FK Rudar Kakanj

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la fukaratz » 29 apr 2014, 18:44

AskoSN je napisao/la:
solar1987 je napisao/la:teska utakmica u subotu,valjda nam necete pokvarit planove,jer mislim da ste izgubili sve sanse za PL ove sezone...:S
Zasto mislis da bas vama nece pokvariti planove? Ako ne oni ima netko tko hoce,ne budi siguran toliko kao da ste vec u PL.Cujemo se na kraju sezone hehe ;))
covjek ti fino napisa da je subota pazarni dan u Kaknju ;) a pokvarit ce nam Hamdo cica-maca planove :lol: kad budete mogli na svom terenu pobjedjivati ekipe sa dna tabele tad mozda i udjete u elitu :!:
Sloboda Tuzla

AskoSN
Kontakt:

Post Postao/la AskoSN » 29 apr 2014, 18:48

fukaratz je napisao/la:
AskoSN je napisao/la:
solar1987 je napisao/la:teska utakmica u subotu,valjda nam necete pokvarit planove,jer mislim da ste izgubili sve sanse za PL ove sezone...:S
Zasto mislis da bas vama nece pokvariti planove? Ako ne oni ima netko tko hoce,ne budi siguran toliko kao da ste vec u PL.Cujemo se na kraju sezone hehe ;))
covjek ti fino napisa da je subota pazarni dan u Kaknju ;) a pokvarit ce nam Hamdo cica-maca planove :lol: kad budete mogli na svom terenu pobjedjivati ekipe sa dna tabele tad mozda i udjete u elitu :!:
U subotu je pazarni dan to je sigurno,a tko ce pazariti budemo vidjeli hahah,ma mi smo slabi a vi ste još slabiji.Da se ja pitam Bratstvo bi islo u PL koje je realno bolje i od Jedinstva i Slobode zajedno :)

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 29 apr 2014, 18:51

kako slabiji od vas kad vas pokarasmo u medjusobnom susretu :cool: i karat cemo vas opet al kad udjete u elitu nekad za 10-15 godina ;)
Sloboda Tuzla

AskoSN
Kontakt:

Post Postao/la AskoSN » 29 apr 2014, 18:55

fukaratz je napisao/la:kako slabiji od vas kad vas pokarasmo u medjusobnom susretu :cool: i karat cemo vas opet al kad udjete u elitu nekad za 10-15 godina ;)
U Bihacu 3:0 za Jedinstvo a u Tuzli 2:0 za Slobodu,sto se tice toga mi smo bolji ako bi slucajno zavrsili sa istim brojem bodova :D karali smo mi vas a karat ce vas svako ako udjete u PL jer nemate mozda postena 3 igraca za PL. Ma Rudar ce vam uzeti bod mogu se kladiti jer ste se previse uzdigli ;)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 29 apr 2014, 18:58

Davno je pazarni dan bio u Kaknju,u subotu će biti samo za kafe :kafa:
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 29 apr 2014, 18:59

Gorki je napisao/la:Davno je pazarni dan bio u Kaknju,u subotu će biti samo za kafe :kafa:
:lol: nije malisa svjestan :lol: stipu ga nek se nada
Sloboda Tuzla

AskoSN
Kontakt:

Post Postao/la AskoSN » 29 apr 2014, 19:06

fukaratz je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Davno je pazarni dan bio u Kaknju,u subotu će biti samo za kafe :kafa:
:lol: nije malisa svjestan :lol: stipu ga nek se nada
Ja vam kazem samo polako,tako smo i mi "letili" pa nas GOŠK prizemlji koji je vas izbacio iz PL(da napomenem ) :D Samo vi polako u Kaknju i nemojte previse piti..
Ja prijatelju imam 23 godine i nisam nikakav mali ;)

Pozz do subote ;) ;)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 29 apr 2014, 19:14

AskoSN je napisao/la: Ja vam kazem samo polako,tako smo i mi "letili" pa nas GOŠK prizemlji koji je vas izbacio iz PL(da napomenem ) :D Samo vi polako u Kaknju i nemojte previse piti..
Ja prijatelju imam 23 godine i nisam nikakav mali ;)

Pozz do subote ;) ;)

Druže vi ste prvaci,vaš je predsjednik rekao da ste jednom nogom u PL,a prvo je bio onaj video klip (sad na pauzi) mislim da je u pitanju FACE TV kada vaš igrač govori da ste prvaci ili da ćete biti prvaci.Tako da mi i da pobijedimo u Kaknju vi ste prvaci :kafa:

Tema je FK RUDAR KAKANJ
Pobjeda je bolja od orgazma!

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 29 apr 2014, 19:44

Mislim da je svima nakon ove vijesti (na linku ispod) jasno da je Rudar dao bodove Mladosti. Isto tako vjerujem i da ce Rudar, ukoliko mu bude ponudjeno, prodati utakmice Slobodi i Jedinstvu. Eto covjek kojeg je vecina psovala i pljuvala se ponovno pokazao kao posten covjek dok su nas drugi izdali. Ne znam iskreno ko su ti "drugi", ali vjerovatno dir. RMU, Tvornice Cementa, nacelnik ili ne znam vise ni sam ko. Ko ce vise znati ko se u ovom klubu pita za nesto. Otici u subotu na utakmicu i onako bez zivciranja pogledati utakmicu i mozda jos protiv Jedinstva i adio Rudaru i lopovima idemo u Doboj od sad za Mladost navijati.

http://kaportal.ba/nakon-poraza-od-mlad ... o-ostavku/" onclick="window.open(this.href);return false;

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 apr 2014, 19:58

AskoSN je napisao/la:
masi usima sine.. capljina vas ucijenila uzela vam lovu da valja , a mi im samo ostavili kosarkaski klub u eliti :).. lazu vas brate ljudi :)...znamo da ste poslali Zrnica racunamo mi vec na to..znaci puno smo vas natjerali da se trosite i taman i da udjete vi vise dinara nemate :)

Svi drugi konkurenti vide tu priliku naredne godine jer cete ostat bez dinara i opet vam slijedi borba za opstanak u ovoj ligi , dok ako Sloboda ostane sa svojim ljudima u klubu ce jos vise jurisat da dodje do PL :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 29 apr 2014, 20:06

ej moj Dado budale dadose 75000 Capljini za 3 boda pa kiksase na svom protiv Goska :lol:
Sloboda Tuzla

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 29 apr 2014, 20:26

budimo_realni je napisao/la:Otici u subotu na utakmicu i onako bez zivciranja pogledati utakmicu
Nečeš đaba, tuzlaci časte pivom. ;)
tuzlanska Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 apr 2014, 20:30

sodaacm je napisao/la:Treba bi hitno jedna informacija iz vaseg grada moze i PP,,,,Da li neko zna da li je subota pazarni dan u Kaknju hvala
bas kopirate u svemu Tako Male....i nihove miki maus sale...doduse,posto su vam oni glavne baje u gradicu normalno je to....zivio i da nastavis hodat po pijacama i pazarnim danima
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 29 apr 2014, 20:37

Rudar ako bude htio, pobjedit će vas, podcjenjujete ekipu Rudara ;)

od kako su izgubili protiv Mladosti, ne viđam igrače da se šeću gradom kao ranije, mnogo je nezadovoljnih ljudi u gradu zbog poraza, moraju igrati ali igrati u pravom smislu te riječi, a ne kao protiv Mladosti...moguće da će prodati jednu, ali da obje prodaju to baš ne vjerujem

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 apr 2014, 20:40

dje to nadje zivo me intereseju...

ne bih ja bas rekao da iko podcjenjuje ekipu, bas naprotiv... kad pogledas komentare svi kazu radi se o mozda najboljoj ekipi na terenu, najtezem gostovanju, izjave igraca i trenera na nasoj temi sve govore itd itd...tako da citaj sta pise, a ne ono sto bi zelio da vidis ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 apr 2014, 20:47

Prodata utakmica 100%, ne vrijedi se prepirati...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 apr 2014, 21:31

Gusar1995 je napisao/la:Rudar ako bude htio, pobjedit će vas, podcjenjujete ekipu Rudara ;)

od kako su izgubili protiv Mladosti, ne viđam igrače da se šeću gradom kao ranije, mnogo je nezadovoljnih ljudi u gradu zbog poraza, moraju igrati ali igrati u pravom smislu te riječi, a ne kao protiv Mladosti...moguće da će prodati jednu, ali da obje prodaju to baš ne vjerujem
ko bolan podcjenjuje Rudara :shock: :shock: :wtf: ...a frajera :? ...i to sad kao nesto znaci ako se setaju po gradu ili ne :wtf: :wtf: ...i cuj,mozda ce prodat jednu al nece dvije :urnebes: :urnebes: ..kolko je tebi godina

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 29 apr 2014, 22:03

ultrasstyle_tz je napisao/la:dje to nadje zivo me intereseju...

ne bih ja bas rekao da iko podcjenjuje ekipu, bas naprotiv... kad pogledas komentare svi kazu radi se o mozda najboljoj ekipi na terenu, najtezem gostovanju, izjave igraca i trenera na nasoj temi sve govore itd itd...tako da citaj sta pise, a ne ono sto bi zelio da vidis ;)
čitaj ti drug, ne samo ovu temu, govore da će Rudar možda bod osvojit, da će prodati i sl stvari i nisam mislio lično na tebe, a ako to nije podcjenjivanje onda ne znam šta je. znam ja itekako dobro da Rudar ima najkvalitetniju ekipu u ovoj ligi zbog toga i govorim, ali ne i najboljeg trenera i nije finansijski najmoćniji tim.

aa ti @staragarda malo razmisli zašto govorim to za šetanje prije nego išta počneš pričati. poenta (ne)šetanja jeste u tome da ih je stid/strah ili šta već navijača Rudara i stoga se neće opet se onako vucarati po terenu kao protiv Mladosti. Kakanj je čudna sredina i svako ko je igrao ovdje to dobro zna. kako bi ti gledao igrače Slobode da oni u gradskom derbiju odigraju sramotno i što je najgore odigraju tako da ljudi sa rekracije igraju sa mnogo mnogo više želje i strasti. kako bi ih ti gled'o da izgube gradski deerbi a i još pri tome poruše sve nade o ulasku u PL. eh tako ih mi sada gledamo i sumnjam da će opet odigrati tako, bezvoljno, bezojsećajno tj da uprava mora baš imati mu.da da proda utakmicu...

čemu odmah napadanje, možemo fino razgovarati :mrgreen:

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 29 apr 2014, 23:03

Nakon par razgovora s igracima,mogu vam samo reci da su mnogi razocarani.Jos prije Mladosti se znalo da ce se prodati Jedinstvu ili Slobodi i da od Premier Lige nema nista,tj da se novci nisu obezbjedili a obecavali su i nacalnik i ostali,onda su momci odlucili ako vec prodaju ovom vodecem dvojcu,pomoci i Kakanjcima iz juznog dijela grada i sad mi je tek drago sto su.
I jos da napomenem,samo jedna ekipa nosi tri boda iz Kaknja dok druga gubi.
Po meni,prednost za 3 boda iz Kaknja ima Jedinstvo,jer ova banda je vec jednom mjenjala auta,vikendice itd pomocu Bihaca,kad su povalili Velez.
Mada bih volio,da niko ne da pare nego da ih povali sudija u obje tekme,pa nek se prvo mjesto lomi negdje drugo.
Rudar Kakanj !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 apr 2014, 23:15

GK1996 je napisao/la:Nakon par razgovora s igracima,mogu vam samo reci da su mnogi razocarani.Jos prije Mladosti se znalo da ce se prodati Jedinstvu ili Slobodi i da od Premier Lige nema nista,tj da se novci nisu obezbjedili a obecavali su i nacalnik i ostali,onda su momci odlucili ako vec prodaju ovom vodecem dvojcu,pomoci i Kakanjcima iz juznog dijela grada i sad mi je tek drago sto su.
I jos da napomenem,samo jedna ekipa nosi tri boda iz Kaknja dok druga gubi.
Po meni,prednost za 3 boda iz Kaknja ima Jedinstvo,jer ova banda je vec jednom mjenjala auta,vikendice itd pomocu Bihaca,kad su povalili Velez.
Mada bih volio,da niko ne da pare nego da ih povali sudija u obje tekme,pa nek se prvo mjesto lomi negdje drugo.
ima tu jedna fora...hoces da ti kazem koja...ako rudar ne htjedne prodat Slobodi,recimo....Sloboda ponudi dobar kesh al se ovi odluce da jedinstvu prodaju i Sloboda zijani dole...sta cemo onda sa tekmom u banovicima jer je moguce da tu jedinstvo kiksa nekim porazom...onda im bodovi iz kaknja nece bit potrebni jer je ovo REALNO sLOBODI ZADNJA TEKMA GDJE MOGU ZIJANIT...pa posto su ovi iz bihaca poznati po igranju gluhih telefona jednostavno se odluce da ne plate utakmicu..onda su ovi iz kaknja debela pusiona..od Slobde nisu htjeli uzet pare ajedinstvu ne treba i nece da plate..a drame :urnebes: :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.