ne zelim se raspravljati oko gluposti misli sta hocesDzoni je napisao/la:Pod tim nickom da.MrUnited je napisao/la:izvini Dzoni ali ja sam na forumu tek 2 mjeseca tako da stvarno neznam o cemu pricas ocito si me zamijenio s nekim
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
Ne znam bas za Kejduru. Uhvatice on par utakmica al nije to tO. Illara je nepouzdan totalno, e Xabi u sta nas uvali.
Opet Xabi je bio puno potrebniji u dvomecu nego sto ce biti u finalu, barem ja to tako gledam.
Defanzivno je bio perfektan dok cemo u finalu mi biti ti koji cemo napadati i valjda ce Carlo pametno odluciti koga ubaciti i ko ce prekidati protivnicke kontre.
Opet Xabi je bio puno potrebniji u dvomecu nego sto ce biti u finalu, barem ja to tako gledam.
Defanzivno je bio perfektan dok cemo u finalu mi biti ti koji cemo napadati i valjda ce Carlo pametno odluciti koga ubaciti i ko ce prekidati protivnicke kontre.
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 30 apr 2014, 01:43, ukupno mijenjano 1 put.
Nemam predstavu kako će Carlo iskombinirati za finale, ali mislim da Khedira neće igrati. Nije ga odavno bilo, a uz to, pitanje je kad će opet zaigrati bez obzira što trenira s ekipom.
Sad je nekako najrealnije rješenje Illarramendi, ali pred nama su utakmice koje će nam malo približiti Carlove zamisli.
Sad je nekako najrealnije rješenje Illarramendi, ali pred nama su utakmice koje će nam malo približiti Carlove zamisli.
http://as.com/videos/2014/04/29/portada ... 65450.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Roncero

Roncero
Jeste gamad , ni da uzivate malo , udarili po finalu
Dobivamo , no problemo
Calo ce postavit kako treba
individualna klasa ce presudit protiv bilo koga
Dobivamo , no problemo
Calo ce postavit kako treba
individualna klasa ce presudit protiv bilo koga
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
1 dio, 2 dio... itd
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ma kakav Khedira
Bas ste mastoviti.
Carlo stavlja Pepe-a na zadnjeg veznog
Carlo stavlja Pepe-a na zadnjeg veznog
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Cestitke svim navijacima i simpatizerima Reala ,ja odavno pratim Bayern a ne pamtim kad su jadnije i losije izgledali na terenu ,da li je to do njihove glupe igre ili do dobre igre Reala ne znam ,ali kako god Real je sasvim zasluzeno prosao dalje i nek vam je sretno u finalu 
Ovaj rekord jedino on moze popraviti niko ovom broju nece prismrditi godinama.Nazalost igra sa losom generacijom Portugala pa na SP tesko da moze daleko,kad bio koji cudom uzeo SP ko bi ga krunisalo kraljem ove igre.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Don Flo.
Ni jedne mrlje tipa Ovrebo, Starke, Busaka ala final.
Da se ponovim.
Luka Modric je najbolji vezni igrac prethodnih 9 mjeseci !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Don Flo
Ni jedne mrlje tipa Ovrebo, Starke, Busaka ala final.
Ova ekipa je zrella za Decimu da pobijedismo Sevillu vjerovatno bi bila i tripleta mada jos ima nade da nam Barcelona donese titulu 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- sigurnoable
- Kontakt:
Mislis Pjanic?Johny je napisao/la:Da se ponovim.
Aj ne glupiraj se u pola 4 ujutro.sigurnoable je napisao/la:Mislis Pjanic?Johny je napisao/la:Da se ponovim.
Modric je ove sezone mozda i najbolji veznjak u Spaniji a i sire.
Ipak, po meni ove sezone ne moze niko ispred Yaye
- tyler durden
- Kontakt:
ja nakon bayerna znam samo jedno, carlo sigurno nije lud, doduse i drugo a to je ona da sam nevjerovatno pogrijesio po pitanju carvajala ali to je vec nesto sasvim drugacijesuhi je napisao/la:Ma finale uzimamo rutinski,ko god da bude protivnik,laganica.
A Sami igra 100% ,neces llari dati ,jedino ako je carlo lud,nikad ne znas sta hoce s onom obrvom.
Al opet vidjecemo samija sad kakav ce biti,al ipak to je njemacki mentalitet
pero mi te volimooo, pero mi te volimooo

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- KapioFootball
- Kontakt:
Zao mi sto ne ulozih vise para juce u tacan rezultat
Al dobro 250 km kvota na 0:4 je stvarno poklon kladionice
Al dobro 250 km kvota na 0:4 je stvarno poklon kladionice
HALA MADRID!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.