FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

let3
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la let3 » 30 apr 2014, 00:53

Nail for Real je napisao/la:Je li ima ovdje ljudina pa da cestitaju Realu na prolasku, ili cete i dalje da slijepi da hodate nasom Zemljom u svojoj aroganciji?
:thumbup: :thumbup: eto covjek je rekao

@JoseMourinho, daj kredita malo Real Madridu za veceras...jer pljuvanjem po Pepu, indirektno omalovažavaš i Realovu zasluženu pobjedu ;) ...ispade da je samo o Bayernu ovisilo sve :lol: i ko fol neznanje Pepa sjebalo sve

Jesi li stvrano umislio da Bayern može svake godine osvajati LP (premda nikad niti jedan tim nije odbranio titulu LP) i da je Pepov dolazak toliko razorio Bayern, pa da sad oni ne mogu odbraniti :o :shock: jarane, ne pricamo o vanzemaljcima vec o insanima iz bavarske

i nije Barca ostavljeno kopile (sram te bilo za takvu gadost), vec je Pep najavio odlazak 6 mjeseci prije završetka svoje zadnje sezone tamo....moraš se malo informisati oko tih dešavanja ;)
Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 apr 2014, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 30 apr 2014, 00:56

effe_sa je napisao/la:
Bilall je napisao/la: Nije problem napisi kolega.
Samo mi daj argumente po cemu je ta igra gdje stoperi izlaze skoro na pola centra dok 8 igraca ucestvuje u ofenzivi, i ja cu odmah reci da valja i da ste sve u pravu.
Ma gledaj dok se neki ne ispucaju pomalo je glupo pisat. Ja nakon prve utakmice protiv Reala nisam pisao, jer ovaj forum nije više za neke osobe koji malo razmišljaju mozgom i koji mogu nešto konstruktivno napisat. Zbog komercijale se nekima dozvoljava da se iživljavaju.... :D I iako su to samo nickovi , vjeruj mi da bi svakom od tih ljudi pogodio šta rade u životu.... :D A ja ne volim da se moj mozak glupostima opterećuje, pa onda prestanem to čitat, jer valja pamet čuvat za neke druge životne izazove.... :)

A mogu ti samo kratko sada reći, već prije u zadnje vrijeme u par tački se s tobom nisam složio. Iako generalno znaš da dijelimo isto mišljenje. Što se tiče ovog tvog gore pitanja, mogu ti samo reći da ta ofanzivna postavka može dobro funkcionisati, ali ako je trka i pokretljivost igrača na visokom nivou, ako se svi sjajno kreću, ako presing i protupresing sjajno funkcionišu.
A činjenica je da je našoj ekipi odjednom u zadnje vrijeme presing i protupresing postao strašno loš, dinamike u igri nema, dosta je sve statično, igrači se katastrofalno kreču bez lopte.
Dosta toga se pogoršalo nakon povrede Thiaga, ali nije to jedini uzrok. Ekipa se opustila i izgubila je ritam, a da bi se igrao Pepov fudbal, igrači moraju strašno mnogo da se kreću.
Posjed je sjajna stvar, mi smo posjed imali i pod Juppom protiv većine protivnika (izuzev protiv Barce), a sve je sjajno funkcionisalo jer smo zadržali dinamiku u igri cijelu sezonu. Ipak tada je i glad igrača bila veća, ogromna, jer svi su željeli tu najveću titulu.

Jedan dobar primjer Pepove filozofije je Bayernova utakmica u Manchesteru protiv Cityja, tada smo vidjeli posjed, dinamiku, šaltanje, brze pasove, kontrola, preciznost, efikasnost, ubojitost.
Sad je problem što nema dinamike, a Pep nema plana B. A to mora imati. I jedan od naših najzaslužniji igrača u prošloj sezoni sjedi na klupi: Javi Martinez. To se može podnijeti kada Thiago igra, to je neka druga dimenzija. Ali jednostavno Pep se mora naviknuti i da nekad igra s manje posjeda i da malo pusti protivnika. Kontre su nam i transformacija igre strašno oslabili. Ima tu još dosta stvari, možda drugi put o tome.
Samo jedno treba biti jasno, ovo sve s Pepom može funkcionisati, ali treba neke stvari malo korigovati. Moramo imati plan B kada igramo protiv ekipa koje ovako izvrsno pokrivaju prostor i izuzetno disciplinovano i kompaktno stoje kao Real u ova dva susreta.. ;)
Kolega lijepo si ti to napisao. Bit moje price od starta sezone, je da ne mozemo igrati sa visoko postavljenom odbranom i sa 8 igraca naprijed. Bayern nema stopera za takvu igru. Nasi stoperi nisu tako brzi da mogu odgovoriti tim zadacima. Ta igra protiv slabijih ekipa i prolazi ali kada imas posla sa jednim Realom gdje Ronaldo i Bale zive od lopti u prostor, onda se unaprijed zna sta ce uslijediti..

Ova ekipa jednostavno ako zeli trofeje van Bundeslige, mora vratiti onu cvrstinu u odbranu i brze transformacije uz snazan presing inace cemo Heynckensa od blata praviti.
Ja drzim da ovdje nije samo pad forme problematican. Igrali su oni i veceras ali imamo jednu bezidejnost naprijed. Zasto? Pa zato sto Bayern svojom igrom tjera protivnika da se kompaktno brani a kada imas dva zida odbrane to je tesko za probiti. Ono se moze probiti, ali za takvu igru ti trebaju omaleni i strasni tehnicari koji ce svojom kombinatorikom i vjestinama praviti od odbrane budale. Mi nazalost nemamo mnogo takvih.
To je imala Barca iz najboljih dana.
Kazes nemamo kontranapade? Pa ne mozemo napraviti kontranapad kada nas ekipe cekaju na vec procitanu igru za koju je lijek kompaktna odbrana i brza kontra. Napasti ce Bayern punim intenzitetom (i omoguciti kontru) samo ako love zaostatak, a mi se dovedemo u poziciju da mi moramo loviti zaostatak.
Ne ide, ovdje je nametnut stil koji ovoj ekipi jednostavno ne lezi.

I sta je sa tim prekidima mayku mu? Treniraju li oni to uopste? neigranjem Martineza nismo samo slabiji u odbrani nego i u skok igri, i to je iskljucivo greska trenera koji ne voli klasicne destruktivce na poziciji zadnjeg veznog.
Jos ne mogu da vjerujem da smo platili 40 miliona igraca koji sjedi na klupi :shock:
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 30 apr 2014, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 30 apr 2014, 00:58

Saurman je napisao/la:Isključivi krivac za debakl je Guardiola, ništa nije naučio iz prve utakmice.Opet je Martineza ostavio na klupi, čovjeka koji je bio jedan od najzaslužnijih za triple je bacio u drugi plan.I kad igra siluje ga na poziciji koja njemu ne odgovara.

Čim se uzela titula u Buli počeo je i strelovit pad forme a Guardiola ništa po tom pitanju nije poduzeo,pristup utakmicama i trenizima postaju neozbiljni što se fino moglo vidjeti u zadnji mjesec dana.

Nema presinga,nema onog žara i volje koji su imali na početku sezone.Igrači na terenu izgledaju izgubljeno i u pojedinim trenutcima ne znaju šta će sa loptom.

Odbrana me podsjetila na onu od prije 3-4 godine kad smo primali jeftine golove. Večeras dva gola primaju iz prekida na isti način,Ramosa za kojeg se zna da je opasan iz prekida bukvalno ne čuva niko.

Neuer sa konstantnim izletanjem prevazilazi sve granice večeras se može zahvaiti fortuni što ga nisu kaznili Bale i Ronaldo.

Sezona se može smatrati uspješnom a ukoliko uzmemo i kup biće odlično, mada sumnjam s obzirom na trenutnu formu a i atmosferu u timu.

Pep ne treba tjerati nego mu dati podršku.
:beba: :beba: :lol:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la JoseMourinho » 30 apr 2014, 01:02

@let3
ne real je odigrao fantastično, taktički perfektno, svaka čast ancelotiju, al ponovo kažem istina i ona objektivnost je tu negdje izmedju ;) jbg pogriješio je i stas sad jbg bayern je zaglavio sa njim i jbg vidjet ćemo ih dalje, i dalje imaju itekako kvalitetnu ekipu, al jbg sigurno je svakom navijaču Bayerna kao i meni neutralnom gledatelju hiljadu puta bilo bolje gledat bayern prošle godine ...

A to za pepa, jbg nije red se ovdje raspravljat da ne kvarimo temu, al bgm dobar sam opis izabro, i jbg to je moje mišljenje, kad je počela da se čita igra, igrači stare i druge stvari pobjegao je, još se predstavlja kao veliki navijač barse, ako si takav ostani radi dalje, usavršavaj i nadopunjuj sistem ;)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 apr 2014, 01:09

JoseMourinho je napisao/la:@let3
ne real je odigrao fantastično, taktički perfektno, svaka čast ancelotiju, al ponovo kažem istina i ona objektivnost je tu negdje izmedju ;) jbg pogriješio je i stas sad jbg bayern je zaglavio sa njim i jbg vidjet ćemo ih dalje, i dalje imaju itekako kvalitetnu ekipu, al jbg sigurno je svakom navijaču Bayerna kao i meni neutralnom gledatelju hiljadu puta bilo bolje gledat bayern prošle godine ...

A to za pepa, jbg nije red se ovdje raspravljat da ne kvarimo temu, al bgm dobar sam opis izabro, i jbg to je moje mišljenje, kad je počela da se čita igra, igrači stare i druge stvari pobjegao je, još se predstavlja kao veliki navijač barse, ako si takav ostani radi dalje, usavršavaj i nadopunjuj sistem ;)
kažem ti, otišao je jer je pregorio ko hepo kockica u Barci....poceo gubiti autoritet, sam primjetio da ih ne može natjerati i motivisati ko nekad (što je kasnije i priznao sam ) nije mogao više i ufatio se noge....možda to izgleda kukavicki nekome, ali nije ni prvi ni poslednji koji je tako postupio....oko toga se i danas neki spore, ali za mene to završena prica.
A jest veliki cules...jbg to se ne može osporiti covjeku koji je prošao sve kategorije Barce, bio njen kapiten kao igrac i na kraju trener koji joj je donio toliko trofeja.

Veceras je popušio kožnjak od Ancelotija (takođe veeelikog trenera) i ako je sramota izgubiti od Reala, onda jbg.

Lani sam pisao kad je Rourina Barca (ne Pepova i ne Vilanovina) popila 7UP od Bayerna, da nije sramota izgubiti od velikog tima koji je u tom momentu mnogo svježiji, rastrcaniji, gladniji trofeja....tako je to, to je fudbal brate.

Ali ovdje se vec traži glava Guardiole...pa nek ga otjeraju odmah sutra ako im smeta, ha ja. Vrlo jednostavno ;)
Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 apr 2014, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 30 apr 2014, 01:11

let3 je napisao/la: Ali ovdje se vec traži glava Guardiole...pa nek ga otjeraju odmah sutra ako im smeta, ha ja. Vrlo jednostavno ;)
Ti "recituješ" neke "očite" stvari a izostavljaš podatak da je Bayern ispao sa 5:0 od Reala, i doživio najveći poraz na svom terenu u historiji kluba u ovom takmičenju.

I nije stvar u rekordnoj Bundesligi, stvar je u tome da ovaj Bayern samo godinu dana nakon Henyckesovog ne liči na nogometnu ekipu.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 30 apr 2014, 01:13

Cap17an je napisao/la:
let3 je napisao/la: Ali ovdje se vec traži glava Guardiole...pa nek ga otjeraju odmah sutra ako im smeta, ha ja. Vrlo jednostavno ;)
Ti "recituješ" neke "očite" stvari a izostavljaš podatak da je Bayern ispao sa 5:0 od Reala, i doživio najveći poraz na svom terenu u historiji kluba u ovom takmičenju.
Sta dodati? nista!
Ovo je Bayern! A Bayern ne gubi 4:0 na svom terenu pa taman da su vanzemaljci na drugoj strani! :D

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 apr 2014, 01:14

Cap17an je napisao/la:

I nije stvar u rekordnoj Bundesligi, stvar je u tome da ovaj Bayern samo godinu dana nakon Henyckesovog ne liči na nogometnu ekipu.
OK, neka ga otjeraju vec sutra, što se mene tice ;) nek vrate Juppa iz penzije i neka ih Jupp vodi do kraja života, nek osvajaju svake godine triple (a osvajace al u qrcu ;) ) i riješen problem

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 30 apr 2014, 01:15

@let3
Sam si reko "ufatio se noge"...
ja kažem poštovanje zaslužuje, al izdrkavanje i branjenje neznam kako zasluzi, pa je.bemu vise ga barsini brane nego bayernovi a njihov je trener ;)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 apr 2014, 01:19

JoseMourinho je napisao/la:@let3
Sam si reko "ufatio se noge"...
ja kažem poštovanje zaslužuje, al izdrkavanje i branjenje neznam kako zasluzi, pa je.bemu vise ga barsini brane nego bayernovi a njihov je trener ;)
to je sleng, tako se kaže ufatio noge

ma ne brani ga niko, ja cak i priželjkujem da ga nogiraju što prije :mrgreen: iskreno govoreci

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 30 apr 2014, 01:20

Eh eh nekada te kudio a šta bi sad dao da im uletiš u svlačionicu ...

slika

Ovaj klub treba fudbalske legende koje imaju daMu ... Ja već mjesec trubim kako treba kritika od uprave da se igrači razdrmaju, Sammer kaže jedno ali to ne vrijedi jer KHR ga pobije isti dan sa nekom "pinky" izjavom ...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 30 apr 2014, 01:24, ukupno mijenjano 3 puta.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 30 apr 2014, 01:21

Ribery najbolji igrac na Svijetu :? :lol: koja je ono... :oops:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 30 apr 2014, 01:24

U kljucnom dijelu sezone, vecina igraca je podbacila.
U 2 utakmice nismo bili sposobni stvorit' pravu 100% sansu, pa je li to normalno?
Ukupno smo izveli 24 kornera, koji nam nisu donijela nista.
Gotovo identicna utakmica kao u madridu, svaka nasa izgubljena lopta pred protivnickim 16-ercu znaci veliku opasnost po nas gol, ovako je nesto moglo bit i u prvoj utakmici da je real iskoristio svoje sanse, gdje bi vecerasnji revans bio samo formalnost.
Uvodjenje defanzivnog veznog umjesto napadaca na poluvremenu, je pokazala ustvari nasu nemoc :puke:

Poslije ovakve blamaze odmah se povlaci sudbina trenera, a za takvo nesto je definitivno preuranjeno.
Probat' pod hitno zaboravit ovo, iako ce to bit' jako tesko i konsolidovat redove za finale kupa koje nas ceka.
Siguran sam da ce poslije ovoga doci do nekih promjena na taktickom planu, a naravno i u igrackom.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 30 apr 2014, 01:25

Pertpostavljam da je @Klare ovdje među ovim 'gostima' :rol:

Ja da sam na njegovom mjestu, ne bih vise nikad pisao na forumu.Njegovi 'nivoi dominacije' :rol: su ga etiketirali zauvijek i neopisivo mi je drago sto ste ,kako neko ranije rece, UBERNAGUZENI :lol: bas zbog njega i njegovih ispada na temi Uniteda.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 30 apr 2014, 01:28

thulkazal je napisao/la:Eh eh nekada te kudio a šta bi sad dao da im uletiš u svlačionicu ...
Samo se nadam da ce dobiti prijevremeno pustanje, i ce se odmah vratiti nazad kao menadzer. :D

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 30 apr 2014, 01:31

proFCB je napisao/la:Ajte padobranci,napadajte imate jos malo manje od 24sata, jer sutra u ovo vrijeme ce Bayern vec imati nedostiznu prednost!!!
:wtf: :lol:

CORAK :kafa:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 apr 2014, 01:34

Bilall je napisao/la:
Ova ekipa jednostavno ako zeli trofeje van Bundeslige, mora vratiti onu cvrstinu u odbranu i brze transformacije uz snazan presing inace cemo Heynckensa od blata praviti.
Samo sam ovo citirao, ali sve sam pročitao.
Presing, protupresign i transformacija igre se moraju vratiti na raniji nivo.
A gledaj ovakva igra, na ovakvom nivou kakva je sad, ona je problematična i za Bundesligu jer BVB ima na ovo odgovor. Mi moramo se vratiti na onaj nivo iz prvog dijela sezone, ako želimo pobijediti BVB u finalu kupa. To će biti sada jako težak zadatak. Ali ja sada očekujem od Pepa reakciju.
Ja imam osjećaj, da ekipa trenutno ne zna gdje se nalazi. Naime ona je negdje između 2 stila. Najbolje bi bilo pomiješati oba stila. Opet se vraćamo na ono s početka sezone, Pep se mora prilagodit Bayernu, a i Bayern Pepu. Obostrano znači. On je doveden da donese nešto novo, ali ne i da sve promijeni. A moguće da je previše čačkao i sada je ekipu zbunio. Tu dodaj loše tempiranje forme, opuštanje igrača nakon osvojene titule u BuLi i nastane ovo što je nastalo. Desi se KRAH. Ali u svemu ne treba zaboraviti da se naletilo na jako organizovanog protivnika.
Ima još jedan problem, a taj problem se u nekim utakmicama ove sezone mogao primjetiti. A to je fizička sprema, koja nije na nivou prošlosezonske. To je jedna stvar koju je Pep zabrljao i tu nije imao pravu strategiju.

Kod fudbala na visok posjed, često ne moraš toliko trčati jer protivnik ganja loptu. Ali zato kada je protivnik trkački jaka ekipa, pa te izmori protunapadima, onda se osjeti da igrači više i nisu toliko fizički spremni ko prije. A i kod presinga se to osjeti.

A inače još da se osvrnem i na tvoj post poslije, Realu je ovo prva pobjeda protiv Bayerna na njemačkom tlu. A do utakmice sa Schalkeom dugo vremena dugo nisu protiv bilo koje njemačke ekipe pobijedili u Njemačkoj. Mislim da su ukupno imali u Njemačkoj neke dvije pobjede. Schalke pa ev i sad naš Bayern im vratiše samopouzdanje i kada su dolasci u Njemačku u pitanju...... :D
I naravno slažem se da pogotovo ne smije Bayern izgubiti 0:4 od jedne ekipe na svom stadionu. Nismo mi na to navikli ni kada je Bayern imao manje individualane klase u svojoj ekipi.

Osporava se kvalitet pojedinim igračima, pa može se pročitat svašta i za Mandžu. On je jedan bitan element ekipe i takav borac mora ostati u klubu, jer je i on jako zaslužan za osvojene titule prošle sezone.
Nama je najveći problem što igrači poput Mandže i Martineza trenutno i ne mogu da budu do kraja iskorišteni kao što su to bili prošle sezone. Dok se Hrvat dosta i prilagodio (a ima evo i on problem da u ovom duelu protiv Reala ostane dosta blijed) i na Pepov sistem, veći je problem Javi, kojeg Pep nikako da gura u vezu, nego vidi samo na stoperu. A meni bi Javi i na stoperu bio dobar čak da se i tu uigrava, iako mu to mnogi osporavaju.
Meni su puno veće enigme i problemi: Boateng i Kroos. Boateng ima previše ispada i njegova forma oscilira, kod njega je između nastupa svjetske klase i katastrofe tanka nit. Kroos je prespor i jednostavno on je stao na jednoj tačci i tu nema dalje. Od njega bi trebalo dolaziti puno više ideja, kreativnost i ubojitih šuteva. A mi od njega gledamo sigurnosne pasove...

A ekipa definitivno ima ogroman potencijal i pored ovog duela je jedna od najjačih u Evropi. Određeni faktori su doveli do ovog kraha večeras, ali potencijal je tu i siguran sam u osvajanje nove titule evropskog prvaka u naredne 2-3 godine.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 apr 2014, 01:38

Trea ignorisati ove padobrance, vjerujte mi, znam ih nekoliko to ih pojede najvise na svijetu!!! A sad mali osvrt na utakmicu i sta je poslo krivo vcrs i prije 6-7 dana u Madridu...

Pep kao Pep zeli ostaviti svoj potpis na kraju sezone u Bayernu. Mogao je sigurno nastaviti gajiti Juppovu politiku fudbala, postavimo pitanje gdje bi ga odvela? U najboljem slucaju po nas na krov evrope i svijeta ponovo (no za to treba imati srece, **** srece). Onda bi dosla nekolicina ovih istih padobranaca, kao i uglednih strucnjaka i rekla pa kakav Pep ovaj Bayern ne treba trenera, moze ga voditi bilo tko i osvajati trofeje.
Sta se onda desava sa Pep-om, gubi na velicini, ime mu se povezuje sa svojim kolegom i gubi na znacaju sto sigurno niti jedan trener ne zeli, ALI NAGLASIMO DA to nije bila opcija take it or leave it, daj ja cu nastavit ko Jupp i slijedece sezone imam Bundesku, Kup i LP...

Pep po meni jeste najveci krivac za ispadanje, Jupp bi u najgorem slucaju primio jedan go u 2utakmice i to jedan slucajni go!!!
Da li je Pep previse podcijenio Real ili pak svoj Bayern precijenio, ne znam, no siguran sam da znam jednu stvar. Pep ne mirise Javia, i sve dok je imao zdravog Alcantaru, u njegovoj filozofiji su drasticno bolje se uklapali Thiago i Bastian,nego li Bastian i Javi,ili Javi i Kroos.

Mislim da ni u kom slucaju nam nije potrebno pljuvanje po njemu, covjeku je prva sezona, osvojio je bundesligu, niko je nije prije osvojio, pokazao je dominaciju u ligi, igrao je polufinale LP, igra finale kupa. Da li je sezona uspjesna, za mene apsolutno, za koga nije nek posjeti psihijatra pod hitno!!!
Ukoliko Pep ne kosoliduje igru, pa recimo slijedece godine naleti opet na jednu ekipu koja ga procita kao bukvar,eh onda imamo problem koji treba rijesiti u vidu njegove zamjene ili kupovine, tj prodaje igraca za koje on smatra da mu trebaju ili ne trebaju!!! Mislim da u njegovoj igrackoj filozofiji Müller, Mandzukic, Martinez, Levat nemaju sta traziti,medjutim mozda su dobri kao zamjene...

Bilo kako bilo,kao sto rekoh nisam razocaran, rezultat nije realan ni sekunde,tak da me zaboli ona stvar,a izgubili 1-0, 4-0 a 10-0, izgubili smo, ispali smo OD EKIPE KOJA NIJE BOLJA OD NAS,ali nas je nadmudrila, godilo to nekim padobrancima iz ciganske prijestolnice ili ne!!!

Za kraj zelim cestitati Realu na zasluzenom prolazu dalje!!!
Stern des Südens

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 apr 2014, 01:43

thulkazal je napisao/la: Ovaj klub treba fudbalske legende koje imaju daMu ... Ja već mjesec trubim kako treba kritika od uprave da se igrači razdrmaju, Sammer kaže jedno ali to ne vrijedi jer KHR ga pobije isti dan sa nekom "pinky" izjavom ...
O KHR i Sammeru si ti pisao, pa da se malo osvrnem na to.

Kao prvo o Sammeru se i u Njemačkoj dosta diskutovalo. Ali jedno je sasvim jasno i to se može lako uočit da je s njim došao uspjeh i onaj postotak pobjedničkog mentaliteta koji je malo ekipi falio. Zato je njegova velika zasluga, što smo osvojili triple.
E ti sada gledaš na Rummeniggea dosta kritički. Samo treba jedna stvar biti jasna, nemoj mislit ako Rummenigge kada priča drugu priču u odnosu na Matthiasa, da ga time osporava, nego jednostavno takvim raspravama se skida pritisak sa ekipe.
Hoeness je dobar prijatelj duže vrijeme sa Sammerom i zna da je on njemu sličan, zato ga je i doveo u klub. I Sammer je jedan od tih ljudi koji će Ulija u klubu dosta zamijeniti, pogotovo u segmentu vatre, žestine i razdrmavanja kluba te obračuna sa klubskim suparnicima.
Zato ne treba uvijek izjave Rummeniggea i drugih, koje se poklapaju sa Sammerovim shvatat na način, da oni njemu skaču u usta.

A što je najbitnije, Sammer ima dobre relacije i sa Pepom i ekipom i njegovo mišljenje unutar ekipe se jako cijeni, to govore brojne insiderske informacije. Sammer je bio ekipi i podstrek i motivator za prošlosezonske uspjehe, jer bez njega Jupp ne bi uspio. Isto tako će se sada on potruditi da razdrma ekipu i usmjeri je na pravi put... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 30 apr 2014, 01:49

proFCB je napisao/la:Bilo kako bilo,kao sto rekoh nisam razocaran, rezultat nije realan ni sekunde,tak da me zaboli ona stvar,a izgubili 1-0, 4-0 a 10-0, izgubili smo, ispali smo OD EKIPE KOJA NIJE BOLJA OD NAS,ali nas je nadmudrila, godilo to nekim padobrancima iz ciganske prijestolnice ili ne!!!
dva pitanja
1 - realni rezultat?
2 - kako to ekipa koja te naguzi i da petaka u po somuna nije bolja od tebe?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Sensei i 3 gosta.