali ništa posebno. Da smo Mladost pobjedili, posjeta bi bila bar duplo većaSkver je napisao/la: Da li na svakoj utakmici imate danasnju posjetu ili samo kad Sloboda dolazi, vidis da je javna tajna bila samo plod masteZbog reakcija Mahovića i Gafurovića i dalje mislim da je dogovorena utakmica. (obavezno pogledaj kad bude pregled kola)
zla2 je napisao/la: dogovorena?????????????????????????????????????? pa nismo mi šabanski klub tipa Jedinstva da bod kupujemoa vi ste se danas pokazali,pristaje vam nadimak Gusari od glave do pete,sta vam je onoliko Robinha po carsiji,ko da sam u Moldaviju dosao
Daj ba druze,Gafa medju najboljim bio.Momak se borio za svaku loptu,to sto je napravio penal kojeg je sudija jedva docekao svirati je druga stvar,prvo teren je bio klizav,drugo po meni i nije prekrsaj jer su par istih prekrsaja imali igraci Slobode i nije nista bilo,ako cemo po istom kriteriju ono se nije smjelo svirati,ali sta je tu je.Rudar je pokazao da je jedan od najjacih u ovoj ligi,i da toliko napuhana Sloboda i toliko ulozenog novca u njih,i da imaju najboljeg trenera,ne mogu ih uzeti bez pomoci sudija,tako da svaka cast igracima na tome.PatrickBateman je napisao/la:Stvarno je zalosno sto uvijek u ovim kljucnim utakmicama kiksamo radi starijih igraca. Pa nemoguce je da igrac poput Gafe (jos kapiten) napravi onakav glup i nepotreban penal, isto kao golman protiv Mladosti... Tacno se treba organizovati i sljedecu sezonu odigrati s omladinskim pogonom koji je poprilicno dobar. Pa usao mali Kobilica, dali gol nakon 5 minuta, ako ne i prije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.