FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sto znace da ce jug sljedecu na Kosevu biti 15, fino se ceramo pa cemo vidjeti gdje ce nas sve ovo docerati
-
- Kontakt:
Nama je bilo deset km za duplo goru tribinu,murija nije dala u wc,tribina nije natkrivena i sve su lokve bile.Do pocetka utakmice meni su se noge tresle,ali uglavnom ja se ne slazem sa ovim potezom uprave jer cemo i manje zaraditi posebno mislim na nas dio sjevera,a i njih ce manje biti hiljadu sigurno.Nama ce na Kosevu vjerovatno biti uzvraceno slicno...s obzirom da je kisa i za nase uslove preskupe karte izuzev juga ne ocekujem veliki broj gledalaca,7 milja u vrh glave. Sto se tice terena tu ocekujem puno golova iskreno jer ekipe sad nemaju sta izgubiti.Nekako sam ubijedjen da ce Sarajevo dobiti Celika jer su bolji tu nema puno filozofije tako da evropa ne bi trebala izostati ni kod nas,a ni kod komsija.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Ja sam mislio ici na tekmu,i nije mi za tih 5 km,ali iz nekog principa necu doci.Za tri dana imamo super bitnu tekmu i te cu pare usmjeriti za finale kup-a, i za rostilj za praznike.Ja se ne ljutim ni na koga,vasa je stvar kolko ce te staviti cijene karata ,i od istih imati koristi.Jel vam pametan ovaj potez ,vrijeme ce pokazati.
Sto se tice utakmice nek pobjedi bolji.
Sto se tice utakmice nek pobjedi bolji.
zapad je bio 15 KM zadnju tekmu na Koševu, ne znam na osnovu cega se buniš..lafomamone je napisao/la:Sto znace da ce jug sljedecu na Kosevu biti 15, fino se ceramo pa cemo vidjeti gdje ce nas sve ovo docerati
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
Na stranu sva ova prepucavanja oko utakmice sa Velezom i one naelektrisane atmosfere na tribinama (koju iskreno nisam ranije vidjao u Vrapcicima al eto), nije mi jasno sta pojedini tacno zamjere nasim igracima. Stvarno ne kontam. Svi su se borili, al eto, stvari su u startu krenule naopako. Od uzasnog terena do glupe Coline greske i Selimovicevih promasaja. Al opet ne znam sta se tu ima zamjerit,ta nisu namjerno grijesili. Zeljkovic nije igrac koji ne zna ubacit loptu nego je ocigledno problem bio u grbavom terenu. Dovoljno je bilo ono na kraju kad neko napuca sudiju za gol.
Ono skandiranje navijaca Veleza je i meni malo zasmetalo jer sam bas stekao utisak da mrze Zelju,al u to ne bih puno ulazio.
I ovo vezano za cijene karata apsolutno podrzavam. 10 km za kilometar udaljeni otkriveni jug Koseva i 15 km za nakriveni sjever Grbavice 5m od terena je meni apsolutno pravedno. Sto trazis to i dobijes.
I za ovog memepitar-a, lave sta tebe boli qurac hocel LJoze dobit kakvog sponzora i sta ce LJoze gradit svojim parama i parama svojih prijatelja! Gledaj kako da otmete (znam, nije vas stil otimat) od Paje one terene za "akademiju", kanite se Amaw-a i Zelje, vidite da nam je buducnost "jako losa".
Ono skandiranje navijaca Veleza je i meni malo zasmetalo jer sam bas stekao utisak da mrze Zelju,al u to ne bih puno ulazio.
I ovo vezano za cijene karata apsolutno podrzavam. 10 km za kilometar udaljeni otkriveni jug Koseva i 15 km za nakriveni sjever Grbavice 5m od terena je meni apsolutno pravedno. Sto trazis to i dobijes.
I za ovog memepitar-a, lave sta tebe boli qurac hocel LJoze dobit kakvog sponzora i sta ce LJoze gradit svojim parama i parama svojih prijatelja! Gledaj kako da otmete (znam, nije vas stil otimat) od Paje one terene za "akademiju", kanite se Amaw-a i Zelje, vidite da nam je buducnost "jako losa".
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Ali nije jug, sljedecu ce se izjednaciti i sve tako ukrugŽeljooooo je napisao/la:zapad je bio 15 KM zadnju tekmu na Koševu, ne znam na osnovu cega se buniš..lafomamone je napisao/la:Sto znace da ce jug sljedecu na Kosevu biti 15, fino se ceramo pa cemo vidjeti gdje ce nas sve ovo docerati
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije problem Sjever 15(ako ce i vasi na sjeveru istu cijenu platiti) vec je problem kako neko moze otvoriti ono sto nazivate istokom? 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Moze nam se.Sarajlijc@ je napisao/la:Nije problem Sjever 15(ako ce i vasi na sjeveru istu cijenu platiti) vec je problem kako neko moze otvoriti ono sto nazivate istokom?
@SandorClegane
Ama jarane ne mozez ni tako razmisljati, lako je nama sa godisnjim.Treba shvatiti da je ljudima u ovakvom vremenu svaki dinar bitan.
Ama jarane ne mozez ni tako razmisljati, lako je nama sa godisnjim.Treba shvatiti da je ljudima u ovakvom vremenu svaki dinar bitan.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
To ti se zove kad je neko zasljepljen mrznjomdino lj je napisao/la:@SandorClegane

dino, treba li svaki put da mi budemo gospoda a da trpimo njihove seljačke poteze,nama je bio jug 10 KM a zapad 15KM,dok je u toj tekmi njima sjever bio 4 KM,a sada navijači Sarajeva moraju za istok platiti 7 a za sjever 15 ..dino lj je napisao/la:@SandorClegane

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
realno 10 il 8 da je stavljeno, bilo bi 15000 uz lijepo vrijeme, a ako kisa bude padala i sa ovakvom cijenom karata 7 milja je plafon a sve preko je SF
ma ok za to ( mada je previse 15 km realno i mnogo nasih navijaca to sebi nece moci priustiti...), ali ovaj @sandor nije dobar... cuj pravi navijaci imaju godisnju ostale ko ****Željooooo je napisao/la:dino, treba li svaki put da mi budemo gospoda a da trpimo njihove seljačke poteze,nama je bio jug 10 KM a zapad 15KM,dok je u toj tekmi njima sjever bio 4 KM,a sada navijači Sarajeva moraju za istok platiti 7 a za sjever 15 ..dino lj je napisao/la:@SandorClegane

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Bas tako. Pravi navijaci kupe godisnju, pomognu klubu i mirno dolaze citavu sezonu. Sta je cudno ? Hoces derbi navijaci da dobiju 3 marke kartu da napokon dodu jednom na utakmicu, a prvi smo skoro citavu sezonu. Posjeta mizerna. Sta nije jasno ??
- zubanovic89
- Kontakt:
Iskreno, nije toliko loše koliko se predstavlja. Ako ja ko student na drugoj godini mogu sebi zaradit za godišnju kartu bez nekih velikih odricanja (naglašavam zaradit, ne da me starci poguraju), znači da se može. Zađi petkom naveče i vidi po stolovima koliko se troši sve će ti bit jasno. Da se nema para ne svi u pola 5 tramvaj bio prazan i u svakom autu od nedžarića do otoke bila po jedna osoba. Na kraju krajeva, u Cinema City-u pune sale za skoro svaki film nije baš da su karte jefine, Narodno pozorište skoro svaka predstava popunjena dvorana isto nisu baš karte jeftine, dakle onaj koga zanima će doći. Treba raditi na razvijaju kulture prema fudbalu, da naučimo da cijenimo svoje. Da "običnim" ljudima klub ponudi nešto za tih 15 maraka osim stolice na sjeveru, što je opet jako teško jer nemamo prostora na stadionu za te stvari.dino lj je napisao/la:@SandorClegane
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
ZZtop10,pa iskreno cijene polugodišnjih nisu skupe i vecina ljudi to sebi uz minimalno odricanje može priuštiti,međutim naš problem je što ljudi biraju tekme na koje ce otici,pa tako idu samo na derbi utakmice a na tekme sa "manjim" klubovima ih nema ni na mapi,i onda navijač koji je kupio godišnju ili polugodišnju ulaznicu i koji je svaku tekmu tu je u "gubitku" zbog tog derbi navijača,iskreno podržavam potez uprave za skupljim kartama jer se tako jedino i može zaraditi,da su derbi navijači tu svaku tekmu na stadionu onda ne bi ovo bilo uredu al ovako situacija je drugačija..
daj ba lupas ko maksim po diviziji, ja nikad nisam kupovo godisnu u zadnje tri godine propustio sam 5 utakmica na grbavici, i ima takvih milion, nemoj matere ti ljude dijelit na derby i redovne navijace, ako je tebi bolje da ima 2 000 neg 7 000 onda nesto nije okSandorClegane je napisao/la:Bas tako. Pravi navijaci kupe godisnju, pomognu klubu i mirni dolaze citavu sezonu. Sta je cudno ? Hoces derbi navijaci da dobiju 3 marke kartu da napokon dodu jednom na utakmicu, a prvi smo skoro citavu sezonu. Posjeta mizerna. Sta nije jasno ??
Da se ova utakmica igra za prvaka i da je lijepo vrijeme, razumijo bih ove cijene i otvaranje istoka.
Ovako, u situaciji gdje svi znaju da Celik nece dobiti licencu i da utakmica ima manje vise revijalni karakter, uz ovu kisurinu i uz visoke cijene karata, ovo bi mogla biti rekordno mala posjeta na derbijima.
Kod vas ima dosta onih koji su razocarani radi utakmice sa Velezom, kod nas vecina ce ako mora odluciti, ostaviti radije pare da bi otisli u Zenicu. Budimo realni, ko od mladjih ima 50KM da potrosi na FKS u par dana?
Plus na to dodajmo da ce se ljudi dosta istrositi na prvomajkse praznike, a bit ce dosta i onih koji nisu u gradu.
Objektivno, ako bude 5000, bit ce odlicno.
Ovako, u situaciji gdje svi znaju da Celik nece dobiti licencu i da utakmica ima manje vise revijalni karakter, uz ovu kisurinu i uz visoke cijene karata, ovo bi mogla biti rekordno mala posjeta na derbijima.
Kod vas ima dosta onih koji su razocarani radi utakmice sa Velezom, kod nas vecina ce ako mora odluciti, ostaviti radije pare da bi otisli u Zenicu. Budimo realni, ko od mladjih ima 50KM da potrosi na FKS u par dana?
Plus na to dodajmo da ce se ljudi dosta istrositi na prvomajkse praznike, a bit ce dosta i onih koji nisu u gradu.
Objektivno, ako bude 5000, bit ce odlicno.
Ja nisam imao godišnju do ove polusezone (tad kupih polugodišnju, pa me cijena karata za derbi ne interesuje s finansijske strane
), al' to treba da znači da sam manji navijač? Ostavio sam klubu 50-60 KM na karte u prvoj polusezoni i manji sam navijač jer nemam godišnju, a na Grbavici ove sezone nisam bio samo protiv Slavije u kupu i Leotara? Dobra logika...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Levin, TheTruth34 i 28 gostiju.