ultrasstyle_tz je napisao/la:dje to nadje zivo me intereseju...
ne bih ja bas rekao da iko podcjenjuje ekipu, bas naprotiv... kad pogledas komentare svi kazu radi se o mozda najboljoj ekipi na terenu, najtezem gostovanju, izjave igraca i trenera na nasoj temi sve govore itd itd...tako da citaj sta pise, a ne ono sto bi zelio da vidis

čitaj ti drug, ne samo ovu temu, govore da će Rudar možda bod osvojit, da će prodati i sl stvari i nisam mislio lično na tebe, a ako to nije podcjenjivanje onda ne znam šta je. znam ja itekako dobro da Rudar ima najkvalitetniju ekipu u ovoj ligi zbog toga i govorim, ali ne i najboljeg trenera i nije finansijski najmoćniji tim.
aa ti @staragarda malo razmisli zašto govorim to za šetanje prije nego išta počneš pričati. poenta (ne)šetanja jeste u tome da ih je stid/strah ili šta već navijača Rudara i stoga se neće opet se onako vucarati po terenu kao protiv Mladosti. Kakanj je čudna sredina i svako ko je igrao ovdje to dobro zna. kako bi ti gledao igrače Slobode da oni u gradskom derbiju odigraju sramotno i što je najgore odigraju tako da ljudi sa rekracije igraju sa mnogo mnogo više želje i strasti. kako bi ih ti gled'o da izgube gradski deerbi a i još pri tome poruše sve nade o ulasku u PL. eh tako ih mi sada gledamo i sumnjam da će opet odigrati tako, bezvoljno, bezojsećajno tj da uprava mora baš imati mu.da da proda utakmicu...
čemu odmah napadanje, možemo fino razgovarati