Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Znači Lallana vjerovatno dolazi i tako Coutinha šaljemo na klupu. Prezadovoljan bih bio ovim razvojem situacije.
Allen se uozbiljio i odigrao veoma dobre partije do sada i vjerovatno produžio sebi boravak u ovom klubu makar još jednu sezonu. Mislim da bi nas Lucas trebao napustiti na kraju ove sezone.
Allen se uozbiljio i odigrao veoma dobre partije do sada i vjerovatno produžio sebi boravak u ovom klubu makar još jednu sezonu. Mislim da bi nas Lucas trebao napustiti na kraju ove sezone.
Ja te volim, volim Željo..
Puno je 25 mil, obozavam lallanu ali ne bi dao vise od 20 mil za njega, a volio bi da dodje u to nema sumnje.
Sent from my GT-I9295 using Tapatalk
Sent from my GT-I9295 using Tapatalk
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- mordfustang
- Kontakt:
Englezi i njihove skromne cijene domaćih fudbalera. 

Lallana je odlican i mislim da vrijedi 20 mil, ne bi trebalo biti vise. Lucasa ne bi trebalo prodavati jer je jedini sposoban igrati Gerrardovu poziciju, osim ako se ne dovede neko pojacanje na toj poziciji. Jos bi volio vidjeti nekog igraca tipa Hendersona, motor ekipe koji moze puno trcati a i da zna igrati fudbala. Mislim da je M'villa takav igrac, a mogao bi igrati i zadnjeg veznog. 2 muhe jednim udarcem.
Jos dovesti Konoplyanku, vratiti Borinija i Susa.
Za odbranu ne znam sta da kazem. Ocigledno treba popravku. Sad da li dovoditi novog stopera? Imamo 4 stopera, jedni bolji od drugih, ali svi imaju nekih problema. Skrtel je bio najbolji, zapravo najkonstantniji. Imao je momenata koje jedan vrhunski stoper ne bi smio raditi. Gluposti tipa povlacenje za dres, igranje rukom itd. Kikser, ali opet najbolji.
Agger je vazio za stopera koji dobro cita igru, ima dobru kontrolu i cesto povuce loptu naprijed i tako pravi visak u napadu. Osim sto to vise ne radi, svaki fizicki jaci napadac ga unisti. Dosta losiji nego proslih sezona, ali ipak ima iskustvo sto ostalim nedostaje. Ako dodje dobra ponuda, ja bi ga prodao.
Sakho je fizicka suprotnost Aggeru. Dobro cita igru, jak u duelima, ali pomalo trapav. Nije spor, ali nije ni najbrzi. Ipak je mlad i moze dosta napredovati. Po meni prvi izbor za sljedecu sezonu i nadam se, jos dugi niz godina.
Kolo je privremeno rjesenje, iskusan, brz i najbolji tehnicar od svih nasih stopera. Pored toga, napravio je najvise gresaka. Dobar za klupe jos godinu, dvije.
Illori, igrac za buducnost. Jako brz, tehnicki potkovan, ali ipak neiskusan. U Granadi pokazuje da za njega itekako ima mjesta u buducnosti. Nisam siguran da li bi bilo bolje vratiti ga i pruzati priliku u kupovima, ponekad u ligi ili ga opet poslati na posudbu. Ja bi ga zadrzao u prvoj polusezoni jer ce biti puno utakmica s obzirom na LP, kup i Boxing day. U januaru ako ne bude imao dovoljno prilika, ispadnemo iz kupova, a svi stoperi budu zdravi poslati ga na posudbu.
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Jos dovesti Konoplyanku, vratiti Borinija i Susa.
Za odbranu ne znam sta da kazem. Ocigledno treba popravku. Sad da li dovoditi novog stopera? Imamo 4 stopera, jedni bolji od drugih, ali svi imaju nekih problema. Skrtel je bio najbolji, zapravo najkonstantniji. Imao je momenata koje jedan vrhunski stoper ne bi smio raditi. Gluposti tipa povlacenje za dres, igranje rukom itd. Kikser, ali opet najbolji.
Agger je vazio za stopera koji dobro cita igru, ima dobru kontrolu i cesto povuce loptu naprijed i tako pravi visak u napadu. Osim sto to vise ne radi, svaki fizicki jaci napadac ga unisti. Dosta losiji nego proslih sezona, ali ipak ima iskustvo sto ostalim nedostaje. Ako dodje dobra ponuda, ja bi ga prodao.
Sakho je fizicka suprotnost Aggeru. Dobro cita igru, jak u duelima, ali pomalo trapav. Nije spor, ali nije ni najbrzi. Ipak je mlad i moze dosta napredovati. Po meni prvi izbor za sljedecu sezonu i nadam se, jos dugi niz godina.
Kolo je privremeno rjesenje, iskusan, brz i najbolji tehnicar od svih nasih stopera. Pored toga, napravio je najvise gresaka. Dobar za klupe jos godinu, dvije.
Illori, igrac za buducnost. Jako brz, tehnicki potkovan, ali ipak neiskusan. U Granadi pokazuje da za njega itekako ima mjesta u buducnosti. Nisam siguran da li bi bilo bolje vratiti ga i pruzati priliku u kupovima, ponekad u ligi ili ga opet poslati na posudbu. Ja bi ga zadrzao u prvoj polusezoni jer ce biti puno utakmica s obzirom na LP, kup i Boxing day. U januaru ako ne bude imao dovoljno prilika, ispadnemo iz kupova, a svi stoperi budu zdravi poslati ga na posudbu.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Man-city treba zahvaliti Murinju ako osvoje prvenstvo...trener nad trenerima 

Imas temu Chelsea i Citya, da si postavio na bilo koju od tih imalo bi neke veze, ovdje nema nikakve.Bajric981 je napisao/la:Man-city treba zahvaliti Murinju ako osvoje prvenstvo...trener nad trenerima
kako bolan nema veze...nadam se da ce Liverpol iskoristit nedeljnji poraz za iducu sezonu da im se opet ne ukaze Mnerkolfc je napisao/la:Imas temu Chelsea i Citya, da si postavio na bilo koju od tih imalo bi neke veze, ovdje nema nikakve.Bajric981 je napisao/la:Man-city treba zahvaliti Murinju ako osvoje prvenstvo...trener nad trenerima

Ja ne znam stvarno sta moderacija radi ovdje, red bi bio ako nista da pobrisu ove neke postove koji nikakve veze nemaju sa temom.
Boli njih racku...nek ne diraju simpatizere klubova za koje i sami navijaju...heski je napisao/la:Ja ne znam stvarno sta moderacija radi ovdje, red bi bio ako nista da pobrisu ove neke postove koji nikakve veze nemaju sa temom.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
-
- Kontakt:
Lalana bi bio odlicno pojacanje. No, ostaju dva glavna problema Liverpula.
(Zanemarujuci stopere, kojih imamo, ali nikako da se srede s glavom)
Glen Dzonson i Lukas.
Prvi previse grijesi u odbrani, pa cak i za ovogodisnje Liverpulove standarde. U napadu je takodje dosta opao.
Lukas od one povrede nikako da dostigne svoj nivo i bojim se da je to to sto se njega tice.
Desni bek nasusno treba. Flanagan je odlican, em ga treba istrpiti. A tu je i Enrike.
(Zanemarujuci stopere, kojih imamo, ali nikako da se srede s glavom)
Glen Dzonson i Lukas.
Prvi previse grijesi u odbrani, pa cak i za ovogodisnje Liverpulove standarde. U napadu je takodje dosta opao.
Lukas od one povrede nikako da dostigne svoj nivo i bojim se da je to to sto se njega tice.
Desni bek nasusno treba. Flanagan je odlican, em ga treba istrpiti. A tu je i Enrike.
po meni je i coutinho kako vrijeme odmice sve vise i vise problem liverpoola. momak igra katastrofalno lose ali i dalje ima ogromnu minutazu. ima on tu i tamo odlicnih poteza ali nazalost greske i losi sutevi prevladavaju u njegovoj igri. zato bi bilo dobro da dođe lallana ili da igra suso naredne sezone kad se vrati sa posudbe.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Apsolutno. Njega nisam naveo, jer njegove greske, tj. nemoc, krpe Suarez, Staridz, Sterling, a nekad i Dzerard i Hendo.
Koliko ima loptu u nogama, morao bi puno vise napraviti. Dao je go Sitiju kad je trebalo, dao Fulamu... U teskim utakmicama. Ali dolazak Lalane i vracanje Suse/Suso-a bi bila odlicna stvar.
Problem je sto nema adekvatnog rjesenja sad za Kutinja. Mozda Alen-Henderson-Dzerard, ali to su sad naglabanja. Em je Hendo kaznjen, em je kraj sezone. Ali da je Kutinjo dobijao jako puno minuta, jeste.
Celzi je glavnom zatvarao ostale igrace, a njemu davao prostora.
Koliko ima loptu u nogama, morao bi puno vise napraviti. Dao je go Sitiju kad je trebalo, dao Fulamu... U teskim utakmicama. Ali dolazak Lalane i vracanje Suse/Suso-a bi bila odlicna stvar.
Problem je sto nema adekvatnog rjesenja sad za Kutinja. Mozda Alen-Henderson-Dzerard, ali to su sad naglabanja. Em je Hendo kaznjen, em je kraj sezone. Ali da je Kutinjo dobijao jako puno minuta, jeste.
Coutinho je jos uvijek mlad igrac(zaboravljate da ima 21 godinu), a igra na najtezoj poziciji. Logicno je da ce biti oscilacije u igri, ali isto tako se primjeti da je u ovoj sezoni bas sazrio i napredovao.odimidodjimi je napisao/la:Apsolutno. Njega nisam naveo, jer njegove greske, tj. nemoc, krpe Suarez, Staridz, Sterling, a nekad i Dzerard i Hendo.
Problem je sto nema adekvatnog rjesenja sad za Kutinja. Mozda Alen-Henderson-Dzerard, ali to su sad naglabanja. Em je Hendo povrijedjen, em je kraj sezone. Ali da je Kutinjo dobijao jako puno minuta, jeste.
Naravno da nam treba tu pojacanje, jer je nerealno ocekivati da oni bude taj jedini kreator u veznom redu(sto i jest) i konstantno dobro igra. Dovest Lallanu, konopa, suso se svakako vraca i eto sirine za borbu na vise frontova.
Sto se tice Lucasa, on je meni bas drag igraci ali se slazem s vama da je njegovo proslo i da bi najbolje bilo da ode iz LFC-a sad na ljeto..
Rješenje za naše probleme u odbrani je igrač koji se ovih dana povezuje s nama, Caulker iz Cardiffa. Volio bih ga vidjeti u našem crvenom dresu. Ove sezone dao 5 golova, malo slabiji od Škrte i tu bi imali defanzivni par koji je ofanzivno opasan iz prekida. Brenda ga zna u dušu, radio sa njim, čudio sam se kad ga je Tottenham pustio. Mlad je, kršan, uklapa se potpuno u našu transfer politiku.
Coutinhov problem je nekonstantnost. Odigra 2 dobre pa 3 slabe utakmice. Treba mu konkurencija. Zbog toga je i doveden Alberto, igrac koji mu je najslicniji po stilu, ali njega ove sezone nismo vidjeli dovoljno. Neovisno od pojacanja, Suso bi trebao biti taj koji ce konkurisati za njegovu poziciju, uz to ima i bolji sut, nesto sto Brazilcu itekako nedostaje. Srecom i jedan i drugi su mladi igraci i ima dosta vremena za napredak.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Skrtel, Agger, Ilori, Sakho, Toure, Coates... Imamo i previše štopera, a nemamo bekova.lfckop je napisao/la:Rješenje za naše probleme u odbrani je igrač koji se ovih dana povezuje s nama, Caulker iz Cardiffa. Volio bih ga vidjeti u našem crvenom dresu. Ove sezone dao 5 golova, malo slabiji od Škrte i tu bi imali defanzivni par koji je ofanzivno opasan iz prekida. Brenda ga zna u dušu, radio sa njim, čudio sam se kad ga je Tottenham pustio. Mlad je, kršan, uklapa se potpuno u našu transfer politiku.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
pisao sam vec o tome a i dalje mislim da je mourinho zasnovao taktiku protiv liverpoola upravo na tome da pokrije ostale igrace a da coutinha pusti da igra jer on kad mu zatvoris sve opcije za pas nije opasan igrac.odimidodjimi je napisao/la:Apsolutno. Njega nisam naveo, jer njegove greske, tj. nemoc, krpe Suarez, Staridz, Sterling, a nekad i Dzerard i Hendo.
ne mislim da ga treba prodati ali mora imati konkurenciju jer ovako nece nista nepredovati vec ce se opustiti i stagnirati kao igrac...
sto se bekova tice tu su robinson, mclaghlin pa i wisdom koji moze igrati beka vjerovatno ce neko od njih naredne sezone upasti u rotaciju al bilo bi dobro da dovedemo jednog dobrog beka a da se rijesimo johnsona. glen nije los igrac al nije po mom ukusu jer nije toliko dobar naprijed kao prije a u odbrani je los i jos ima i dosta veliku platu. tu su jos i brad smith i kelly al sumnjam nesto da ce oni igrati naredne sezone kad se ove nisu izborili za sansu. tu je i enrique kojeg ove sezone skoro nikako nije bilo al se to nije ni osjetilo, mislim da bi on mogao biti taj koji ce napustiti klub kad bi jonhson pristao na manju platu i produzio ugovor. cissokho ce nazad u valenciju pa nek se oni peglaju sa njim i traze mu novi klub.
kad su stoperske pozicije u pitanju nema potrebe da se puno mijenja. imamo skrtela koji nam je najbolji u odbrani ove sezone znajuci njega naredne ce biti los al zato je red na aggera da odigra dobru sezonu. ne sjecam se kad su obojica odigrali jednu sezonu dobro. tu je sakho koje me ove sezone nije odusevio al naredne ce vjerovatno biti bolji dok se jos uklopi u tim. za tourea jedino ne znam sta bi rekao... da je po mom odma bi ga se rijesili jer nam nije potreban uopste. ja bi njegovo mjesto prepustio kellyu koji nije bas za beka i sumnjam da ga i rodgers vidi na toj poziciji. ilori se vraca sa posudbe bolje i njega ubaciti u tim nego kola zadrzati.
ja bi volio ovo ljeto da se dovedu 2-3 igraca al prava pojacanja i na pozicije koje nam trebaju. bek i ofanzivni vezni prije svega.
mislim da je proslo ljeto pokazalo da nam aspas, toure, alberto i slicni ne trebaju i da je bolje da se za te pare doveo jedan dobar igrac, jeste toure dosao kao slobodan igrac ali on dobro zarađuje i opterecuje buđet svojom sedmicnom platom.
sto se caulkera tice jeste on dobar igrac i perspektivan al mislim da nam jos jedan stoper ne treba
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ono sto je Liverpoolu bilo potrebno u utakmici protiv Chelsea jeste trkac kakav je Henderson, ali sam je kriv za onu glupost koju je napravio. Kada on igra automatski rastereti i Coutinha, pa i Allena koji bi sigurno imao mjesto u prvih 11. Nekako mi se sve cini dzaba, kada se previse forsirao sut van 16, a Suarez par puta ostajao 1 na 1.
PS: ( Ne sumnjam da bi Henderson stig'o Dembu nakon greske kapitena
)
Ne moze City uvezati 3 pobjede do kraja, zivi bili pa vidjeli. Opet je sve u nasim nogama.
PS: ( Ne sumnjam da bi Henderson stig'o Dembu nakon greske kapitena

Ne moze City uvezati 3 pobjede do kraja, zivi bili pa vidjeli. Opet je sve u nasim nogama.

Coatesa prekriži, Illori vjerovatno opet na posudbu, ko zna šta će biti s Aggerom i Toureom.Henderson je napisao/la: Skrtel, Agger, Ilori, Sakho, Toure, Coates... Imamo i previše štopera, a nemamo bekova.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Kad bi imali bolje bekove i štoperi bi mnogo bolje funkcionisali, tako da mislim da tu treba tražiti pojačanja. Koliko god to loše izgledalo na terenu, mislim da imamo kvalitetne štopere i da mogu još dosta napredovati, prije svih Sakho i ovi mlađi, a i Rodgers bi morao malo više pažnje posvetiti odbrani. Jedino ako prodamo nekoga, a čini mi se da bi to mogao biti Agger (i baš bi mi bilo žao
uz Gerrarda mi je on najdraži i mislim da još može pomoći Liverpoolu), onda bi mogli tražiti zamjenu, a ovako nema potrebe za štoperima jer treba pokriti dosta drugih pozicija.
Slijedeća sezona će biti dosta teža i ozbiljnija i mislim da se ne možemo osloniti na Coutinha. Pored toga što je nekonstantan, on kad je i u najboljoj formi ima svojih nedostataka i ja bih voljela vidjeti Lallanu u našem veznom redu. Prvi put mi ne bi bilo žao dati toliko novca za nekog Engleza, pa čak i preplatiti ga malo (do 25 m) jer mi se čini da bi se odlično uklopio u Rodgersovu zamisao i zaista mi se sviđa što planiramo izgraditi ekipu sa Englezima (iako sam bila pesimistična, prije svega kad je u pitanju Henderson
).
Mislim da bi trebalo vratiti Susa, pa i Borinija, a riješiti se Aspasa, Alberta i ne pokušavati više sa takvim igračima, jer sad smo opet ozbiljna ekipa i takvi ne mogu imati mjesta ni na klupi.
Moja velika želja je bio i Konoplyanka, eh sad, ne znam kako bi Rodgers sve to uklopio, mada bi nam konkurencija i širina u ofanzivnom dijelu dobro došla, jer ipak igramo i LP.
Meni se želje baš i ne ispunjavaju pa bih bila zadovoljna i da se bar jedna od ovih realizuje, jer ne očekujem da potrošimo previše novca ni ove godine.

Slijedeća sezona će biti dosta teža i ozbiljnija i mislim da se ne možemo osloniti na Coutinha. Pored toga što je nekonstantan, on kad je i u najboljoj formi ima svojih nedostataka i ja bih voljela vidjeti Lallanu u našem veznom redu. Prvi put mi ne bi bilo žao dati toliko novca za nekog Engleza, pa čak i preplatiti ga malo (do 25 m) jer mi se čini da bi se odlično uklopio u Rodgersovu zamisao i zaista mi se sviđa što planiramo izgraditi ekipu sa Englezima (iako sam bila pesimistična, prije svega kad je u pitanju Henderson

Mislim da bi trebalo vratiti Susa, pa i Borinija, a riješiti se Aspasa, Alberta i ne pokušavati više sa takvim igračima, jer sad smo opet ozbiljna ekipa i takvi ne mogu imati mjesta ni na klupi.
Moja velika želja je bio i Konoplyanka, eh sad, ne znam kako bi Rodgers sve to uklopio, mada bi nam konkurencija i širina u ofanzivnom dijelu dobro došla, jer ipak igramo i LP.

Meni se želje baš i ne ispunjavaju pa bih bila zadovoljna i da se bar jedna od ovih realizuje, jer ne očekujem da potrošimo previše novca ni ove godine.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.