BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Semir bvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Semir bvb » 29 apr 2014, 16:48

France Football prenosi da smo zainteresovani i za Sadio Manea (RB Salzburg )za kojeg smo spremni ponuditi preko 15 mil. eura. :kafa:
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... ebot_44451" onclick="window.open(this.href);return false;
Daher wollen die ‚Schwarz-Gelben‘ laut ‚France Football‘ nicht lange fackeln und haben ein Angebot über 15 Millionen Euro eingereicht
O Tempo prenosi da će nakon SP-a Jo preći u BVB i da njegov klub već traži zamjene za njega. :crazy:
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... lien_44460" onclick="window.open(this.href);return false;

Svakodnevno se pojavljuju nova imena, tako će i biti sve dok na bvb.de ne bude i zvanično ko nam dolazi. :think:

Lewa i Auba :salut:
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 29 apr 2014, 17:52

raaymoon je napisao/la:''Nemam ništa reći o sadržaju novog ugovora, nemam vremena da naglašavam koliko se dobro osjećam u Dortmundu'', kazao je Reus i tako indirektno poručio gdje ima namjeru nastaviti karijeru.
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Pogresno prevedeno ;)
Evo ti orginalni citat:
Reus zu BILD: „Zu Vertrags-Inhalten sage ich prinzipiell nichts. ABER ich muss nicht jedes Mal betonen, wie WOHL ich mich in Dortmund fühle...

"O sadržaju ugovora principjelno negovorim ništa. ALI ja nemoram svaki put naglasiti koliko se dobro osjećam u Dortmundu.
Ni traga o "novi ugovor". Lik jednostavno nece da komentarise izlaznu klauzulu. Jos dje nadje "nemam vremena" ?
Ja novinara i *urca... :damn:
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 29 apr 2014, 18:24

[/quote]

Ni traga o "novi ugovor". Lik jednostavno nece da komentarise izlaznu klauzulu. Jos dje nadje "nemam vremena" ?
Ja novinara i *urca... :damn:[/quote]

Ma brate kopirao tekst. Nije do mene :D

Ovo za Jo-a čisto sumnjam.. Frajer ima 27 godina, vrijedio 25 miliona na transfermartku, a sada samo 4..
Željezničar
Borussia Dortmund

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 apr 2014, 21:37

Ponos njemackog fudbala :tokralju: :opaopa:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 29 apr 2014, 21:46

adnan24 je napisao/la:Ponos njemackog fudbala :tokralju: :opaopa:
:opaopa: :opaopa:
:tralala:

Kad vidim kako se situacija u LP odvija, baš mi je krivo zbog silnih povreda koje smo imali, jer sam ubijeđen da bi opet došli do finala. :kralj: Sljedeće sezone s kompletnim timom titula u LP - realnost. :kafa:

slika
:rol: :rol: :rol:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 29 apr 2014, 21:50

Al fakat smo ponos Njemacke,ja bruke i sramote sta im ljudi rade u sred Minkena :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sir.dr.Klopp :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :opaopa:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 29 apr 2014, 21:58

Auba :rol: :cool:

:facepalm:
slika

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 29 apr 2014, 22:50

Pa mozda i nauci nesto Gotze od Pep-a nije djabe otisao :lol: :lol: :lol:
Bayern 04 :lol:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 apr 2014, 22:51

Aubame je daleko najveci "freak" u ekipi al' neka,treba nam i jedan takav :D

A na svakoj drugoj njegovoj slici je i Reus...vidi se da su bas haveri :ljepota:

Sapuiza
Kontakt:

Post Postao/la Sapuiza » 29 apr 2014, 23:33

osvajanje kupa je pod mus. :kafa:
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 29 apr 2014, 23:37

KrF ti yebem, Borussia u B sastavu je ovom Realu stvorila 8 zicera na Westfalenu. :rol:

Jajern! :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Definitivno najveca sramota u historiji svapskog fubdala nakon onog potopa protiv Engleza. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 29 apr 2014, 23:39

Jes' vidio Hare Zamera? :lol:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 30 apr 2014, 00:08

Valencia je napisao/la:Jes' vidio Hare Zamera? :lol:
Ima li negdje njegova izjava...bas me interesuje komentar,je l' ovaj poraz dosao zato sto nisu dovoljno jako trenirali,kao da nema sutra :lol: :facepalm:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 30 apr 2014, 00:09

Jao kad ih jos i vi mlatnete u finalu. :lol:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 30 apr 2014, 00:10

adnan24 je napisao/la:
Ima li negdje njegova izjava...bas me interesuje komentar,je l' ovaj poraz dosao zato sto nisu dovoljno jako trenirali,kao da nema sutra :lol: :facepalm:
:lol:

Gvardiola u jednom trenutku ide prema njemu i govori nesto... Matias ocigledno greda kroz njega.
.
Doduse, nije mu rekao 'os da projdem kroz tebe'. :mrgreen:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 30 apr 2014, 07:27

Ovo što se sinoć desilo sa Bayernom je prije nekoliko mjeseci čovjek na jednom hrvatskom forumu do u detalje predvidio i opisao, prema tome, ništa se ne dešava slučajno. Uporedimo lanjsko polufinale sa Hejnkesom i ovo sinoćnje i sve je jasno, bitno je da su novom treneru dali platu 15 miliona, a veleumni navijači FCB nam prosipali pamet kako je Pepov dolazak dobrobit za čitavu Bundesligu. Neka i iduće sezone vježbaju tika taku sa Hofenhajmom, Štutgartom i ostalom osakaćenom konkurencijom koja u Ligi Evrope ne može doći do šesnaestine finala i budu najbolji klub na svijetu svih vremena. .

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 30 apr 2014, 10:43

DEBAKEL DAHOAM... :rol: :rol: :rol:

Inače u zadnje 23 utakmice u LP Real je izgubio samo 4, a od toga 3 protiv BVB-a. :kafa:

Bauern je obrukao i sebe i ligu koju predstavljaju. Pa i S04 je dao makar počasni gol. :urnebes:

ABd dokrajčit' ćemo ih u finalu DFB Pokala. :twisted: :kafa: :cool:

Cauchy23
Kontakt:

Post Postao/la Cauchy23 » 30 apr 2014, 11:13

Žao mi je što smo jedini tim koji je pošteno predstavio Bundesligu u Evropi ove sezone.
Mislim da se pojedinci sa ove teme trebaju zapitati kako to da trener koji puno manje zarađuje može da se puno bolje suprostavi nekoj ekipi i kako to da igrač od 55 miliona eura sjedi na klupi i gleda kako njegov tim demoliraju.
Nadam se da ćemo ovu tešku i uspješnu sezonu završiti sa trofejom kupa. Naprijed BvB.

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 30 apr 2014, 11:57

Cauchy23 je napisao/la:Žao mi je što smo jedini tim koji je pošteno predstavio Bundesligu u Evropi ove sezone.
Mislim da se pojedinci sa ove teme trebaju zapitati kako to da trener koji puno manje zarađuje može da se puno bolje suprostavi nekoj ekipi i kako to da igrač od 55 miliona eura sjedi na klupi i gleda kako njegov tim demoliraju.
Nadam se da ćemo ovu tešku i uspješnu sezonu završiti sa trofejom kupa. Naprijed BvB.
O ovome trebaju razmišljati oni koji su dozvolili da od 15 najskupljih igrača u BL njih 12 igra u FCB ili sjedi na klupi. Preostala trojica od tih 15 su Lewat, za koga znamo gdje će od iduće sezone, Draxler, za koga se takođe vjerovatno zna gdje će i Reus, pa ne znam šta možemo očekivati od timova iz BL iduće sezone u Evropi. Od pet najskupljih igrača u Premier ligi, njih pet igra u pet različith klubova.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 30 apr 2014, 12:04

:mrgreen:

Ko usran bez tariguza. :mrgreen:

Joj sad kad Watzke krene s prcanjem BL "ponosa" i te vanvremenske uprave. :tokralju:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.