Mozambik je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Mozambik je napisao/la:Taj poziv je samo dodatno "rasplamsao vatru". Umjesto da se momak ostavi na miru, da razmisli o svom postupku, ti mu saljes poziv za nevaznu utakmicu, iako znas da ce taj poziv odbiti i da ce to stvoriti jos veci belaj.
Jagodić je radio svoj posao, svaki selektor na svijetu bi ga zvao. Upravo to neodazivanje bi ga moglo skupo koštati, svaki normalan savez bi ga suspendovao na duže vrijeme.
Nebitno je računa li Pape na njega ili ne, takvo ponašanje je nedopustivo. Obzirom u kakvoj je formi, vjerovatno bi bio među 30 igrača, sad nek grize sopstvena muda.
Pa sto onda taj isti savez ne suspendova Besica?
To je isto k'o kad bi ti i ja sjedili u kafani, ja te citavu noc provocirao, na kraju se pobijemo i onda te ja sutradan zovem na kafu.
Sve psiholozi...treneri...strucnjaci za fudbal....Porediti "kafanu" i "fudbalske odnose".....???
Ovdje nisu dva jarana bili u "kafani" nego su sef i radnik bili na poslu, na radnom mjestu! Sef je odredio kako posao treba da se radi, radniku se nije svidjela njegova uloga u firmi i radnik je odlucio da da otkaz!!!
Besic je neko vrijeme ostajao bez poziva u reprezentaciju! Zaboravio? Skontao koliko je sati, javio se na poslednje okupljanje, i uradio ono sto je bilo do njega....
Napisao je neko izjavu Susica u kojoj je, vezano za Prcica, rekao da mu TRENUTNO nije interesantan... Dakle u tom trenutku, kada su ga pitali o njemu, on nije interesantan, i nijednom nije rekao da ga je otpisao i prekrizio! To sto bi vi tako da predstavite, mozete nekome ko ne cita, ne prati i ne razmislja......
Jedini problem u "slucaju Prcic" je taj sto jedan veliki potencijal je vec odlucio da ne igra za nas!
Niti ga je neko otjerao iz reprezentacije, niti je neko drugi kriv za to.... Sam je kriv!!!