Ne pricamo o Hajduku,Zoryei,Istanbulu,Elazigspooru. Postavljam ti tako jednostavno pitanje. Je li Safet bio u pravu kad je u tom periodu rekao, da je Sochaux slab (mada je jos uvijek) i da Prcic nije prvotimac?Mozambik je napisao/la: SVE
Ne mozes se vadit na jacinu kluba, kad u istom trenutku pozivas igrace iz Hajduka, Zorye, Istanbula i Elazigspora za koje je Sanjinov klub Real Madrid.
Naravno da je laz i da nije standardan. Momak je standardan od sedmog kola u ligi. Jedino se u periodu poslije nove godine malo povrijedio pa ga nije bilo 3 utakmice.
Al ne mozes na polusezoni nekoga otpisati uz te argumente kada je ostalo jos 20 utakmica do kraja.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
80% sam siguran da će, ovi isti što sam pljuju po selektoru, pljuvati i po Sanjinu nakon jedne njegove slabe partije u repci.
Treba smirit situaciju i zbog repke i zbog samog Sanjina, ovo ne koristi nikome. Sanjin mora naučit da ne može doći do željenog cilja prijetnjama. Što se tiće same izjave Sanjina gdje kaže da nije uredu da ga se ranije otpiše se mogu složit ali ne mogu sa onim gdje kaže da ne želio više igrat za repku.
Svako ima grešaka pa tako i Safet, možda je trebao dobit poziv ali nije i nije mrtva glava što nije dobio i što su ranije dobili neki igrači za koje on misli da su slabiji od njega, mlad je, dobit će poziv. Treba malo sabura imat', ne ide ništa na silu.
Treba smirit situaciju i zbog repke i zbog samog Sanjina, ovo ne koristi nikome. Sanjin mora naučit da ne može doći do željenog cilja prijetnjama. Što se tiće same izjave Sanjina gdje kaže da nije uredu da ga se ranije otpiše se mogu složit ali ne mogu sa onim gdje kaže da ne želio više igrat za repku.
Svako ima grešaka pa tako i Safet, možda je trebao dobit poziv ali nije i nije mrtva glava što nije dobio i što su ranije dobili neki igrači za koje on misli da su slabiji od njega, mlad je, dobit će poziv. Treba malo sabura imat', ne ide ništa na silu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac
Da ti nisi mozda zaljubljen u Safeta Papka Susic?..sta ga branis...kao trener odnosno selektor je nula..i nemoj bgt pocet s temom kako nas je on odveo na SP..taj isti nas je mogao kostati...ako ti je toliko drag vodi ga brate kuci...taj sto ga ti nazivas balavac moze donijeti vise ovoj drzavi nego Pape koji je iznenada dobio interes da vodi repku, a sto je to tako skontaj sam...zasto taj tvoj idol nije preuzeo reprezentaciju nekad ranije? Sta je to on dobro ucinio za repku? Koji je igrac procvjetao dolaskom Papeta? Igrati danas utakmicu bez jednog krila? To nema nigdje..samo kod velikog strucnjaka Papetaemir79 je napisao/la:Kao sto je i bezobrazno sa tvoje strane opravdavati istupe balavca po novinama, kao sto je bezobrazno od tebe podrzavati nekoga ko se sa 19 godina "oprasta" od reprezentacije.legenda reala je napisao/la:Očigledno da ti ne znaš čitati, a i mozak slabo koristiš, Safet je sve to rekao u interviju za ss.ba, bio je i snimak na portalu za vrijeme priprema za Egipat, on baš bezobrazno je malog ispljuvao i samo potvrdio natpise iz Avaza od mjesec-dva ranije, Safet je pojo **** i ne možeš ga ničim oprati, isto kao što je i mali Prcić namagarčen od nekoga da izađe u javnost i kaže šta mu je na srcu, bezobrazno je s tvoje strane svu krivicu prebacivati na Prcića kad i sam znaš da je veći krivac selektor bar 60% krivice ide Safetudamir_82 je napisao/la:
Napisao je neko izjavu Susica u kojoj je, vezano za Prcica, rekao da mu TRENUTNO nije interesantan... Dakle u tom trenutku, kada su ga pitali o njemu, on nije interesantan, i nijednom nije rekao da ga je otpisao i prekrizio! To sto bi vi tako da predstavite, mozete nekome ko ne cita, ne prati i ne razmislja......
Safet nikoga nije poljuvao, nisi jedini koji je gledao video. U momentu kad je pricao o Prcicu, ovaj je bio i na tribinama zaglavljivao. Druga je stvar sto ti cinicki, uzimas Papetov intervju od prije 2 mjeseca i formu Prcica od prekjuce.
I jos jednom, kako je mogao Safet nekoga otpisivati, ko nikada nije pripadao A selekciji?
I budi sretan da mu nije uputio poziv protiv Egipta, tek onda bi ni kriv ni duzan bio najvise od vas takvih bio ispljuvan.
Zato sam i napisao, sreca Prcicu pa nije debitovao protiv Egipta, inace bi se upravo ovi "strucnjaci" koji ga prizivaju najvise i ispljuvali po njemu.Unofficialpage je napisao/la:80% sam siguran da će, ovi isti što sam pljuju po selektoru, pljuvati i po Sanjinu nakon jedne njegove slabe partije u repci.
- donniedarko
- Kontakt:
Ma sta vam je , Prcic bi izdmonirao Susica i Hadzica svaki dan u sedmici 
Jasno je kao dan da je Pape dao pogrešnu izjavu, napisao sam to milion puta do sad, nije mu ni prva ni posljednja, ali to nikako ne opravdava potez Sanjina Prcića. Kao što legenda reče, momak je namagarčen i veoma loše savjetovan od ljudi kao što su npr. drummer i slični. Ništa ne može na silu, revolucionari kratko traju. Bešić se isto tako mangupisao, pa je na kraju on došao sa izvinjenjem. Prcićev problem je još veći, on se javno zahvalio NFSBiH na saradnji i samim tim je udaljio sebe još dalje od reprezentacije.
Shvatam da se momak razočarao, očekivao je poziv, potajno se nadao odlasku u Brazil i onda je Pape napravio glupost, ali to nikako ne opravdava potez Sanjina Prcića. Protiv saveza se ne možeš boriti, a savez je stao iza selektora, što je sasvim normalan i logičan potez.
Sanjin bi sad sasvim sigurno bio u konkurenciji za ovih 30 igrača, njegove igre ne prolaze nezapaženo, ali sam pao - sam se ubio.
Shvatam da se momak razočarao, očekivao je poziv, potajno se nadao odlasku u Brazil i onda je Pape napravio glupost, ali to nikako ne opravdava potez Sanjina Prcića. Protiv saveza se ne možeš boriti, a savez je stao iza selektora, što je sasvim normalan i logičan potez.
Sanjin bi sad sasvim sigurno bio u konkurenciji za ovih 30 igrača, njegove igre ne prolaze nezapaženo, ali sam pao - sam se ubio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cuj nemoj, kako nas je odveo na SP?edo07 je napisao/la: Da ti nisi mozda zaljubljen u Safeta Papka Susic?..sta ga branis...kao trener odnosno selektor je nula..i nemoj bgt pocet s temom kako nas je on odveo na SP..taj isti nas je mogao kostati...ako ti je toliko drag vodi ga brate kuci...taj sto ga ti nazivas balavac moze donijeti vise ovoj drzavi nego Pape koji je iznenada dobio interes da vodi repku, a sto je to tako skontaj sam...zasto taj tvoj idol nije preuzeo reprezentaciju nekad ranije? Sta je to on dobro ucinio za repku? Koji je igrac procvjetao dolaskom Papeta? Igrati danas utakmicu bez jednog krila? To nema nigdje..samo kod velikog strucnjaka Papeta
Zasto nisu Osim, Vaha,Mesa, Bajevic preuzeli ranije?
Nije bio u pravu.emir79 je napisao/la:Ne pricamo o Hajduku,Zoryei,Istanbulu,Elazigspooru. Postavljam ti tako jednostavno pitanje. Je li Safet bio u pravu kad je u tom periodu rekao, da je Sochaux slab (mada je jos uvijek) i da Prcic nije prvotimac?Mozambik je napisao/la: SVE
Ne mozes se vadit na jacinu kluba, kad u istom trenutku pozivas igrace iz Hajduka, Zorye, Istanbula i Elazigspora za koje je Sanjinov klub Real Madrid.
Naravno da je laz i da nije standardan. Momak je standardan od sedmog kola u ligi. Jedino se u periodu poslije nove godine malo povrijedio pa ga nije bilo 3 utakmice.
Al ne mozes na polusezoni nekoga otpisati uz te argumente kada je ostalo jos 20 utakmica do kraja.
Bio bi u pravu da u timu ima 10 igraca iz bundeslige, 7 igraca iz EPL i 5 igraca iz Serie A
Takodjer nije bio u pravu vezano za prvotimca, jer je Sanjin promovisan u prvi tim nakon 7 kola u ligi, i bio je redovan prvotimac, nekad bi i usao sa klupe, al uglavnom prvotimac.
Primjera radi Sanjin je ove sezone u francuskoj ligi skupio 1491 minut, a recimo Edin Dzeko je skupio 1743 minute u EPL, a veliki Zahirovic skupio nevjerovatnih 346 minuta.
- legenda reala
- Kontakt:
Bio sam odg na postove iznad, al ih obrisa, nek emir79 i ekipa zaglupljuju druge mene neće, ja imam svoje mišljenje i nikakv lični interes mi ga ne može promjeniti ni forumaši plaćeni od menadžerskih agencija da reklamiraju poluigrače i da ih porede sa našim najvećim talentima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Emire emire, pateticni lazovemir79 je napisao/la:
Safet nikoga nije poljuvao, nisi jedini koji je gledao video. U momentu kad je pricao o Prcicu, ovaj je bio i na tribinama zaglavljivao. Druga je stvar sto ti cinicki, uzimas Papetov intervju od prije 2 mjeseca i formu Prcica od prekjuce.
Minutaza Prcica prije nego sto ga je Safet otpisao 7 februara 2014
18 14.12.13 - Nizza - Sochaux 1:0 ? 61
19 21.12.13 - Sochaux - Rennes 2:1 CM 90
Kup 04.01.14 - FCB - Sochaux 0:3 RW 1 71
20 11.01.14 - Lyon - Sochaux 2:0 ? 27
21 18.01.14 - Sochaux - Montpellier 0:2 90
Kup 21.01.14 - Angers - Sochaux 1:0 ? 15
22 25.01.14 - Ajaccio - Sochaux 1:1 ? 14 S
23 01.02.14 - Sochaux - Nantes 1:0 LW 85
http://www.transfermarkt.co.uk/en/sanji ... 25783.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja fakat nekontam kako osoba moze toliko lagati, bas te nije sramota vise? Pa u 10 posta koja napises uspijes slagati 15 puta.
Nevjerovatno
Zadnja izmjena: PapeSusic, dana/u 29 apr 2014, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
Za nas nije slab jer pola nasih igraca bi dali desnu ruku za ugovor s Sochauxom. Glup ti argument. Za nas je Stuttgart jak klub a za brazilce nije. Sochaux je solidan klub kad pogledas gdje vecina reprezentacije igra.emir79 je napisao/la:Ne pricamo o Hajduku,Zoryei,Istanbulu,Elazigspooru. Postavljam ti tako jednostavno pitanje. Je li Safet bio u pravu kad je u tom periodu rekao, da je Sochaux slab (mada je jos uvijek) i da Prcic nije prvotimac?Mozambik je napisao/la: SVE
to je tolika nebuloza...covjek se samo nasao na pravom mjestu u pravo vrijeme...izvini nisam osoba koja vrijedja ali povodom nekih stvari si ili ogranicen ili se pravis lud...koristi malo logikuemir79 je napisao/la:Cuj nemoj, kako nas je odveo na SP?edo07 je napisao/la: Da ti nisi mozda zaljubljen u Safeta Papka Susic?..sta ga branis...kao trener odnosno selektor je nula..i nemoj bgt pocet s temom kako nas je on odveo na SP..taj isti nas je mogao kostati...ako ti je toliko drag vodi ga brate kuci...taj sto ga ti nazivas balavac moze donijeti vise ovoj drzavi nego Pape koji je iznenada dobio interes da vodi repku, a sto je to tako skontaj sam...zasto taj tvoj idol nije preuzeo reprezentaciju nekad ranije? Sta je to on dobro ucinio za repku? Koji je igrac procvjetao dolaskom Papeta? Igrati danas utakmicu bez jednog krila? To nema nigdje..samo kod velikog strucnjaka PapetaJok eto ti si nas odveo.
Zasto nisu Osim, Vaha,Mesa, Bajevic preuzeli ranije?
- donniedarko
- Kontakt:
Susic , Hadzic , Sunjic , Vrsajevic mogu od Prcica samo autogram i savjet potraziti 
nemoj ba tako sad ce ovaj emir79 bacit odmah demant...on vidi Susica kao novog Xavi-ja, Hadzica kao Y.Toure-a, Sunjica kao Terry-a i Super Avdu kao Lahmadonniedarko je napisao/la:Susic , Hadzic , Sunjic , Vrsajevic mogu od Prcica samo autogram i savjet potraziti
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Što onda nije Barca osvojila ligu, kup ili prošla u polufinale LP a imaju mega zvijezde? Razbili smo svaku repku u kvalama osim Slovačke (oba susreta) i Litve ovu zadnju tekmu a i tu smo dkominirali cijelu tekmu. Nama je ritam razbila USA nakon što je Pape, ne znam iz kojih razloga, izveo skoro pola ekipe, to je njegova greška. Igrači bez trenra ne mogu ništa kao ni trener bez igrača, to je cjelina koja se ne može razdvojit i reći ovaj je manje zaslužan a ovaj više, i jedni i drugi su isto zaslužni.edo07 je napisao/la:to je tolika nebuloza...covjek se samo nasao na pravom mjestu u pravo vrijeme...izvini nisam osoba koja vrijedja ali povodom nekih stvari si ili ogranicen ili se pravis lud...koristi malo logikuemir79 je napisao/la:Cuj nemoj, kako nas je odveo na SP?edo07 je napisao/la: Da ti nisi mozda zaljubljen u Safeta Papka Susic?..sta ga branis...kao trener odnosno selektor je nula..i nemoj bgt pocet s temom kako nas je on odveo na SP..taj isti nas je mogao kostati...ako ti je toliko drag vodi ga brate kuci...taj sto ga ti nazivas balavac moze donijeti vise ovoj drzavi nego Pape koji je iznenada dobio interes da vodi repku, a sto je to tako skontaj sam...zasto taj tvoj idol nije preuzeo reprezentaciju nekad ranije? Sta je to on dobro ucinio za repku? Koji je igrac procvjetao dolaskom Papeta? Igrati danas utakmicu bez jednog krila? To nema nigdje..samo kod velikog strucnjaka PapetaJok eto ti si nas odveo.
Zasto nisu Osim, Vaha,Mesa, Bajevic preuzeli ranije?ako nas on nije odveo ko jos preostaje? kako nas je odveo?? pa realno imali smo toliko srece da jos nismo ni svjesni koliko...a te sto si naveo..naravno i njima ne treba dati da vode reprezentaciju...
P.S. Šta ti imaš protiv Avde?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Porazno je da placenici vode glavnu rijec na forumu i time zgade nama navijacima svaku zelju za konstruktivnom raspravom.legenda reala je napisao/la:Bio sam odg na postove iznad, al ih obrisa, nek emir79 i ekipa zaglupljuju druge mene neće, ja imam svoje mišljenje i nikakv lični interes mi ga ne može promjeniti ni forumaši plaćeni od menadžerskih agencija da reklamiraju poluigrače i da ih porede sa našim najvećim talentima
- 1988risha
- Kontakt:
Ma na kraju je najvaznije da smo mi svi budale a Sušić je u pravu,i bezgrešan...
Jel frajer sam reče na ovom klipu da ne vjeruje ni u Tinu ni u Hadžića,pa kaze da ih je pozvao na DM na kojem igraju s vremena na vrijeme,ne uvijek
Ali nisu oni defanzivni igrači koji mogu puno lopti uzeti
I da nisu kao Rahimic ili Zahirovic... A to kao do tada nismo imali u vidu Medunjanina
Pa koji si ih klinac zvao ako oni nisu to što ti treba
[youtube][/youtube]
Jel frajer sam reče na ovom klipu da ne vjeruje ni u Tinu ni u Hadžića,pa kaze da ih je pozvao na DM na kojem igraju s vremena na vrijeme,ne uvijek
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 29 apr 2014, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
hahah ma nemam ja nista protiv AvdeUnofficialpage je napisao/la:Što onda nije Barca osvojila ligu, kup ili prošla u polufinale LP a imaju mega zvijezde? Razbili smo svaku repku u kvalama osim Slovačke (oba susreta) i Litve ovu zadnju tekmu a i tu smo dkominirali cijelu tekmu. Nama je ritam razbila USA nakon što je Pape, ne znam iz kojih razloga, izveo skoro pola ekipe, to je njegova greška. Igrači bez trenra ne mogu ništa kao ni trener bez igrača, to je cjelina koja se ne može razdvojit i reći ovaj je manje zaslužan a ovaj više, i jedni i drugi su isto zaslužni.edo07 je napisao/la:to je tolika nebuloza...covjek se samo nasao na pravom mjestu u pravo vrijeme...izvini nisam osoba koja vrijedja ali povodom nekih stvari si ili ogranicen ili se pravis lud...koristi malo logikuemir79 je napisao/la:Cuj nemoj, kako nas je odveo na SP?Jok eto ti si nas odveo.
Zasto nisu Osim, Vaha,Mesa, Bajevic preuzeli ranije?ako nas on nije odveo ko jos preostaje? kako nas je odveo?? pa realno imali smo toliko srece da jos nismo ni svjesni koliko...a te sto si naveo..naravno i njima ne treba dati da vode reprezentaciju...
P.S. Šta ti imaš protiv Avde?
Eh,ovdlicno da si ovo postavio,ovdje osokoljen podrskom svog jurisnika Dautbegovica brutalno vrijedja Prcića vidno iznerviran sto ga je mali opravdano prozvao za nepotizam i pozivanje bratovih igraca.1988risha je napisao/la:Ma na kraju je najvaznije da smo mi svi budale a Sušić je u pravu,i bezgrešan...
Jel frajer sam reče na ovom klipu da ne vjeruje ni u Tinu ni u Hadžića,pa kaze da ih je pozvao na DM na kojem igraju s vremena na vrijeme,ne uvijekAli nisu oni defanzivni igrači koji mogu puno lopti uzeti
I da nisu kao Rahimic ili Zahirovic... A to kao do tada nismo imali u vidu Medunjanina
Pa koji si ih klinac zvao ako oni nisu to što ti treba
![]()
[youtube][/youtube]
Pametnom dosta.
- donniedarko
- Kontakt:
Sad se trenutno premislja s kim ce usporediti Safeta , vjerovatno se dvoumi izmedju Murinja i Gvardiole .edo07 je napisao/la:nemoj ba tako sad ce ovaj emir79 bacit odmah demant...on vidi Susica kao novog Xavi-ja, Hadzica kao Y.Toure-a, Sunjica kao Terry-a i Super Avdu kao Lahmadonniedarko je napisao/la:Susic , Hadzic , Sunjic , Vrsajevic mogu od Prcica samo autogram i savjet potraziti