Na kraju ga "uhvatio" igrač za vrat. Koji igrač? Ima li taj igrač ime i prezime? Ako nista ima broj na dresu i sorcu. Pa reci ako te je uhvatio. Toliko gluposti i izmisljotina

Moderator/ica: GracanicaAA
Pretpostavljam da je forum privremeno obustavljen,da se i tamo ne bi dešavale ovakve svađe i prepucavanja Provokatori bi pametovali i provocirali,a oni pravi navijači bi im kontrirali i tako u nedogled.Vidiš da se nitko iz uprave i od igrača ,za sada ne oglašava.Ljudi su u šoku od silnih laži i blaćenja kluba,pa im treba malo mira i tišine.Strpi se malo,bit će sve u redu,jer istina uvijek pobijedi .tropic je napisao/la:A to sto taj kriminalac i igrac koji namjesta utakmice psuje svima Balijsku majku i salje nas sviju poprijeko se ne spominje? Da ne govorim kako je on reagirao i na najmanji moguci prekrsaj nasih igraca, teatralno bacanje uz liniju kojem se citav zapad smije.
Osteceni smo totalno. Sto rece jedan lik: Pa da ti cista 2 penala ne sude i to na domacem terenu je van svake pameti.
Sto nam forum ne radi zna li ko?
Ovdje se misli na pomoc Bosnjaku koji je navodno "dobio udarac u glavu" u tunelu, na sto Malcic odgovara:fukara87 je napisao/la:Pa ko bi bio lud i izašao vani u drugom dijelu po pomoć i to pri rezultatu 1-2?
Pa jbt vi ne znate ni citat a kamoli nesto drugo
Ja jesam za to, ali koliko vidim ovdje vi prednjacite sa tom pricomGorki je napisao/la:Ne znam zašto se još uvijek maltretirate oko tih dešavanja u Bihaću na utakmici Jedinstvo-gošk.Ako je šta bilo vremenom će se dokazati i to je to,pametnije je da pričate o narednoj tekmi nego o nekim nebitnim temama
Sanitetsko auto je bilo prisutno i na ovoj utakmici,tako da taj " nokautirani lažnjak "nije morao ići van,jer mu se hitna med.pomoć mogla ukazati na licu mjesta.Samo je delegat to trebao narediti,ali ništa od toga. Mogli su ga bar uslikati mobitelom,pa tu "šljivetinu" na licu objaviti kao dokaz nokauta, ali ništa ni od toga...Znači LAŽU...A što se tiče rezultata na poluvremenu istina je da se završilo sa ( 0:1 ),a to bi Malčić morao znati,a ne lupetati da je bilo(1:2) Znači LAŽE i on ,ali ovo je napokon i PRVI dokaz da lažu .Jedinstvo je na (1 :1 ) izjednačilo u 61.min .iz penala...ali maloprije pročitah da je Bošnjak,na 9 mjeseci i novčano osuđivani kriminalac,pa je sve hvala Bogu potpuno jasno...Rafael30 je napisao/la:Toliko gluposti u zivotu nisam procitao koliko u ova 3 dana, sa ovim statusima i "izjavama" igrača GOSKA (ili bolje receno potplaćeni novinara). Čuj to, na pitanje zasto nije potrazena medicinska pomoc nakon udaranja u tunelu na poluvremenu Malčić "izjavljuje": Pa ko bi bio lud i izašao vani u drugom dijelu po pomoć i to pri rezultatu 1-2?! Da je izjavio onda bi rekao pravi rez. jer je na poluvremenu bilo 0:1, a ne 1:2 kako pise.
Na kraju ga "uhvatio" igrač za vrat. Koji igrač? Ima li taj igrač ime i prezime? Ako nista ima broj na dresu i sorcu. Pa reci ako te je uhvatio. Toliko gluposti i izmisljotina. Danas i vodoinstalateri mogu biti novinari.
Da se radi o Slobodi,sigurno bi se i ti maltretirao.Pa ovi kriminalci su spremni da nam svojim lažima unište klub.Ako je to tebi svejedno,svaka ti čast,a ako nije ,onda nas pusti na miru ...Gorki je napisao/la:Ne znam zašto se još uvijek maltretirate oko tih dešavanja u Bihaću na utakmici Jedinstvo-gošk.Ako je šta bilo vremenom će se dokazati i to je to,pametnije je da pričate o narednoj tekmi nego o nekim nebitnim temama
Haj ti to objasni pacijentima ovimBihac96 je napisao/la:Kad ste toliko pametni,i sve znate sta desavalo koje koga udario,itd.Zasto onda niko ne napise kakve su to sudije da poslije utakmice prijete jednom igracu Jedinstva da kad dodje u Travnik da ce biti bjen ?! Koliko god napadali i pisali gluposti ovaj sudija je poslan sa razlogom da sjebe utakmicu,htjeli to neki priznati ili ne boli me k.Covjek prije nego sto ce svirati kraj ode uz aut liniju gdje je stojala policija i kad je dosao na 3 metra od policije odsvira kraj,jer zna sta je uradio i znao je sta ce se desit kad zavrsi utakmica.
Rafael30 je napisao/la:Ovo je cirkus zivi. Zasto na pregledu nije prikazan penal za koji je Jedinstvo ostećeno u sudijskoj nadoknadi? Penal za Slobodu moze i na 17m, nema veze. Zasto nije prikazan crveni karton Podgrmeča? I onda mi dodje neko ovdje djete koje nema ni 17 god. pisati vijesti.hvala lijepo, ja vas napustam, pozz od mene.
Ma nema sta,u Tuzli je bilo vrlo gusto! Cak DVA puta je Podgrmec presao centar osim kad su izvodili loptu nakon golova. Penal bio cist ,pogledaj koliko puta hoces,a crveni tj drugi zuti takodje normalna reakcija nakon vise prigovora od igraca koji vec ima jedan zuti.Rafael30 je napisao/la:Ovo je cirkus zivi. Zasto na pregledu nije prikazan penal za koji je Jedinstvo ostećeno u sudijskoj nadoknadi? Penal za Slobodu moze i na 17m, nema veze. Zasto nije prikazan crveni karton Podgrmeča? I onda mi dodje neko ovdje djete koje nema ni 17 god. pisati vijesti.hvala lijepo, ja vas napustam, pozz od mene.
Djaba se trudis objasnit,kada on to ne shvataHerLutwoII je napisao/la:Ma nema sta,u Tuzli je bilo vrlo gusto! Cak DVA puta je Podgrmec presao centar osim kad su izvodili loptu nakon golova. Penal bio cist ,pogledaj koliko puta hoces,a crveni tj drugi zuti takodje normalna reakcija nakon vise prigovora od igraca koji vec ima jedan zuti.Rafael30 je napisao/la:Ovo je cirkus zivi. Zasto na pregledu nije prikazan penal za koji je Jedinstvo ostećeno u sudijskoj nadoknadi? Penal za Slobodu moze i na 17m, nema veze. Zasto nije prikazan crveni karton Podgrmeča? I onda mi dodje neko ovdje djete koje nema ni 17 god. pisati vijesti.hvala lijepo, ja vas napustam, pozz od mene.
Djaba, Djabaharry_90 je napisao/la:Djaba se trudis objasnit,kada on to ne shvataHerLutwoII je napisao/la:Ma nema sta,u Tuzli je bilo vrlo gusto! Cak DVA puta je Podgrmec presao centar osim kad su izvodili loptu nakon golova. Penal bio cist ,pogledaj koliko puta hoces,a crveni tj drugi zuti takodje normalna reakcija nakon vise prigovora od igraca koji vec ima jedan zuti.Rafael30 je napisao/la:Ovo je cirkus zivi. Zasto na pregledu nije prikazan penal za koji je Jedinstvo ostećeno u sudijskoj nadoknadi? Penal za Slobodu moze i na 17m, nema veze. Zasto nije prikazan crveni karton Podgrmeča? I onda mi dodje neko ovdje djete koje nema ni 17 god. pisati vijesti.hvala lijepo, ja vas napustam, pozz od mene.
![]()
Haj budi dostojanstven nakon ovog sudjenja, na snimku od 3-4 minute se ne mogu ni vidjeti sve greske sudije, i na stetu gostiju ali i na stetu nasFKKrajina je napisao/la:Hahahah...Ovo je komsije bas sramota kako ganjate sudiju po terenu,jbt. Malo dostojanstva u pobijedi,ali i u porazu.
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, Quartararo i 10 gostiju.